Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 587.
-
Παράθεση από movieland: “Ευχαριστώ πολύ πέτυχε, και παιδευόμουν 2 μέρες . ” Για να έχεις πάντα ενημερωμένο το αρχείο των επαφών σου στο gmail, μην ξεχάσεις να κάνεις ότι σου είπα, ώστε εξ ορισμού κάθε νέα επαφή να προστίθεται στο gmail σου αλλιώς θα πρέπει κάθε φορά να θυμάσαι όταν προσθέτεις μια νέα επαφή να ορίζεις ως χώρο αποθήκευσης το gmail λογαριασμό σου, γεγονός που είναι δεδομένο ότι κάποιες φορές θα το ξεχάσεις, μιλώντας πάντα φυσικά από προσωπική εμπειρία. Παράθεση από kok8: “Πήγαινε "…
-
Παράθεση από movieland: “Πως επιλέγεις στις επαφές το λογαριασμό gmail? Στις ρυθμίσεις συγχρονισμού κάνει ανάμεσα στα άλλα και τις επαφές αλλά δεν εμφανίζετε τίποτα. ” Πήγαινε "Επαφές"==> κλικ στο αριστερό κουμπί του "Μενού"==>Προβολή προτιμήσεων==>Διαμόρφωση λίστας επαφών==>όπου επιλέγεις το "Google" ώστε να έχεις μόνο ως προεπιλογή στις επαφές σου τις επαφές τους Gmail λογαριασμού σου.
-
Όλα καλά και στο Mi-2s
-
Μια χαρά και από το Mi2s
-
Η εμπλουτισμένη "Αριθμομηχανή" εγκαταστάθηκε μια χαρά στο Mi2s
-
Να το χαίρεσαι, τυχεράκια!
-
Παραθέτω το email του @Paraskhos "Καλησπερα κ παλι Συγνωμη αλλα οσο και εαν παταω πανω στο "ΥΠΟΒΟΛΗ" η απαντηση μου δεν φευγει. Δεν ξερω γιατι.Θα εκτιμουσα να μου πεις εαν κανω κατι λαθος Το κινητο επανηλθε, χιλια ευχαριστω Παρασχος ...." Όπως βλέπεις φίλε Παράσχο πατάμε "απάντηση" γράφουμε την απάντηση μας και μετά πατώντας "Υποβολή" η απάντησή μας αναρτάται μέσα στο θέμα.
-
Βρε Επταλοφίτη σταμάτα να μας δείχνεις τα στατιστικά της κινητάρας σου!!! Αυτό είναι διαδικτυακό bulling... Τυχεράκια, να το χαίρεσαι...
-
Για κάνε τα παρακάτω: Οδηγός FastBoot Update ΒΗΜΑ 1 Κατεβάστε τα Flash tools της ROM και το πλήρες πακέτο της ROM (Xiaomi Mi 2/2S Latest Developer Version Fastboot File Download), και φυσικά unzip αφού το κατέβασμα ολοκληρωθεί. Η τελευταία V8 developer FastBoot Rom είναι η «aries_images_6.6.17_20160523.0000.23_5.0_cn_80de739ee9.tgz». ΒΗΜΑ 2 Αφού λάβετε το Zip της ROM κάντε extract του Zip. Ανοίξτε το φάκελο του πακέτου της ROM, και αντιγράψετε τη διεύθυνση του στον υπολογιστή πχ «C:\ Users \ Το …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-