Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 587.
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από astrapogiannos: “Δεν εχω το TWRP, μονο το Mi Recovery ” Γι' αυτό αποτυγχάνουν οι προσπάθειες φλασαρίσματος (τουλάχιστον όσον αφορά την ελληνική) .. ” Από V6 σε V8 στο κινητό μας μόνο μέσω fastboot update όπως προείπα εδώ
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από astrapogiannos: “Παράθεση από kok8: “Το κινητό μας το μόνο κλείδωμα που έχει είναι αυτό του mi account όπου κατά το αρχικό σετάρισμα θα σου ζητήσει τον κωδικό σου τουλάχιστον αυτό κάνει στο δικό μου, είναι πολύ παλιό για να έχει κλειδωμένο bootloader! Αν είναι κλειδωμένο φυσικά τζάπα ο κόπος του fastboot update. ” Μα το κοιταξα μεσα απτο cmd οπως λεει αυτος ο οδηγος Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και μου το εβγαλε κλειδωμενο! Αρα να μην ασχοληθω μεχρι…
-
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤο κινητό μας το μόνο κλείδωμα που έχει είναι αυτό του mi account όπου κατά το αρχικό σετάρισμα θα σου ζητήσει τον κωδικό σου τουλάχιστον αυτό κάνει στο δικό μου, είναι πολύ παλιό για να έχει κλειδωμένο bootloader! Αν είναι κλειδωμένο φυσικά τζάπα ο κόπος του fastboot update.
-
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από astrapogiannos: “Ειναι απαραιτητο να τον ξεκλειδωσω δηλαδη? Γιατι πρεπει να παρω εγκριση απο καπου αποσο διαβασα, τρεχα γυρευε δηλαδη.... Εχω φρικαρει. ” To κινητό μας είναι ξεκλείδωτο, δοκίμασε τα παρακάτω βήματα καθαρής εγκατάστασης, γι'αυτό αντέγραψε πρώτα στον Υπολογιστή σου τυχόν αρχεία πχ τις εικόνες σου, που και εγώ έκανα όταν από V7 πήγα σε V8 : Οδηγός FastBoot Update ΒΗΜΑ 1 Κατεβάστε τo Mi Flash και το πλήρες πακέτο της ROM (Xiaomi Mi 2/2S Latest Developer Version Fastboot …
-
Παράθεση από simi: “Kαλησπέρα Θα ήθελα την βοήθεια σας. Όταν συνδέω το κινητό στον Η/Υ μου βγάζει ότι είναι συνδεδεμένη η συσκευή αλλά όταν πατάω πάνω δεν μου βγάζει τίποτα. Υ.Γ. Έχω εγκαταστήσει adb, Mi PC Suite , MiFlash ” Αυτό συμβαίνει γιατί το κινητό σου είναι κλειδωμένο, ξεκλείδωσέτο μπες δηλαδή στο κεντρικό μενού και τότε "άνοιξε"(πάτα) το εικονίδιο στον Η/Υ και τα αρχεία σου θα είναι ορατά.
-
Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!
-
Παράθεση από NasDriver: “Ισχύει μόνιμα ή για περιορισμένο διάστημα ? ” Ισχύει για 12 επιστροφές μέσα στη διάρκεια ενός χρόνου περισσότερα εδώ, προσωπικά την έχω χρησιμοποιήσει σε δύο περιπτώσεις. Γενικές Οδηγίες: Υποβάλεις αίτημα επιστροφής των εξόδων αποστολής σε περιπτώσεις που επιστρέφεις για οποιονδήποτε λόγο το προϊόν στoν Πωλητή εννοείται ακόμα και στις περιπτώσεις των dispute μέσω πάντα φυσικά του paypal. Βγάζεις φωτό την απόδειξη και το δεματάκι όπου φαίνεται η δνση του Πωλητή. Υποβάλεις…