Λοιπόν κατέβασα την TWRP που πρέπει, τώρα για να προχωρήσω(στέλνω φωτογραφία) απτο 5 και κάτω, για να λειτουργήσουν σωστά ολα τους adb drivers κλπ που τα βρίσκω γιατί μπερδεύτηκα άσχημα..(Επίσης χρείαζεται root το τηλέφωνο);
Είναι η Remix Ressurection δεν είμαι σίγουρος αν το έχω γράψει σωστά είναι και στην παραπάνω απάντηση που ανέβασα φωτογραφίες, επειδή μου είπαν άλλοι χρήστες να ανέβασω για να γίνουν όλα σωστά.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τώρα θα ανεβάσω φωτογραφίες, απλά επειδή τα έχει κάνει λίγο μαντάρα η εταιρία με τις ονομασίες, εγώ που έχω το Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon, πιος είναι το codename: Nikel ή Mido?
Γεια σας παιδιά είμαι νέος εδώ και έχω βρει εδώ και ώρα αυτό τον οδηγό ώστε να εγκαταστήσω την ROM που επιθυμώ. Έχω το Xiaomi Redmi Note 4(snap) Global Version και βρήκα αυτό το topic να ακολουθήσω. Έχω ξεκλειδώσει το bootload και έχω κατεβάσει και την ROM που επιθυμώ. Έχω την εξής απορία: Κατεβάζω το twrp που αναφέρεται στο topic η πρέπει να κατεβάσω άλλο trwp αυτό δεν έχω καταλάβει καθόλου, Ευχαριστω.