Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 94.
-
@caeser ένας από τους λόγους που έχω ψιλόμαθει κάποια πράγματα εσύ και εσύ βέβαια φίλε μου! Δεν είναι γλυψιμμο, είναι απλά μια αλήθεια! Χαχα
-
Τπτ φίλε μου! Βοηθαμε ο ένας τον άλλον
-
Να μπορείς δλδ μέσω twrp να το χρησιμοποιήσεις μέσα σε λίγα λεπτά μέσω ενός install.
-
Συστημικά δεν έχεις θέμα,απλά καλό είναι(γενικότερα), μία στις χίλιες να κολλήσει κλπ κλπ..να χεις καβατζα μία ρομ,ώστε αναπασα στιγμή το κινητό να είναι λειτουργικό.
-
Το σβηνεις άνετα @acen28, μην αγχωνεσαι!
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΔεν ξερω τελικα τι πειραξα(και αν), αλλα δουλευει πια! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dev 6.4.7 κομπλε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραίος, σ ευχαριστώ @mixaliscy !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Θέλω να πάω από dev 6.3.31 σε dev 6.4.7 χωρίς να χάσω εφαρμογές κλπ... Κάνω wipe cache-dalvik και μετά install ή κατευθείαν install?
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΤπτ λάθος????
-
Περιστροφή οθόνης
Μήνυμα21ed3e233b1f7a18f465dd91327d162c.jpg067c9bea64fae600613e82f2de9ae646.jpg
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΕσύ το πες..εγώ το έκανα..και να το αποτέλεσμα!!! Χαχχα! Δεν πειράζει! Όλα καλά! Καμιά άλλη ιδέα?
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΚαι να έσπαγε η οθόνη,πάλι θα γελουσα..απλά ποιος ακούει τη γυναίκα μετά,η οποία εχει βαρεθεί πια να με βλέπει να το παίζω προγραμματιστής android κλπ..και όλο μου λέει "πάλι το κολλησες το κινητό? " χαχαχ
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαTo temp. glass έσπασε..αν ήταν η οθόνη άστα.... Θα κοπανουσα την κεφαλή μου.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΠαπαρια...εβγαλα το tempered...με την ευχή να δουλέψει...άλλα...γιοκ...αααα..και έσπασε κιόλας (το glass) ...χαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΈχω βάλει να πω την αλήθεια..θα δοκιμασω να τη βγάλω ! Πιθανόν αυτό να φταιει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΑλλού είναι το πρόβλημα προφανώς. Ίσως το gyroscope να τα παίξε.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΑυτά τα ξέρω..αλοιμονο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk