Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Colors and contrast ?

nikkpap - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

ok στην 20.4.17 όλα καλά fixed ευχαριστώ

• Colors and contrast ?

Μήνυμα

στο προφίλ μου έχω την σωστή συσκευή και επίσεις αναφέρομαι στο κινητό "Kate" Ευχαριστώ

• Colors and contrast ?

Μήνυμα

Χρονια πολλά Χριστός Ανέστη. Παρατήρησα ότι στην τελευταία ή και στην προηγούμενη rom δεν υπάρχει πουθενά στις ρυθμίσεις η επιλογή colors and contrast

• κιτρινιλα στην οθονη!!!

nikkpap - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Το ίδιο έπαθα και εγώ και με Xiaomi_Redmi_3_Pro kate αγορασμένο από τον Κωτσόβολο 22/12/16 και σήμερα στις 11/4/17 το απέστειλα στην Αθήνα στο service info quest και μου είπαν πως προκλήθηκε από πίεση της οθόνης.... και ζήτησαν 100€ επισκευή οθόνη και περαστικά με το ΦΠΑ. Είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ το κόστος της επισκευής το κινητό είναι σε εγγύηση δεν πιέστηκε και πως εαν γράψεις στο google xiaomi yellow spot θα δείς πληθώρα συσκευών όλες ανά τον κόσμο με το ίδιο πρόβλημα, είναι όλ…

• Advance reboot menu issue

Μήνυμα

Γεια σε όλους, όπως παρατήρησα στης δύο τελευταίες ρομ του φόρουμ δεν λειτουργεί το reboot recovery και reboot fastboot ενώ από τα volume buttons δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi note 3 se Kate Xposed

nikkpap - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Γεια σε όλους ξέρει κανείς να μας βοηθήσει για το πώς να βάλουμε το Xposed framework στην τελευταία ρομ του φόρουμ 7.3.16 Ευχαριστώ πολύ.

• οχι το patch είναι μία χαρά και σε ευχαριστώ η αναφορά μου ήταν γενικά για την .22 τεσπά ευχαριστώ

• καλη χρόνια ευχαριστώ πολύ. Μπορούμε να κάνουμε ένα thread με ενδεχόμενα bugs που έχουν οι weekly ROM s της ομάδας. Υπάρχει κάπου φόρμα αναφοράς κλπ... Ευχαριστώ

• γεια σας και χρόνια πολλά, έχω βάλει επιτυχώς την stable της ομάδας. Πως μπορω να κάνω update στην τελευταία weekly ROM χωρίς να χάσω το setup μου Το backup και restore με TWRP λειτουργεί κανονικά. Πάντα πρέπει να κάνω μόνο Wipe->format->yes και Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache

• ευχαριστω. Και καλή χρονιά. Διαπίστωσα ένα bug στην εν λόγω ROM δεν ενεργοποιείται το ιντερνέτ του παρόχου με τίποτα στην κάρτα 1 ενώ στην 2 κανονικά. Στην stable της ομάδας όλα καλά.

• Mi4 wcdma => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.8.27.zip (MIUI V7) (CWM Recovery) 502 Bad Gateway nginx ???????

• Samsung S4 Miui V6 Γεια σας, 1. philz_touch_6.59.0-jflte.zip MEGA 2. miui_i9505_shiro_5.6.12_7f40a67a80_4.4.zip MEGA 3. 4.4.4-miui-gapps.zip MEGA Reboot Finish setup will FC reboot install the WSM (xposed for miui) MEGA reboot on CWM and install patch MEGA enjoy