Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.
-
Καλημέρα, Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα Έχω το Redmi 3s και το Redmi 3 και παρατήρησα και στα 2 πως όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά δεν κουδουνίζει από το ηχείο όταν με καλούν και επίσης δεν ακούγονται οι ήχοι των ειδοποιήσεων. Είναι κάποιο bug αυτό ή αυτή είναι η λογική Xiaomi; Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
-
Πραγματικά μου έλυσες τα χέρια. Είχα δοκιμάσει τα πάντα και πραγματικά είχα απογοητευτεί για την επιλογή τηλεφώνου. Δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα και έκανα update το τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ !!!
-
Την συγκεκριμένη φορά έβγαλε αυτό το μήνυμα. Προσπάθησα να περάσω την global developer 6.10.20 Πατώντας view summary απλά εξαφανίστηκε το μήνυμα και έκλεισε ο updater. Όταν προσπαθώ να κάνω ξανά την διαδικασία μου βγάζει το μήνυμα "can't verify update" και πρέπει να σβήσω το αρχείο από τον φάκελο και να το ξανακατεβάσω
-
επισυνάπτω screenshot του about. Το πρόβλημα στον updater είναι ότι σταματάει το 73% του decrypting με μήνυμα λάθους can't download file. Το ίδιο μήνυμα κι αν κατεβάσω το αρχείο στο pc και το μεταφέρω στο τηλέφωνο. Δοκίμασα να εκκινήσω το τηλέφωνο σε edl mode αλλά είτε software είτε hardware προσπάθεια απλώς κάνει restart. Επίσης δεν γίνεται unlock, σταματάει στο 50% βγάζοντας σφάλμα can't find mi phone. Διάβα κάπου για κλειδωμένο edl mode σε κάποιες συσκευές και ξεκλειδώνει με ένα ειδικό mi καλ…
-
Καλησπέρα. Αγόρασα πριν λίγες μέρες το redmi 3s και έχει περασμένη την έκδοση global dev 6.9.22 Εμφανίζει συνεχώς μήνυμα για αναβάθμιση σε έκδοση 6.10.20 και από χθες σε 6.10.27. Καμιά δεν μπόρεσε να εγκατασταθεί από τον updater. Διάβασα όλους τους τρόπους αναβάθμισης που βρήκα αλλά δεν δουλεύει κανένας στην συσκευή μου. Να αναφέρω ότι την συσκευή δεν την "βλέπει" το pcsuite ούτε το miflash. Όταν κανω εκκίνηση σε recovery και επιλέγω το dowload απλά κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Ακολούθησα την…