Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Κανένα Prime δεν περιέχει την Β20? Για το Redmi 4x κάπου διάβασα μέσα στο forum πως αν ο κωδικός της συσκευής τελειώνει σε 2 και όχι σε ένα, και έχει ένα κόκκινο αυτοκόλλητο για global version (κάτι τέτοιο) τότε υποστηρίζει την Β20. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επίσης το redmi 4x έχει και πλαστικά μέρη επάνω του? Ενώ το Redmi 4 Prime είναι full metal body?
-
Καλησπέρα παιδιά, τελικά στο redmi 4x υπάρχει global version με Ελληνικά, B20 Band και ΟΤΑ Updates? Αν μπορείτε να μου πείτε το ίδιο και για το redmi 4x prime. Τί πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά από Ελλάδα? Έχουμε κάποια sites Ελληνικά που να ξέρουμε πως δίνουν version με Ελληνικά, B20 Band και ΟΤΑ Updates? Ευχαριστώ πολύ. =============== Ιουν 12th 2017, 12:31pm =============== Παιδιά αν μπορείτε βοηθήστε λίγο, γιατί είναι ανάγκη η αγορά νέου κινητού. Ενδιαφέρομαι για Redmi 4x ή Redmi 4 Prim…
-
Πολύ ωραίο δώρο. Ευχαριστούμε.
-
Redmi 2 Pro Αυθεντικό ή όχι?
geolits - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάρα πολύ. Λογικά βγήκε αυθεντικό. Πήρα τις παρακάτω απαντήσεις: RedMi 2 - IMEI - Purchased on2015-08-11 - Device modelTD-SCDMA 4G - Warranty2016-08-13 - VerifiedVerified 1 times - Method of purchaseOnline Για να βάλω τη global official Rom στο κινητό, ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω? Επίσης ποια rom πρέπει να επιλέξω από το site της miui? Γιατί έχει πολλές επιλογές εκεί και με έχει μπερδέψει. Για να βάλω official global, πρέπει να κάνω backup και με πιο τρόπο? Επίσης με το flasharism…
-
Redmi 2 Pro Αυθεντικό ή όχι?
geolits - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, έχουμε ένα xiaomi redmi 2 pro, αγορασμένο εδώ και 1 χρόνο. Μπήκα στη διαδικασία να έρθω στο forum για να βρώ διαδικασία, για να βάλω official rom, ή την Ελληνική. Εντελώς τυχαία, και από περιέργεια, πήγα στη σελίδα mi.com/verify/#imei_en για να βάλω το IMEI της συσκευής και να δω τι μου βγάζει για αυτή. Και για να δω πιο ακριβώς μοντέλο είναι. Άνοιξα το κινητό, και κάτω από την μπαταρία είχε ένα αυτοκόλλητο με 2 ΙΜΕΙ ίδια μεταξύ τους, και κάτω από αυτά το Serial Number. Έβαλα τ…
-
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη δουλειά που κάνετε. Είμαι νέος εδώ, διάβασα όλο το thread, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Αρχικά θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις για το θέμα των rom γενικά. 1) Διάβασα, πως οι official rom της xiaomi, δεν περιέχουνε ελληνικό μενού. και υπάρχουν δύο ι) η κινέζικη-αγγλική και ιι) η global rom, που περιέχει άλλες γλώσσες για μενού, αλλά όχι Ελληνική. Σωστά? Αν θέλουμε να έχουμε την official, αλλά θέλουμε φυσικά google play, google maps, και ελληνικό πλ…
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool