Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Colors and contrast ?
Μήνυμαok στην 20.4.17 όλα καλά fixed ευχαριστώ
-
Colors and contrast ?
Μήνυμαστο προφίλ μου έχω την σωστή συσκευή και επίσεις αναφέρομαι στο κινητό "Kate" Ευχαριστώ
-
Colors and contrast ?
ΜήνυμαΧρονια πολλά Χριστός Ανέστη. Παρατήρησα ότι στην τελευταία ή και στην προηγούμενη rom δεν υπάρχει πουθενά στις ρυθμίσεις η επιλογή colors and contrast
-
κιτρινιλα στην οθονη!!!
nikkpap - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΤο ίδιο έπαθα και εγώ και με Xiaomi_Redmi_3_Pro kate αγορασμένο από τον Κωτσόβολο 22/12/16 και σήμερα στις 11/4/17 το απέστειλα στην Αθήνα στο service info quest και μου είπαν πως προκλήθηκε από πίεση της οθόνης.... και ζήτησαν 100€ επισκευή οθόνη και περαστικά με το ΦΠΑ. Είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ το κόστος της επισκευής το κινητό είναι σε εγγύηση δεν πιέστηκε και πως εαν γράψεις στο google xiaomi yellow spot θα δείς πληθώρα συσκευών όλες ανά τον κόσμο με το ίδιο πρόβλημα, είναι όλ…
-
Redmi note 3 se Kate Xposed
ΜήνυμαΓεια σε όλους ξέρει κανείς να μας βοηθήσει για το πώς να βάλουμε το Xposed framework στην τελευταία ρομ του φόρουμ 7.3.16 Ευχαριστώ πολύ.
-
Mi4 wcdma => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.8.27.zip (MIUI V7) (CWM Recovery) 502 Bad Gateway nginx ???????