Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• redmi note

sonar12 - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από sonar12: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από sonar12: “ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, αν μπορείς να μου πεις λίγο αναλυτικότερα μέσα από ποιες ρυθμίσεις στην gtv 3.19 μπορώ να απενεργοποιήσω το root θα σου ήμουν ευγνώμων..!!!” στην επιφάνεια εργασίας θα βρεις το αρχείο Ασφάλεια , το πατάς Δικαιώματα/Δικαιώματα root” και πάλι δυστιχός δεν παίζει, μάλλων ο μόνος τρόπος είναι η rom εξαρχής να μην είναι rooted. :sad:” Δες ΕΔΩ για unroot” YOU SAVE ME !!!!! XAXA ευχαρ…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από sonar12: “ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, αν μπορείς να μου πεις λίγο αναλυτικότερα μέσα από ποιες ρυθμίσεις στην gtv 3.19 μπορώ να απενεργοποιήσω το root θα σου ήμουν ευγνώμων..!!!” στην επιφάνεια εργασίας θα βρεις το αρχείο Ασφάλεια , το πατάς Δικαιώματα/Δικαιώματα root” και πάλι δυστιχός δεν παίζει, μάλλων ο μόνος τρόπος είναι η rom εξαρχής να μην είναι rooted.

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από sonar12: “kalispera pedia na sas rotiso kati an xerete sto redmi note me tin 3.18 rooted pezi i efarmogi nova go?” Με το τελευταίο update της εφαρμογής , δεν παίζει σε root ..... άρα δοκίμασε Απ εγκατέστησε το novago, , απενεργοποίησε το root μέσα από τις ρυθμίσεις και εγκατέστησε πάλι το novago αν δουλεύει ενεργοποίησε πάλι το root.” ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, αν μπορείς να μου πεις λίγο αναλυτικότερα μέσα από ποιες ρυθμίσεις στην gtv 3.19 μπορώ να απενε…

• nai gia europi i wcdma ekdosi. apo China Electronics Wholesale - Consumer Electronics Gadgets Dropship From China pou paragila ego itan 209$ tora epese sta 204$

• redmi note

Μήνυμα

ne auto akrivos kani epidi ine rooted kai i nova exi diklides asfalias gia na min sindeoume me tv. sto palio mou newman k1 to testara rooted den pezi no root pezi kanonika....

• redmi note

Μήνυμα

kalispera pedia na sas rotiso kati an xerete sto redmi note me tin 3.18 rooted pezi i efarmogi nova go?