Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 188.
-
Στο miui.com εχει ανέβει η κινέζικη 7.1.3.0 stable για redmi note 2 ενώ η 7.1.1.0 δεν υπάρχει πλέον για κατέβασμα, θα βγει ελληνική ROM που να βασίζεται σε αυτή την έκδοση;
-
Παράθεση από kinezakias: “Επισης είναι παραξενο να μην ξερει κανεις να μου πει γιατι με την ελληνικη rom δεν δουλευει το youtube.(Σε εμενα μονο συμβαινει;Παραξενο...) Να εισαι καλα παντως. ” Είναι γνωστό πρόβλημα στην τελευταία ελληνική stable 7.1.1.0 και έχει αναφερθεί στο αντίστοιχο θέμα [Ενημέρωση 6-1-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
panospc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜιλάω κυρίως για το data partition. Με το που ολοκληρωθει το αρχικο setup και γίνει το πρώτο boot της fastboot τρέχουν στο παρασκήνιο υπηρεσίες που γράφουν έστω κάποια λίγα δεδομένα στο data partition που παραμένουν και στην ελληνική ROM. Το λέω αυτό γιατι πριν λίγες μέρες ένας φίλος ακολούθησε τον οδηγό και μετά πέρασε την τελευταία ελληνική dev αλλά είχε από την αρχή πρόβλημα, οταν τον καλούσαν πάγωνε η αφή και δεν μπορούσε να απαντήσει στις κλήσεις και ήθελε restart για να στρώσει, μόλις του …
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
panospc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια απορία σχετικά με τον οδηγό. Δεν θα ήταν καλύτερα μετά την εγκατάσταση της fastboot να γίνει ένα full wipe μέσω του TWRP και μετά καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής rom μέσα από το TWRP recovery; Γιατί τώρα ο οδηγός λέει να κάνουμε flash μέσω του updater και στην ουσιά γίνεται dirty flash της ελληνικής ROM πάνω από την κινέζικη fastboot stable χωρίς να γίνεται wipe στο data partition.
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλησπέρα σε όλους, δεν βρήκα πουθενά την αλλαγή pin (stable 7.0.8). Γνωρίζει κανείς που στο καλό είναι; Περιέργως δεν μου είχε χρειαστεί ποτέ μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ. ” Στην stable 7.0.8 λείπει το μενού ασφάλεια & απόρρητο και δεν μπορείς να αλλάξεις το pin. Στην καινουρία stable 7.1.1.0 υπάρχει κανονικά.
-
Παράθεση από John Tasoulas: “Καλη Χρονια σε ολη την παρεα. Εχω 2 Redmi Note 2, το βασικο στα 16gb και ενα Prime στα 32gb. Και στα δυο εχω περασμενο Nilkin Tempered Glass 9H φορεμενο αψογα αλλα πιστευω κοβει λιγο απο την μαγεια του κινητου. Πριν τα φορεσω οι οθονες ηταν πιστευω πιο smooth στο αγγιγμα και καθαριζονταν τοσο μα τοσο ευκολα. Οχι οτι το Nilkin δεν ειναι αψογο στο χερι αλλα χωρις αυτο η αισθηση ηταν πραγματικα απιστευτη. Ο μονος λογος που με κρατα να μην τα βγαλω ειναι μπας και τα παρο…
-
Όχι, απλώς βγάζει μήνυμα η εφαρμογή ότι παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα και να δοκιμάσω ξανά αργότερα
-
Σε full screen μου το έκανε σίγουρα, σε preview δεν θυμάμαι αν δοκίμασα. Αν κλείσω το youtube και το ξανά ανοίξω δεύτερη φορά παίζει το βίντεο χωρίς κολλήματα αλλά χωρίς ήχο Αν το κλείσω και το ξανά ανοίξω για τρίτη φορά επανέρχεται ο ήχος αλλά ξανά κολλάει μετά από λίγο.
-
Δοκίμασα την ελληνική και την ευρωπαϊκή stable 7.1 μετά από full wipe αλλά δεν μου δουλεύει σωστά η εφαρμογή του youtube, παίζει για λίγα δευτερόλεπτα το βίντεο και μετά μου βγάζει ότι παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα και χάνεται εντελώς ο ήχος στο τηλέφωνο (ακόμα και στις κλήσεις) και θέλει restart για να φτιάξει. Δοκίμασα την κινέζικη και την global stable 7.1 και δεν παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα.
-
Παράθεση από kalandre3: “ Πήγα Ρυθμίσεις , Πρόσθετες Ρυθμίσεις και εκεί δεν βλέπω πουθενά την Επιλογή Για Προγραμματιστές. Μήπως έκανα κάτι που δεν έπρεπε και τώρα δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να την επαναφέρω? ” Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> και πατάς πολλές φορές με το δάχτυλο εκεί που γράφει "Έκδοση MIUI" μέχρι να σου γράψει πως έγινες προγραμματιστής
-
Παράθεση από titikos: “καλησπέρα. Θέλω να σας ρωτήσω πως σβήνει το ιστορικό κλήσεων ” Μπαίνεις στις πρόσφατες κλήσεις, κρατάς πατημένο το δάκτυλο σε μία από τις κλήσεις, μόλις εμφανιστεί το μενού επιλέγεις "Ομαδική διαγραφή", πατάς επάνω δεξιά "Επιλογή όλων" και πατάς το κουμπί "Διαγραφή" που βρίσκεται τέρμα κάτω.
-
Παράθεση από muj: “αν κατάλαβα καλά αν διαγράψω και το inτernal storage θα μου διαγράψει πχ την μουσική που έχω περάσει στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σωστά; ” Ναι σωστά, αλλά αυτό προαιρετικά το κάνεις. Πιο σημαντικό είναι να κάνεις τα Dalvik cache, Data και Cache Όσο για το messanger δεν ξέρω αν φταίει. Στο δικό μου δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με την stable. Δοκίμασε να σβήσεις το messenger και να το ξαναπεράσεις και να κάνεις και ένα reboot μήπως και ήταν κάποιο τυχαίο κόλλημα. Αλλιώς αν σου…
-
Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά πριν δοκιμάσεις την developer. Θα χαθούν όλες οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις όμως Για να κάνεις επαναφορά πηγαίνεις στο φάκελο Εργαλεία -> Αναβάθμιση, πατάς επάνω δεξιά τον κύκλο που έχει 3 τελείες μέσα και επιλέγεις επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery. Μόλις κάνει επανεκκίνηση στο recovery, εάν είναι η πρώτη φορά που μπαίνεις στο recovery θα σoυ βγάλει ένα μήνυμα που λέει "Unmodified System Partition detected κλπ..." και θα έχει και μια μπάρα που λέει Swipe to allow …
-
Σχετικά με messenger και το κυκλάκι δοκίμασε τα εξής: Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Αυτόματη έναρξη -> FaceBook Messenger και ενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη μετά πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Δικαιώματα -> FaceBook Messenger και ενεργοποίησε την τελευταία επιλογή που λέει "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου" Μετά μπες στις ρυθμίσεις του messenger και σιγουρέψου ότι η επιλογή "Εικόνες Συνομιλητών" είναι ενεργοποιημένη. Κάνε μια επανεκκίνηση και δες αν διορθώθηκε. Το παραπάνω …