Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
RE:
nick1967 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nick1967: “Μου έφερε φίλος mi8 και δεν έχω επικοινωνία για ξεκλείδωμα στο mi unlock τι μπορεί να φταίει? ” Drivers, USB 2 πάνω στον υπολογιστή και όχι σε hub...άλλο καλώδιο ?” Αν και το έκανα edit, δεν ήταν από driver δική μου βλακεια από καλώδιο ήταν, έχει συμβεί πολλές φορές και κατά το παρελθόν σε άλλα, τηλέφωνα, ειδικά στο leeco, μιας και ήμουν κάτοχος για 2 χρονια.. Όσο για της επαφές είχε ο φίλος cloud ID της xiaomi και σώσαμε την παρτίδα για κάνα μήνα…
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
ΜήνυμαΜου έφερε φίλος mi8 και δεν έχω επικοινωνία για ξεκλείδωμα στο mi unlock τι μπορεί να φταίει? συνέχεια μου βγάζει not connected πέρασα κανονικά την κινεζική Rom πέρασα και το play store προγραμματιστείς κλπ αλλά δεν... Και επειδή ο φίλος είχε είδη id το πέρασα, άλλα εξακολουθεί να μην συνδέεται. Ένα δεύτερο κακο είναι ότι δεν έχω συν χρονισμό επαφών με Google Edit: οκ εχω επικοινωνία 718 ώρες αναμονή, στο δικό μου 70 περίπου στην αρχή... Βλέπω σε λίγο να φτάνουν στης 1000 Sent from my MI 8 using…
-
RE: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Καλημέρα σε όλους. Παρέλαβα και εγώ πριν από λίγο. China version με γκλομπαλ σταθερή και στο πρώτο boot να γράφει unlock. Ανοιχτό κουτί φυσικά χωρίς ζελατίνες. Το μεσημέρι μετά την δουλειά ξεκινάω την διαδικασία (έλεγχο bl, arb). Θα ενημερώσω το απόγευμα. Καλήμερα και πάλι. Υγ. Παιδιά έχω κατεβάσει για να περάσω την china dev fastboot 8.8.30. Σωστά έτσι? 5f934e7fc5d616630dcdd0144ed235b9.jpg ” Έχω την εντύπωση πως είναι η 8.8.31 με κατάληξη tgz εκτός αν υπάρχει και άλλ…
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από μένα, κάτοχος του κινητού εδώ και 3 μέρες, μου ήρθε και μένα αγορά από bangoods με clobal και φυσικά ξεκλείδωτο, αρχίζω την διαδικασία να περάσω την αγγλοκινεζικη κλείδωμα ξεκλείδωμα κλπ... Και ενημερώνω, ευχαριστώ τα παιδιά και εδώ, κάνετε πολύ καλή δουλεια και με τεράστια υποστήριξη. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας! Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από darkenize: “το περιμενω και εγω Νικο , το συγκεκριμενο ειναι με τα 6gb ram ? καλοριζικο οπως και να χει ! το χες παρει με global rom ? αν οχι με τι σου ηρθε ;” Το τηλέφωνο είναι 4ram 64αρι ήρθε με πολύγλωσσο μενού και απλά τα σπάει! Μόλις το άνοιξα με την πρώτη ήρθε το πρώτο update.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zaf_4: “Παράθεση από nick1967: “Και εγώ παρήγγειλα 2 κινητά αλλά έχει ένα μήνα από gearbest και ακόμη περιμένω με priority, τελευταία για τα πανηγύρια είναι ” Εγώ το έχω παραγγείλει από Κωτσόβολο μέσω ιντερνετ και ακόμα να το έχουν διαθέσιμο, το βρήκα στο black friday. Οπότε θεωρώ από εβδομάδα απ ότι μου είπαν. Έκαναν ξανά παραγγελία γιατί δεν έχουν πια στοκ! Για Gearbest τώρα τελευταία δεν ακούω τα καλύτερα λόγια όποτε θυμούνται priority κλπ. Όταν αγόραζα απ έξω κινητά, εγώ πήγαινα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Akisz750: “οποτε δεν υπαρχει λογος να την αλλαξω μια και με αυτη ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.εχεις ιδεα μηπως αν υπαρχει καποια εφαρμογη που ισως βελτιωσει την καμερα ?γιατι φοβερο τηλεφωνο αλλα η καμερα τραγικη.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση πριν με βοηθησες και με εσωσες απο τζαμπα κοπο να κανω πειραματα” Φίλε μην το πειράζεις... Έρχεται η miui 9 και θα λύσει πολλά θεματακια Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “Μόλις μου ήρθε κι εμένα η κινιτραα.. Το μόνο θέμα είναι δεν ξέρω τι τζάμι να πάρω.. Εχεται ν προτείνεται τίποτα? Έχω πάρει full tempered glass αλλά δεν κάνει σε θήκη βιβλίο.. Μου το πετάει έξω απ την πίεση.. Χωρίς θήκη καθετ καλα” Αντε να δούμε σε μενα πότε θα έρθει εκεί στο Gearbest είναι για τα πανηγύρια τελευταία. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά, εχει 3 μέρες που παρέλαβα το τηλέφωνο ( ΧΙΑΟΜΙ pro 64gb) το ξεκλείδωσα όλα καλά, πέρασα το twrp μπήκα κανονικά μέσα αλλά την rom που έχω μέσα στην μνήμη τηλεφώνου δεν την βλέπει να την κάνει εγκατάσταση με τα πολλά την πέρασα σε κάρτα sd. Στην κάρτα την βλέπει μια χαρά όταν όμως πάω να κάνω την εγκατάσταση δεν τελειώνει κανονικά, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στην επανεκκίνηση μετα το mi και στο πρώτο logo όταν ανοίγουν οι τελιτσες τρέχουν για ενα λεπτό και να κάνει συνεχεία επα…
-
Παράθεση από lallasgr: “Οκ!!τώρα κατάλαβα. Official rom δεν μπορείς να περάσεις μέσω twrp! Αφού έχεις ξεκλειδώσει μπορείς να την περάσεις μέσω fastboot και θα περαστεί μια χαρά αλλά θα χαθεί το twrp! Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό (αναγκαστικά θα κατεβάσεις fatsboot rom εκ νέου) και θα είσαι κομπλέ: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” φιλε μου σε ευχαριστω το περασα ειδη! η ελληνικη με ζωριζει πολυ ενω κανω ολη την διαδικασια δεν την φωρτωνει edit: μετα πολυ κο…
-
Παράθεση από lallasgr: “Τι ακριβώς θες να κάνεις? Θες να περάσεις την Global Developer rom? Πως προσπαθείς να την περάσεις? Πες μας δυο λόγια τι ακριβώς έχεις κάνει γιατί δεν κατάλαβα που την περνάς και πως πας να την εγκαταστήσεις! ” περασα την ρομ μεσα στο τηλεφωνο και πατησα τα πληκτρα on και + με παει μεσα στο μενου που γραφει team win recovery project 3.0.2.1 εκει βρησκω το zip κανω την διαδικασια εκαθαριση κλπ αλλα δεν μου κανει up date ουτε η συσκευη ανοιγει...μπενω κανονικα σε fast boot …
-
Mια βοηθεια redme note 3.. ξεκλειδωσα το τηλεφωνο περασα την rom miui_HMNote3ProGlobal_6.7.5_7c898f364f_5.1 εκανα ολη την διαδικασια σωστα και οταν παταω να κανει up date το zip ξεκινα αλλα δεν το τελειωνει ...οταν κανω reboot μενει στο BootLoop τι μπορει να φταιει? το θεμα μου ειναι οτι και το τηλεφωνο δεν ανοιγει να αλλαξω rom