Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
Magic WormHole
Μήνυμα.......και όμως έχουμε έναν από Σικελία ΥΓ συννημένη selfie μου (ήταν λίγο μακρύ το selfokontaro)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠωπω τι γίνετε εδω μέσα ρε παιδιά? Αμερικάνοι ,Μεξικάνοι, πυρηνικά.........!!!!!!!! σίγουρα γράφω σε ελληνικό site? ή εχουμε αυτόματη μετάφραση γραφής? (ποσο μπροστά θεε μου η xiaomi!)
-
Magic WormHole
Μήνυμαok το παίρνω πίσω το ευχαριστω
-
Magic WormHole
Μήνυμαgeotzia ευχαριστω για την πληροφορια αλλα μήπως έχεις κανενα σύνδεσμο πως το κάνω αυτό (για να μην πρήξω με μυνήματα τον αρχισκώλιξ) ; fog αξίζει! βάλτο στο πρόγραμμα (οχι σε app)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛεγε με και μπολντρικ fog
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠεριμένετε συνομιλούντες....πήρα μετάλλιο θα οργανώσω πάρτυ
-
Magic WormHole
Μήνυματα ακους demakhs?????? τι ζήτησα το κακόμοιρο ? εγκατάσταση ROM? ένα κλείδωμα οθόνης ζήτησα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν γίνετε! δεν έχει μπει η περίοδος των μεταγραφών ακόμα........
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαιρετώ το πλήθος Χαμός στις 100 σελίδες που προλάβατε να γράψετε! Απολογίες , κολοκυθάκια, σεντόνια κτλ Παρε πάρε πάρε ΥΓ με το κλείδωμα -ξεκλείδωμα του κινητού μου,τελικά θα βρει κανείς λυση??????
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλη την παρέα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕπανήλθα ! Καμιά απάντηση για το πρόβλημα του ξεκλειδώματος? υπάρχει τελικά κάποια ρύθμιση ή κάποιο αρχειο ; ή να το ξεχάσω το κλείδωμα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαω να πειραματιστω Καλό βράδυ σε όλη την παρέα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαταλαβαααααααααα τα ακους demakhs??????????
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν βρισκω το /data/system/gesture.key
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜετα απο οσα έγραψα καταλαβαινω οτι δεν πρόκειται να καταφέρω ποτέ να κλειδώσω το τηλέφωνο......
-
Magic WormHole
Μήνυμαοκ δώστε καμια συμβουλή
-
Magic WormHole
Μήνυμανα ξαναγυρίσουμε στο θεματάκι του ξεκλειδώματος?
-
Magic WormHole
Μήνυμαφυσικα και οχι...δεν το έλυσα Προηγούνται αλλα ζητήματα!
-
Magic WormHole
Μήνυμα...ξεκίνησε η μεταμόρφωση
-
Magic WormHole
Μήνυμαα το συνεχιζεις! Μπροστά στον επόπτη ο παίκτης του Ατρομήτου δεν μετράει μάλλον ! Σε πιο λεπτό μπήκε το γκολ θυμάσε? εσείς ποτε το βάλατε? μου αρέσει πάντως που γίνατε γαύροι και σ ανώτερα Πάρτε τίτλους αλα γαύρος και θα σας φταίει η Αθήνα και ο ΠΟΚ που θα σας δουλεύει ολη η Ελλάδα