Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
ψαχνωντας προσπαθω να καταλαβω τη διαφορα του redmi pro kai to redmi note 4 . εκτως οτι το redmi pro εχει και εκδωση με x25 Και 4gb αλλα και ι διαφορα στην οθονη .δε καταλαβαινω την υπαρξη και των 2 μοντελων και πως το redmi pro ειναι καλυτερο απο το αλλο αφου ειναι και λιγο πιο παλιο μοντελο. καποιος να μας διαφωτησει?
-
Xiaomi Redmi PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “@Nspider ποια miui version εχεις στις ρυθμισεις-->σχετικά με το τηλέφωνο?? κάνε κ έναν έλεγχο bootlοαder @bIBOS85 δημιούργησε mi Account κ κάνε αίτηση για ξεκλειδωμα του bootloader, να είσαι έτοιμος..” Αυτο ηθελα να ρωτησω, μπορεις και απο πριν ε χωρις να χρειαζετε να δηλωσεις καπως τι συσκευη εχεις, Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Καλησπερα, παιδια να παρω το Redmi Pro i Redmi note 3 pro ? απλες απαντησεις... επισης υπαρχει ελληνικη rom οπως διαβαζω ετσι ? μπορς να εχω ομως ta menu στα Αγγλικα ? το gps με ενδιαφερει επησης, εχει καλο accuracy να μη το φοβαμε ? Ευχαριστω. Ειμαι λιγο νεος στη Xiaomi θα διαβασω και τους οδηγους αργοτερα .
-
Παράθεση από osalonikios: “Περιμένεις το καινούριο 4 με Snapdragon ή στις 11/11 χτυπάς κάποιο από όπου βρεις φθηνότερα το Redmi Pro. ίδια τιμη εχουν αυτη την στιγμη. Δεν βλέπω λόγο να αγορασει κανεις το 4 σήμερα. ” Xiaomi Redmi Pro 5.5inch OLED 3GB 32GB Smartphone - Gray or Xiaomi Redmi Pro 5.5inch OLED 4GB 128GB Smartphone - Gray Αυτο το μοντελο μου λες ετσι? ποση μεγαλι διαφορα θα εχω με τον χ25 και 1 παραπανω 1gb ram .απο το απλο version? τι μου προτινεις..? Δε μπορω να περιμενω για το καινού…
-
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GPS
ΜήνυμαΚαλησπερα, ενδιαφερωμε για αγορα του redmi note 4, μπορειςς καποιος να μου πει σιγουρα τη συμπεριφορα του gps .Δηλαδη στο tomtom πως συμπεριφερετε γιατι ειχα μια ασχημη εμπειρια με το Umi Plus το οποιο φοραγε Mediatek x10 παρωμιο chipset me αυτο του xiaomi. Παιζει ρολο το chipset? αλλιος να προτημησω καποιο αλλο modelo της Xiaomi? με snapdragon? δε θελω ομως παλιο μοντελο π.χ. redminote 3 Σας ευχαριστω εκ των προτερων.