Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΕγώ πάντως και Κάιρο που του έχω βάλει πάλι δεν μου εμφανίζει τον καιρό Μου εμφανίζει το συννεφάκι και μου λέει "συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση" Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΕγώ και Κάιρο που έβαλα πάλι τίποτα Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΝα πω και ένα μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται με το θέμα κάνουν πολύ καλή δουλειά Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΝαι το huawei p20 Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4f4ea8918536d67df5f22698c5e0c198.jpg
-
ΜήνυμαΑ μάλιστα σ εμένα δεν το έχω παρατηρήσει δουλεύουν όλα ρολόι. Το παρέλαβα από gearbest πριν 15 μέρες και πέρασα κατευθείαν τα ελληνικά Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑυτό το bug που λέτε τι ακριβώς είναι; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk