Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.
-
Καλημέρα παιδιά. Ευχαριστούμε για τον κόπο σας. Να ρωτήσω μήπως σε αυτή την ρομ δουλεύει το xposed στο redmi pro?
-
Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστούμε για την δουλειά σας. Όσον αφορά το Xiaomi redmi pro, το δακτυλικό δεν πιάνει με τίποτα και επίσης το xposed framework βγάζει σφάλμα : xposed is installed but not activated το οποίο όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το φτιάξω. Όλα αυτά σε εγκατάσταση μετά από factory reset. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει κι άλλος τα ίδια προβλήματα. Κατά τα άλλα λειτουργούσε οκ η Rom. Επιστροφή σε miui 8.
-
Xposed Modding [SOLVED]
ΜήνυμαΝα κάνω μια ερώτηση. έβαλα το xposed σε xiaomi redmi pro 128/4 και μου κάνει infinite reboot μια φορά την ημέρα. Νόμιζα ότι ήταν η rom και έσβηνα και πέρναγα άλλη. Μέχρι την κινεζική πέρασα και ξανά άπο την αρχή. Τελικά ήταν το xposed. Έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό το πρόβλημα; Η rom είναι η 7.5.25 developer.
-
Ωχ αλήθεια. Ξανά από την αρχή δηλαδή. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μάλλον θα το κάνω γιατί είναι πολύ ενοχλητικό αυτό. Να ρωτήσω κάτι ακόμα, άμα κλειδώσει ο bootloader και κάνω την διαδικασία από την αρχή δεν χρειάζεται ξανά αίτηση σωστά;
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Οκ να το κάνω. Όταν λες με flash tool εννοείς την ελληνική rom; έχει κάπου οδηγό; Είχα κάνει πολύ παλιά την διαδικασία στο παλιό μου redmi note 3 και ούτε που την θυμάμαι.
-
Καλημέρα στην κοινότητα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω Xiaomi redmi pro. Δεν είχα κανένα πρόβλημα νε τις αναβαθμίσεις μέχρι πριν 2 rom. Στις 2 τελευταίες το κινητό κλείνει μόνο του και προσπαθεί να ξανανοίξει αλλά δεν ανοίγει ποτέ. Μένει κολλημένο στο logo της έναρξης μέχρι να ανακαλύψω ότι το έχει πάθει και να το ανοίξω χειροκίνητα. Έκανα λοιπόν επαναφορά από backup που είχα αλλά δυστυχώς άρχισε να το παρουσιάζει και εκεί ενώ πριν δεν είχα πρόβλημα. Τότε μετά από τις συμβουλές σας κάνω factory …
-
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Να κάνω και μια άλλη ερώτηση. Το κουμπάκι για τις live ταπετσαρίες στην οθόνη κλειδώματος καταργήθηκε;
-
Καλησπέρα, παιδιά. Μπράβο για την δουλειά σας και ευχαριστούμε. Να ρωτήσω κάνω flash το magisk και δεν έχω root. Μου λέει να το εγκαταστήσω από το play store.καμία ιδέα;
-
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή διαβάζω πως σε omega όλα εντάξει, εγώ όπου την πέρασα χθες έχω πρόβλημα. Το τηλ επανεκινεί μόνο του (5 ως τώρα φορές) και μάλιστα δεν ανοίγει ποτέ. Μένει κολλημένο στο logo και μόνο όταν πατάω παρατεταμένα το power ανοίγει κανονικά. Την έχω περάσει ήδη 2 φορές και κάνει το ίδιο. Απλά το αναφέρω. Γύρισα πίσω στην προηγούμενη.
-
όλα εντάξει και με lucky patcher. Για όποιον ενδιαφέρεται μπαίνει μέσα στις ρυθμίσεις του lucky patcher και επιλέγει στο force set root check την επιλογή force set root mode. Μετά βγαίνει από την εφαρμογή κι όταν ξαναμπαίνει θα ζητήσει root access. Έτοιμο.
-
όλα καλά σε redmi pro omega προς το παρόν. επιβεβαιώνω πως δεν δουλεύει ο lucky patcher. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει γιατί το χρειάζομαι;
-
Σε γενικές γραμμές όλα καλά σε redmi pro. απλά εγώ παρατήρησα μεγάλο draining στην μπαταρία σε σχέση με τις 3 προηγούμενες και υπάρχουν μια δύο εφαρμογές που τα notification δεν μου λειτουργούν πάντα. Αυτά και πάλι ευχαριστούμε για τον κόπο σας.
-
Όλα χωρίς πρόβλημα σε redmi pro. Μόνο μια ερώτηση έχω αν κάποιος άλλος το έχει συναντήσει. Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν μου επιτρέπει να επιλέξω άλλο dialer. Το επιλέγω ως default app αλλά οπότε πάω να το χρησιμοποιήσω μου βγάζει το παράθυρο να επιλέξω την εφαρμογή που θέλω και δεν εμφανίζει ποτέ κάποια άλλη εφαρμογή εκτός από την stock.
-
Από redmi pro όλα λειτουργούν άψογα. Μόνο ένα μικρό θέμα στις live ταπετσαρίες. Δεν υπάρχει πια το κουμπί διαγραφής. Αλλά μπορεί υποθέτω να καταργήθηκε. Και δεν αποθηκεύονται οι ταπετσαρίες στα αγαπημένα. Αυτά είναι όλα. Κατά τα άλλα όλα τέλεια. Σας ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο και την προσπάθεια.
-
Καλησπέρα. Δεν μπορώ να περάσω την rom στο Xiaomi redmi pro ούτε μέσω της αναβάθμισης, ούτε απευθείας από το recovery. Γράφει succeed αλλά όταν πάω να δω ποια version έχω είναι η προηγούμενη 7.1.19. Ξέρει κανείς κάτι;
-
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Τρομερή δουλειά, ευχαριστούμε. Δεν λειτουργούν οι live ταπετσαρίες στο xiaomi redmi pro. Επιλέγεται αλλά δεν ανανεώνονται ποτέ.
-
Καλησπέρα παιδιά. Ούτε στο redmi note 3 έχει mirrors.