Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣυγνωμη αλλά εγω περίμενα για την δίκη της Δευτέρας θέλω και Θωμαίδη στην σύνθεση
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜαλλι δεν έχω και πολύ , οποτε μόνο η πινακίδα θα ενοχλεί......
-
Προβλημα με ξεκλείδωμα
Μήνυμα....πες @demakhs τι εχεις κανει στο κινητο μου και ακόμα και με την τελευταία rom δεν κλειδώνει η οθόνη.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα Διάβασα τις κατηγορίες και Είμαι έτοιμος για την δίκη.......
-
Προβλημα με ξεκλείδωμα
ΜήνυμαΟχι δεν εχω κανει factory reset μολις εβαλα και την νεα ROM 7.5.25 Δοκιμασα παλι ρυθμισεις-κλείδωμα οθόνης-κωδικος κλειδωματος οθονης-μοτιβο .....αλλα δεν το κραταει ενεργοποιημενο
-
Προβλημα με ξεκλείδωμα
ΜήνυμαΜονο αυτές που σου έγραψα έχω βάλει.... Δεν ξερω και πολλά....... την αρχικη εγκατάσταση την έκανε ο @demakhs Μετα απλα εμαθα και κανω εγκατάσταση της ROM Μηπως διορθωθει με την νεα 7.5.25 ;
-
Προβλημα με ξεκλείδωμα
ΜήνυμαΔεν εχω βρει λυση Εχω βαλει τωρα την 7.5.11 αλλα εχει το ιδιο πρόβλημα θα δοκιμάσω την καινουργια 7.5.25/26 να κανω εγκατασταση να δω
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολους !!!!!!!!!!!!!!!! ( @demakhs βλεπεις ειμαι καλο παιδί....μαθαίνω να βάζω και να βγάζω την ROM και αποφευγω τις θυρες )
-
Σ ευχαριστω =============== Μαι 20th 2017, 11:35am =============== (Απλα γα ενημέρωση : Μετα την αναβάθμιση της rom σε 7.5.18 και το πρόβλημα, δοκίμασα να το γυρίσω σε 7.4.27 που ειχα πριν και παρουσίασε προβληματα σε εφαρμογές πχ αλμπουμ Τελικά έβαλα την 7.5.11 και ολα καλά)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
-
Απ οτι κατάλαβα πρεπει να γυρισω σε πιο παλια rom ok σ ευχαριστω (να ρωτησω μηπως ξερεις απο που κατεβάζω την 7.5.11 μήπως κι αυτη δουλέψει; )
-
Ειχα την 7.4.27 ROM την ελληνική και πήγα να κάνω αναβάθμιση σε 7.5.18 Μολις κάνει reboot και εμφανίζει την οθόνη για να δώσω το pin της sim , μου βγαζει συνεχώς λάθος Γνωρζουμε καμια λύση;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Γενοκτονία Ποντίων Μαύρη επέτειος Πόνος για όσα τραβήξανε .Περηφάνια που κατάφεραν να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν οικογένειες εδώ στην Ελλάδα ,διατηρώντας τις μνήμες ζωντανές..... Ας μην ξεχνάμε γιατί θα τα ξαναζήσουμε...
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα σε όλη την σκουλικοτρυπα
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερααααααααααααααααααααααααα (Προβλημαα με πληκτρολόγιοοοο)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν θελω εμφύλιες διαμάχες (μόνο δημοσιότητα) Απλά να πω οτι ήταν φίλος με Αλέξη και τριγυρνούσε σε τραπεζάκια..... (είδες @demakhs δεν είπα τίποτα για τις ανταλλαγές σημειώσεων με Αλέξη , ουτε για τα παιχνίδια στο τάβλι κτλ) ΥΓ Τον παρακάτω Αλέξη εννοώ ...μην υπάρξουν παρεξηγήσεις
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜην με πιεζεται για αποκαλύψεις Θα τα πω μόνο on camera στον Φουρθιώτη !
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν θυμάσε @demakhs εγω στο πολυτεχνείο ήμουν πίσω από μια ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ή SPORT TIME και ποτε σε τραπεζάκια.....μόνο γαλαρία Άλλοι μιλούσαν με Αλέξη...........ονόματα να μην λέμε......
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜην ακους demakhs τι λενε! Το κάνουν επίτηδες να σπειρουν διχόνοια... Εγω ποτέ δεν θα σε προδώσω
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟχι το κρατάω με το πόδι! Έχω μια μικρή μετάλλαξη.....