Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 91.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Σε xiaomi redmi note 4x θα χρειαστεί και εκεί factory reset, data κλπ όταν γίνει διαθέσιμη η miui 10;
-
Yellow pages
ΜήνυμαΣε Mido παραμένει το πρόβλημα με το yellow pages, ενώ έσβησα τον φάκελο του. Καμία άλλη λύση;
-
@gkalen κλειστό το έχω το atmos
-
@gkalen την 8.3.29 φοράω...
-
@amavroudis δουλεύει κανονικά
-
Παιδιά σε Mido Εχω μεγάλο πρόβλημα!! Όταν ανοίγω ανοιχτή ΑΚΡΌΑΣΗ στην κλήση δεν ακούγομαι σε αυτόν που μιλάω! Το έχει κανείς άλλος αυτό;
-
xiaomi mi max 2
Μήνυμα- Δυστυχώς δεν είμαι...συγνώμη που σε ενοχλώ.ευχαριστω
-
xiaomi mi max 2
Μήνυμακαλησπερα την εβαλες την καινουργια εκδοση?κανει τα ιδια?
-
xiaomi mi max 2
Μήνυμαενα λινκ??
-
xiaomi mi max 2
Μήνυμακαι στην απλη το ιδιο..εχεις δικιο..τι εκανες?εβαλες αλλη?
-
xiaomi mi max 2
ΜήνυμαΚαλησπερα στο φορουμ..εχω ενα mi max 2 εβαλα την τελευταια arwma ολα καλα ανοιγει κανονικα αλλα οταν παει να βρει τον λογαριασμο google λεει δεν ανταποκρινεται...και μενει μαυρη οθονη
-
Δεν το νομίζω γιατί από όλους τους browser κάνει το ίδιο
-
Έχω ένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει στο album της Xiaomi της φωτογραφίες που κατεβάζω από τους browser. Σήμερα το είδα δεν μου είχε ξανασυμβεί. Τι πρέπει να κάνω;
-
- @amavroudis το έκανα αλλά δεν δούλεψε
-
Όλα καλά με την νέα rom σε Mido. Μια ερώτηση μόνο. Δίπλα στην μπαταρία στην γραμμή κατάστασης το 4g και το 3g εμφανίζεται σε όλους αντί για Vodafone, Cosmote wind κλπ. Γιατί δεν ήταν έτσι παλιότερα.
-
αν δεν δουλεψει ουτε αυτο ,χρειαζεται αλλαγη η οθονη;
-
@NasDriver λοιπον ειναι burn-in... εμφανίζεται και στο πανω μερος της οθονης οταν καραταω το κινητο καθετα!θελει αλλαγη οθονης για να φτιαχτει;
-
@NasDriver το ίδιο και στο YouTube.... Λογικά κάποιο bug θα είναι...