Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.

• Παράθεση από makis1024: “Έκανες upgrade ή downgrade Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” αν Ρώτας εμένα ,έκανα upgrade

• Εμένα όταν μου το έβγαλε έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε.

• Εγω έχω την 5.10.29 και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα για αυτό και δεν μπήκα στον "κόπο" να την αλλάξω γιατι βλεπω οτι πολλα απο τα bug που αναφέρονται σε άλλες rom εγώ δεν τα αντιμετωπισα.βέβαια δεν έχω μέτρο σύγκρισης με κάποια άλλη rom αλλά το κινητό (redmio note 2)δουλεύει άψογα.

• Εμένα 2 ευρώ μου πήρε ένα μικρό μαγαζί..επίσης αν δεν είχες συσκευή 4G πριν ,πρέπει να ζητήσει από τον πάροχο να σου κάνει ενεργοποίηση του 4G. Είναι δωρεάν .

• Καλησπέρα,ξέρει κανείς αν γίνεται το note 2, remote control για play station 3 ??

• Παράθεση από Xaris Skr: “καλησπερα παιδιά!πως βάζω στις εξερεσεις από τον καθαρισμό μια συγκεκριμένη εφαρμογή ? Ξέρει κανένας ? ” την εφαρμογή που θέλεις να εξαιρέσεις ,την κανείς scroll down και σου βγάζει ένα λουκέτο ότι έχει κλειδώσει και δεν κάνει καθαρισμό.

• Παράθεση από kosmasdel: “Όταν βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα ενώ έχει φτάσει στο 100% και το έχω αφήσει λίγο παραπάνω το λεντάκι συνεχίζει να μένει συνεχώς πράσινο για κάποια ώρα εκτός αν βγάλω τον φορτιστή και από το κινητό. Αυτό γίνεται και στα 2 RN2 που υπάρχουν στο σπίτι. Συμβαίνει και σε άλλους; ” Το έχω παρατηρήσει και εγώ.το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Θεωρώ πως είναι φυσιολογικο.

• Xμμμμ..κύριε διαχειριστή... δεν σε βλέπω στη λίστα!!! Από το φίλο σου τον Κεσαρα..Κάνουμε δωρακια στους Ινδούς λόγο Χριστουγέννων?? Συγχαρητήρια σε όλους μας καλές γιορτές και καλή χρόνια..

• Καλησπέρα ..έχω την 5.10.29 και είναι πολύ ευχαριστημένος. Έχει όμως δύο μέρες που μετά από σερφαρισμα μόλις το αφήσω και κλείσει ή οθόνη μετά δεν ξανά ανάβει όταν παταω το power.Από ότι κατάλαβα το κινητό δεν κλείνει μιας και αν έχω μια ειδοποίηση και το led είναι αναμενο, δεν θα σβήσει αλλά η οθόνη θα παραμείνει μαύρη. Θα επανέλθει κανονικά μετά από σχεδόν ένα λεπτό χωρίς να χρειαστεί να βάλω pin.έκανα wipe αλλά δεν διορθώθηκε.Έχει συμβεί σε κανέναν και υπάρχει κάποια λύση?

• +1 και από εμένα ..χρόνια πολλά σε όλο το forum.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από makis7920: “Δεν εβαλα καποιο δικο μου ringtone. αν καταλαβα καλα μου λες να κανω το Β Μερος απο τον οδηγο twrp recovery. ” Να κάνεις το βήμα 6 και μετ από τον οδηγό αυτό => Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOTΠΡΟΣΟΧΗ!! Eπειδή θα χαθούν τα πάντα (ρυθμίσεις,επαφές,εφαρμογές κλπ) κράτα backup τουλάχιστον από τις επαφές σου. ” επειδη ο υπολογιστης μου δεν δουλευει δεν μπορω να κανω κατευθειαν εγκατασταση απο το τηλεφωνο?νομιζω π…

• Δεν εβαλα καποιο δικο μου ringtone. αν καταλαβα καλα μου λες να κανω το Β Μερος απο τον οδηγο twrp recovery.

• Παράθεση από makis7920: “Επισεις μετα το δευτερο χτυπημα παρατηρησα οτι χανεται στιγμιαια το σημα (μαλλον για αυτο κλεινει η γραμμη) και εμανερχεται αμεσως μετα. ” Εκανα και Dalvic cache αλλα τιποτα.

• Επισεις μετα το δευτερο χτυπημα παρατηρησα οτι χανεται στιγμιαια το σημα (μαλλον για αυτο κλεινει η γραμμη) και εμανερχεται αμεσως μετα.

• την ελληνινικη ρομ φοραω 5.10.29.Κατεβασα το mobileUncle και προσπαθησα να αλλαξω τισ ρυθμισεις του ηχειου. το τηλεωνο μου καλει χςρισ να ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος και μετα απο 2 χτυπηματα κλεινει.. Το ιδιο συμβενει και οταν με καλουν χωρις να ακουγεται κουδουνισμα μετα απο δυο τρεια δευτερολεπτα κλεινει η γραμμη .ακομα και αν προσπαθησω να απαντησω η γραμμη κλεινει.

• καλησπερα. προσπαθησα να ρυθμισω την ενταση στο ηχειο και το μεγαφωνο με ναν οδηγο που βρηκα,αλλα αντι αφτου μπλοκαρ το κινητο και δεν δεχομαι κλησεις ουτε μπορω να κανω.καποια βοηθεια καποιος??

• Antutu score από τα xiaomi

makis7920 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Ποιον browser είχες?? Και ποιον εβαλες?? Γιατί είχα και εγώ θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εσύ με ποιόν browser είχες θέμα? Οι επιλογές αυτές λειτουγούν κανονικά με Firefox, με Chrome, με Opera και με Internet Explorer, που έχω δοκιμάσει εγώ... ” Ναι τώρα το είδα απλά δεν φόραγα τα γυαλιά μου!!! ;););) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειχα τον dolphin κα ι εβαλα τ…

Μήνυμα

οκ..άλλαξα broswer και μου την έβγαλε την επιλογή..

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8177/

Μήνυμα

οχι δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή