Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.
-
Παράθεση από kosmasdel: “Όταν βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα ενώ έχει φτάσει στο 100% και το έχω αφήσει λίγο παραπάνω το λεντάκι συνεχίζει να μένει συνεχώς πράσινο για κάποια ώρα εκτός αν βγάλω τον φορτιστή και από το κινητό. Αυτό γίνεται και στα 2 RN2 που υπάρχουν στο σπίτι. Συμβαίνει και σε άλλους; ” Το έχω παρατηρήσει και εγώ.το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Θεωρώ πως είναι φυσιολογικο.
-
Xμμμμ..κύριε διαχειριστή... δεν σε βλέπω στη λίστα!!! Από το φίλο σου τον Κεσαρα..Κάνουμε δωρακια στους Ινδούς λόγο Χριστουγέννων?? Συγχαρητήρια σε όλους μας καλές γιορτές και καλή χρόνια..
-
Καλησπέρα ..έχω την 5.10.29 και είναι πολύ ευχαριστημένος. Έχει όμως δύο μέρες που μετά από σερφαρισμα μόλις το αφήσω και κλείσει ή οθόνη μετά δεν ξανά ανάβει όταν παταω το power.Από ότι κατάλαβα το κινητό δεν κλείνει μιας και αν έχω μια ειδοποίηση και το led είναι αναμενο, δεν θα σβήσει αλλά η οθόνη θα παραμείνει μαύρη. Θα επανέλθει κανονικά μετά από σχεδόν ένα λεπτό χωρίς να χρειαστεί να βάλω pin.έκανα wipe αλλά δεν διορθώθηκε.Έχει συμβεί σε κανέναν και υπάρχει κάποια λύση?
-
+1 και από εμένα ..χρόνια πολλά σε όλο το forum.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από makis7920: “Δεν εβαλα καποιο δικο μου ringtone. αν καταλαβα καλα μου λες να κανω το Β Μερος απο τον οδηγο twrp recovery. ” Να κάνεις το βήμα 6 και μετ από τον οδηγό αυτό => Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOTΠΡΟΣΟΧΗ!! Eπειδή θα χαθούν τα πάντα (ρυθμίσεις,επαφές,εφαρμογές κλπ) κράτα backup τουλάχιστον από τις επαφές σου. ” επειδη ο υπολογιστης μου δεν δουλευει δεν μπορω να κανω κατευθειαν εγκατασταση απο το τηλεφωνο?νομιζω π…
-
την ελληνινικη ρομ φοραω 5.10.29.Κατεβασα το mobileUncle και προσπαθησα να αλλαξω τισ ρυθμισεις του ηχειου. το τηλεωνο μου καλει χςρισ να ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος και μετα απο 2 χτυπηματα κλεινει.. Το ιδιο συμβενει και οταν με καλουν χωρις να ακουγεται κουδουνισμα μετα απο δυο τρεια δευτερολεπτα κλεινει η γραμμη .ακομα και αν προσπαθησω να απαντησω η γραμμη κλεινει.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Ποιον browser είχες?? Και ποιον εβαλες?? Γιατί είχα και εγώ θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εσύ με ποιόν browser είχες θέμα? Οι επιλογές αυτές λειτουγούν κανονικά με Firefox, με Chrome, με Opera και με Internet Explorer, που έχω δοκιμάσει εγώ... ” Ναι τώρα το είδα απλά δεν φόραγα τα γυαλιά μου!!! ;););) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειχα τον dolphin κα ι εβαλα τ…
-
Μήνυμαοκ..άλλαξα broswer και μου την έβγαλε την επιλογή..
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8177/
-
Μήνυμαοχι δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή