Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Δεν καταλαβαίνω ποίο είναι το πρόβλημα! Δεν το κάνω σε Mi4C. Ακολουθώ τα βήματα του οδηγού να το μετατρέψω σε developer 4.4 και μετα σε 6. Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ?

• Ευχαριστώ αλλά αυτόν τον οδηγό ακολούθησα και συνάντησα τα προβλήματα που γράφω.

• Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου ένα Mi4 3/16 4G και προσπαθώ. να αναβαθμίσω σε 6. Ενώ πήρε την GTV-6.1.7 [4.4 δηλαδή] δεν έπαιρνε με τίποτα την τελευταία 6.3.31. Το έκανα επαναφορά και έβαλα stable. Την 4.4 την πήρε κανονικά την 6.0 με τίποτα!!!! Τώρα όταν το ανοίγω βγάζει "Δυστυχως η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει" Καμιά ιδέα? Δεν με νοιάζει να χάσω τίποτα. Απλά να λειτουργεί και με την 6 αν είναι δυνατόν! Καμία βοήθεια? Ευχαριστω

• Έχει πάρει κανείς τη συσκευή να μας πει???

• Παιδιά όλα ΟΚ. 1) VOL - & Power = Fastboot 2) fastboot boot mi4c_recovery.img [command prob] 3) slide 4) install + παταμε το αρχείο update Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

• Παιδιά τωρα δεν κάνει τίποτα. μπαίνει μόνο σε recovery mode 2.0.1 και δεν δέχεται το update. Μολις ξεκινήσει σε recovery mode πάλι. Δεν ανοιγει. καμιά ιδέα????

• Εμένα δεν με αφήνει να κάνω τίποτα! Είναι κλειδωμένη η οθόνη.

• Όταν πληκτρολογώ μετά το FastBoot Mode fastboot boot mi4c_recovery.img βγάζει αυτή την οπόνη και δεν κάνει τίποτα. Κανείς καμιά ιδέα?

• Καλή επιτυχία σε όλους και ένα μπράβο για την προσπάθεια!

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MI-2S KAI VIBER!

pvalas - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Γειά και χαρά σε όλους παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός ΜΙ-2S και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Viber. Ενώ κάνω εγκατάσταση κανονικά και οι επαφές ενημερώνονται από αυτές που έχω στο τηλέφωνο [στο gmail μου] μετά από 1-2-3 μέρες το πολύ ξαφμικά εξαφανίζονται όλες οι επαφες από το viber και δεν αναγνωρίζει καμία. Αν κανω απεγκατάσταση και εγκατάσταση επανέρχονται κανονικά αλλά μετα από 2 μέρες πάλι το ίδιο. Έχει κανείς ιδέα τη κάνω λάθος ή αν πρέπει να πειράξω κάποια ρύθμιση? Η έκδοση που έχω περάσει…

• Βοήθεια για MI2S

pvalas - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Γίνεται αναβάθμηση από την έκδοση που έχω σύμφωνα με τις οδηγίες?

• Βοήθεια για MI2S

pvalas - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Είμαι κάτοχος ενός Xiaomi MI2S το οποιίο μου έχει έρθει με V5 εκδ 21. Μου βγάζει τη δυνατότητα να το αναβαθμίσω σε 35. Ήθελα να ρωτήσω αν η αναβάθμιση αυτή θα διατηρήσει τα ελληνικά και εναλλακτικά ποιά έκδοση μου προτίνεις να βάλω ώστε να λειτουργεί σωστά και με πλήρη υποστίριξη σε ελληνικά ακόμα και κάποιοα άλλη v4. Αν μπορείς στη απάντηση να είσαι λίγο αναλυτικός μιας και είμαι νέος στο φόρουμ και σχετικά με το το MIUI δεν είμαι και ο ποιό σχετικός μιας και αρχίζω αρχίζω να το μαθαίνω τώρα. Ε…