Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
καλη επιτυχία..
-
Καλησπέρα, έκανα την διαδικασία όπως την περιγράφει στην πρώτη σελίδα. Μετά την εγκατάσταση στο twrp μου εβγαλε 7 λαθη. Άνοιξε η συσκευή μετα από 10 λεπτά στις πληροφορίες έχει κανονικά την ρομ του φορουμ απλά έμειναν πολλές κινεζιές μέσα... χμμμμ καμιά ιδέα? Να συμπληρώσω πως 2-3 φωτος που ειχα στην συσκευή πριν την εγκατάσταση παρέμειναν και μετα την εγκατάσταση
-
καλημερα και καλό μήνα, εδώ και 3 βδομάδες έχω το mi5 με global stable 8.1.4. όταν μου ήρθε είχε την 8.1.2 αυτό που με προβληματίζει ότι κάνει σε άσχετο χρόνο επανεκκινησεις. Όταν το ανοίγω ζητάει pin. Συνήθως κάνει μία φορά στις 3-4 μέρες. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον αλλον? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων... ...versteckter Inhalt...
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
CORL3ON3 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι, Κάπου πριν διάβασα για "Καθρή" εγκατάσταση δηλαδή ? με το MiFlash? Για αυτήν την περίπτωση πρέπει να κατεβάσω άλλο αρχείο εγκατάστασης? Τώρα έχω XTRVbeta1 8.0.5.0 Ευχαριστώ
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
CORL3ON3 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω για τον κόπο και χρόνο που ξόδεψες Θα κάνω την προσπάθεια μου και εγώ.