Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 188.
-
Κάνε επανεκκίνηση και μόλις σου ζητήσει το pin θα κρατήσεις πατημένο το power button μέχρι να σου εμφανιστεί ένα μενού με τέσσερα εικονίδια. Πατάς στο πάνω αριστερά εικονίδιο με το αεροπλάνο για να βγεις από λειτουργία πτήσης και μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα πληκτρολογήσεις τον κωδικό pin και θα τον δεχθεί κανονικά.
-
Παράθεση από mankap: “κάνω επανεκκίνηση πάω να βάλω PIN μου βγάζει λάθος !!!... ” Αυτό είναι bug του MIUI. Όταν κάνεις επανεκκίνηση σε airplane mode δεν δέχεται τον κωδικό pin. Όσον αφορά την προγραμματισμένη εναλλαγή σε airplane mode, πήγαινε Κέντρο Ασφαλείας -> Μπαταρία - Αυτόματη εξοικονόμιση χρόνου και απενεργοποίησε το "Σχεδιασμός"
-
Σχεδόν όλα τα προβλήματα που αναφέρεις είναι πιθανότατα λόγω προβληματικής ROM που σου έβαλε το κατάστημα που το αγόρασες Ακολούθα τον παρακάτω οδηγό για καθαρή εγκατάσταση της Ελληνικής ROM Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) Όσον αφορά το 3ο πρόβλημα με τους αριθμούς, κατεβάζεις την εφαρμογή Number Fixer (είναι προεγκατεστημένο στην ελληνική ROM) και σου προσθέτει αυτόματα το +30 σε όλες τις επαφές.
-
Το MD5 Sum (9539d36254c51b7e1b068b0797b00059) που αναγράφεται για το Redmi Note 2 είναι σωστό; Γιατί εγώ το κατέβασα 2 φορές, και τις 2 φορές μου έβγαλε MD5 Sum: c79be054b94ad7070eea7398e53b1398
-
Παράθεση από yliko: “καλησπέρα παιδιά, έχω το redmi note 2 στο οποίο περνάω την σχεδόν τακτικά την κάθε developer, τελευταία που έχω είναι η 5.12.3. από την αρχή σχεδόν κάποιοι φίλοι με τους οποίους μιλώ τακτικά στο τηλέφωνο υπάρχουν φορές που μου λένε πως με ακούνε πάρα πολύ βαθιά σαν να τους μιλάω μέσα από το πηγάδι. ” Μου παρουσιάστηκε και εμένα παρόμοιο πρόβλημα που τελικά λύθηκε με ένα wipe στην cache και dalvik cache μέσω recovery.
-
Ταχεία φόρτιση?
ΜήνυμαΠερίπου 2μιση ώρες έκανε εμένα να πάει στο 100% αν θυμάμαι καλά, αν το αφήσεις παραπάνω ώρα συνεχίζει η φόρτιση με αποτέλεσμα μετά να αργεί να πέσει από το 100% στο 99% η μπαταρία
-
Ταχεία φόρτιση?
ΜήνυμαΕγώ το αφήνω κατά τη διάρκεια της νύχτας να φορτίζει στη θύρα USB του υπολογιστή, περίπου ένα 6ωρο παίρνει να πάει στο 100% αλλά το αφήνω συνήθως ένα 8ωρο.
-
Πολύ κακή αυτονομία στην τελευταία dev μετά από full wipe. Εμένα μου έπεσε από το 100% στο 96% μέσα σε ένα λεπτό ενώ συνήθως από το 100% στο 99% έβγαζα 35 λεπτά οθόνης. Την καλύτερη αυτονομία την είχα με την 5.11.19 και με την stable 7.0.8.0 Παράθεση από nick1973: “1.Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια & Απόρρητο Στο κινητό μου δεν υπάρχει η ένδειξη "Ασφάλεια & Απόρρητο" μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να την βρω. ” Δεν υπάρχει στην stable 7.0.8.0 (μάλλον πρόκειται για bug)
-
Παράθεση από mol: “περασα την τελευταια ελληνικη dev. κανει boot, στο σημειο για mi λογαριασμο κανω skip, βγαζει σφαλμα. αναγκαστικα επρεπε να κανω. εκανα. σε επομενο βημα που ειναι για back up εικονων στο cloud και ευρεση συσκευης, κανω σκιπ. μια απ τα ιδια. force close. επειτα κολλησε εκει η συσκευη. αναγκαστικα εβγαλα μπαταρια. στο boot φανηκε να κανει παλι εγκατασταση (γεμιζε η λευκη μπαρα κατω απ το λογοτυπο mi). ανοιξε. παλι τα ιδια. "η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει" τι κανω απο δω και…
-
Παράθεση από stefgr74: “Παράθεση από panospc: “Εγώ με την δική μου χρήση βγάζω συνήθως 2 ημέρες αναμονής με 5:30 ώρες οθόνης.Αν το χρησιμοποιώ πιο συχνά, βγάζω 18 ώρες αναμονής με 7 ώρες οθόνης. ” Ποιά ΡΟΜ έχεις; ” Αυτή τη στιγμή την τελευταία ελληνική dev. Τα στατιστικά που ανέφερα παραπάνω είναι από την stable 7.0.8.0 που είχα πριν λίγες μέρες. Παράθεση από MrAntonis: “Επειδή δεν έχω stable και δεν θα βάλω, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς! Δεν μπορείς να δώσεις σε εφαρμογές δικαιώματα ροοτ κα…
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Minimum 4, maximum 5,5 ωρες ” Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από petrosarfaras: “Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες ” Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυτο, δεν εχει 13000 μπαταρια, 3000 εχει. ” Υποθέτω πως ο ένας εννοεί ώρες ο…
-
Έχω περασμένη την τελευταία dev rom μετά από full wipe, πολλοί μου έκαναν παράπονα ότι δεν ακούγομαι. Σύγκρινα παλιες ηχογραφήσεις κλήσεων με τωρίνες και όντως στις παλιές ηχογραφήσεις ακουγόμουν δυνατά ενώ στις τελευταίες σχεδόν καθόλου. Τελικά έκανα wipe τις cache και το πρόβλημα διορθώθηκε. Κάνω πάντα wipe τις cache μετά από κάθε εγκατάσταση, για ποιο λόγο λέτε να ήθελε και δεύτερο wipe για να φτιάξει;
-
Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geo_k: “Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής; ” Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη βιώσιμη υλοποίηση του D2TW ” Βρήκα μία εφαρμογή που δουλεύει σωστά για το κλείσιμο της οθόνης με το home button της συσκευής. Με απλό άγγιγμά του πηγαίνει στη home screen με παρατεταμένο θέτει τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής, σαν να πατάς το powet button της συσκευής.Η εφαρμογή λέγεται all in one gestures, και δ…
-
redmi note 2 greenify
ΜήνυμαΠαράθεση από babis3001: “παιδια το greenify σε τη βοηθαει στο miui εφοσον διαλεγεις εσυ ο ιδιος πειες εφαρμογες θελεις να εκτελουντε αφτομα (ή να κλειδοσεις μερικες) και τις υπολιπες να της καταθαρησεις? ” Εγώ προσωπικά το έχω καταργήσει, το είχα στο προηγούμενο κινητό που ήταν με AOSP αλλά εδώ δεν βρίσκω λόγο να το κρατήσω αφού κάνει μια χαρά τη δουλειά από μόνο του το MIUI. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος είναι για να αδρανοποιήσει τις ενσωματωμένες εφαρμογές συστήμα…