Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.

• Παράθεση από akisjes: “Μια διευκρίνιση. Δηλαδή αφού πάρεις έγκριση και κατεβάσεις το αρχείο ξεκλειδωματος πρέπει να έχεις dev για να ξεκλειδώσεις;Εδώ και 7-8 μέρες διαβάζω ότι πήραν λέει κωδικό άλλος έφτασε στο 50% και σταμάτησε .Άρα κανένας μέχρι τώρα δεν ξεκλειδώσε τον bootloader αφού dev rom δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. ” ναι αν πας να ξεκλειδώσεις με την official φτάνει μέχρι το 50% και μετά βγάζει σφάλμα.

• Παράθεση από Flamef: “Γεια σε όλους,έχω άλλη μια ερώτηση Το κινητό είχε από την αρχή μέσα Ελληνικά και google apps οπότε έχει πειραγμένη rom,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο miui 7.2 μέσω updater που θα βγει σε λίγο καιρό,σωστά ? ” καλησπέρα κι από εμένα και καλώς όρισες! Για να σε κατατοπίσω για το τι θα κάνεις. Για να περάσεις οποιαδήποτε rom εκτός από τις official που δίνει η xiaomi και να βάλεις την ελληνική από εδώ και γενικά οποιαδήποτε άλλη rom,πρέπει να ξεκλειδωθεί ο…

• Συμμετέχω κι εγώ και μην ξεχάσω... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Α! Ναι και μην ξεχάσω επίσης.. coolicool.com/xiaomi-red-rice-…-screen-android-5-g-42952

• Παράθεση από Sonicaki: “. Bootloader: Πρώτα κάνε αίτηση στη xiaomi. Εδώ θα βρεις τον σχετικό οδηγό τι να κάνεις και όταν πάρεις έγκριση, πως να το κάνεις ” Παράθεση από Tsints: “Μια ερώτηση σχετικά με το ξεκλείδωμα του bootloader, στο σημείο της φόρμας που γράφει "please input your unlocking reason", θέλει να γράψουμε κάτι συγκεκριμένο προκειμένου να εγκριθεί το αίτημα; ” πήγαινε στο ποστ που σου γράφω στην κορυφή της σελίδας. Διάβασε λίγο και θα τα μάθεις όλα

• Εμένα με κέρδισε το vip.. Keep up the good work! Transaction ID 8EJ15984F4012494L

• Όλες οι official rom

Sonicaki - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

ακριβώς.. η κατηγορία του pro ειναι η δεξιά 红米Note 3 - MIUI下载 - MIUI论坛 ενώ της έκδοσης με το mediatek η αριστερή 红米Note 3 - MIUI下载 - MIUI论坛

• Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα! Σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις σου απαντάω Ναι. Όλα γίνονται για να μπορούμε να βάζουμε τις ελληνικές Rom που φτιάχνουν τα παιδιά εδώ και είναι ανώτερες από τις unofficial. Αφού το παραλάβεις και βάλεις google apps στον παραπάνω οδηγό νούμερο 3 θα βγεις και μια φώτο με τις κινέζικες εφαρμογές που δεν χρειάζονται και μπορείς να σβήσεις. Θα σου πω μόνο ότι το τηλέφωνο φυσάει και είναι κόσμημα! Καλη παραλαβή!

• Με τα νέα δεδομένα σβήνεται το δικό μου πόστ για να μην μπερδευτεί κανείς Καλώς ήρθες στην παρέα μας Δεν έχει βγει ακόμα developer rom για να καταφέρουμε να ξεκλειδώσουμε τον bootloader ώστε να περαστεί twrp. Για να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρέπει να κάνεις αίτηση στη xiaomi και να πάρεις την ανάλογη έγκριση. Σε πολλούς απο εδώ η αίτηση έχει εγκριθεί αλλά χωρίς developer rom ξεκλείδωμα δεν γίνεται. Με stable έκδοση δε γίνεται. 1. Bootloader: Πρώτα κάνε αίτηση στη xiaomi. Εδώ θα βρεις τον σχετ…

• Όλες οι official rom

Μήνυμα

Για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με τις rom για το Redmi Note 3 Pro και περιμένουν πως και πως την developer ας τσεκάρουν σε τακτά χρονικά διαστήματα εδώ. Είναι το νήμα για το kenzo - pro ή αλλιώς Netcom Edition με όλες τις official rom που έχουν βγει και θα βγουν στο μέλλον. Λογικά όταν βγει εκεί θα βρουν και την developer. Σημείωση: το site είναι στα κινέζικα οπότε ίσως κάποιοι/ες, χρειαστείτε google translate. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15/03/2016 Επίσης δημιουργήθηκαν νήματα και στο en…

• Αυτό το έχω κι εγώ απορία

• Παράθεση από Dante: “Δε θελει Unlocked bootloader. Η πλακα ειναι οτι θελω να τον ξεκλειδωσω και δεν υπαρχει dev rom. ” χαχα μια απ' τα ίδια! το τόλμησε κανένας λοιπόν να μας πει εντυπώσεις;

• Παράθεση από greg_m: “Τελικά η φωτογραφική είναι μια χαρά, το τηλ. το συστήνω ανεπιφύλακτα για την τιμή που έχει. Το 4G δουλεύει άψογα όπως και οι δύο sim ταυτόχρονα. Σε κάποια sites όπως του ΟΑΕΔ δε μου εμφανίζει κάποια κείμενα όπως αυτό που έχω κυκλώσει στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Δοκίμασα με διαφορετικούς browsers αλλά δεν λύθηκε. Έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση; ” Λοιπόν φίλε greg ας ασχοληθώ εγώ μαζί σου. πιθανόν να είναι θέμα browser αλλά αυτό που μου κάνει να είναι πιο πολύ είναι θέμα …

• Root Redmi Note 3 PRO [SOLVED]

Μήνυμα

Ερώτηση: αν είσαι με official rom και κανεις root, πάιρνεις μετα updates κανονικά ή την βλέπει σαν πειραγμένη; Παράθεση από lallasgr: “ΥΣ: Καλό είναι να μεταφραστεί και στα Ελληνικά για άτομα που δεν τα πάνε καλά με τα Αγγλικά! ” Γεια σε όλους. Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Πώς να κάνουμε root στη νέα συσκευή Redmi Note 3 pro . Δεν χρειάζεται να έχετε ξεκλείδωτο bootloader για αυτή την διαδικασία . 1. Ενεργοποίηση Λειτουργίας Προγραμματιστή: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο…

• Παράθεση από lallasgr: “Ψάχνω και ψάχνω και ψάχνω και δεν έχω βρει 100% λύση ακόμα. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να εμφανίζονται άμεσα όλες οι ενημερώσεις σε FB, Viber, what's up κλπ? Έχω διαβάσει και έχω κάνει κάνα δυο ρυθμίσεις για αυτό το θέμα αλλά δυστυχώς δεν δουλεύουν σωστά. Ακόμα και κλήσεις στο viber δεν εμφανίζονται και τις βλέπω την επόμενη μέρα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του μπας και δουλέψουν όλα κομπλέ? ” UP για να το δει και κάποιος άλλος. Εγώ δεν ξέρω φίλε μου. Άσ…

• Παράθεση από koutsoupis: “Καλησπέρα παιδιά, δεν κρατιέμαι να μη ρωτήσω. Μου εμφάνισε στο site που κοιτάω σε τι φάση είναι το κινητό το "2016-03-01 13:05Arrival at Destination Post (Country: GR)" Μετά από πόσες μέρες ήρθε σε σας από όταν εμφανίστηκε αυτό το μνμ;;; ” Εμένα μετά απο 4 μέρες. Την 5 μέρα μέρα μου το έφερε ο ταχυδρόμος

• Μόλις ήρθε ειδοποίηση στο updater για καινούργια Rom 7.1.18.0 LHOCNCL bug fixes and system optimizations Για τσεκάρετε και οι υπόλοιποι xiaomηδες!

• κι εμένα έχει. Αφού το ανοίξω και ζητήσει pin το βάζω ξεκλειδώνει και μέσα σε ένα λεπτό μου το ξαναζηταει δεύτερη φορά. Μετά όλα μέλι γάλα! Έχω όμως μια sim και κάρτα μνήμης στο άλλο slot. Δεν έχω δοκιμάσει με 2 sim για να ξέρω. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις google apps και να σβήσεις τις κινέζικες εφαρμογές.

• είναι το pro και φοράει την τελευταία official

• πήγαινε settings -> about phone και δες το cpu. Τι λέει;

• Φίλε μου εγώ τα πέρασα από εδώ en.miui.com/thread-198204-1-1.html Θα σε συμβούλευα όμως πρώτα να κάτσεις να το διαβάσεις 2 με 3 φορές το άρθρο για να καταλάβεις τι θα κάνεις. Και για τυχόν απορίες ποσταρε. Το βασικό...Μην βιάζεσαι.