Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.
-
Καλησπέρα, Οπως έχω πει και γω παραπάνω, έχω την 6.8.18. Έχω εγκατεστημένο το viber. Αν κάποιος μου στείλει μήνυμα, δεν μου έρχεται ειδοποίηση μέχρι να μπω από μόνος μου κάποια στιγμή στο βαιμπερ όπου όταν μπαίνω ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης. Από ρυθμίσεις τόσο στο βαιμπερ όσο και στο κινητό, οι ειδοποιήσεις είναι ενεργες. Μήπως κάποιος έχει το ίδιο θέμα?
-
Την.χρησιμοποιω μόλις μία ημέρα. Δύο φορές κατά τη διάρκεια.της ημέρας που πήγα να πάρω τηλ μου ζήτησε να βάλω pin για τις sim σαν να τις.εβγαλα και τις ξαναεβαλα και ήθελε να τις αναγνωρίσει εκ νέου. Δε ξέρω αν αποτελεί πρόβλημα της συγκεκριμένης ROM ή όχι. Επίσης θα μου άρεσε να υπάρχει δοκιμή των ήχων (πχ κλήσης, αφύπνισης κτλ) και όχι απλώς επιλογή. Κατά τα άλλα όλα καλά.
-
Παιδια από χθες που έχω βάλει την 6.8.18 παρατήρησα ότι δύο φορές (σε ανύποπτη χρονική στιγμή) που πήγα να πάρω τηλέφωνο, οι 2 sim ήθελαν πάλι ξεκλειδωμα σαν να τις εβγαλα και να τις ξαναεβαλα. Δε ξέρω αν σχετίζεται με πρόβλημα της ROM η του κινητου (αν κάποιος είχε παρόμοιο θέμα, ας πει) η μήπως είναι θέμα καποιας ρύθμισης (πχ idle αν δεν το αγγίξεις για ώρες - τρελό μου φαίνεται αυτο). Συγνώμη αν θεωρείται off topic.
-
Ναι αυτό που κατάλαβες ρώτησα. Δεν έχω καταλάβει αν κάποιος που έχει dev μπορεί να φλασάρει μόνο dev στο εξής και όποιος έχει stable μόνο stable στο μέλλον και αν όντως μπορεί αν αλλάζει κάτι στη διαδικασία φλασαρίσματος της stable σε υπάρχουσα dev ή dev σε υπάρχουσα stable. Αυτό που είπες ότι πρέπει να κάνεις και wipe data, το λέει και στην 1η σελίδα που βάζεις ROM για 1η φορά "Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset! Πάμε Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να α…
-
Καλημέρα, Στον προηγούμενο υπολογιστή, έβλεπα κανονικά με fastboot devices την συσκευή μου ως "device". Αρχικά ως unauthorized μέχρι που είδα ότι πάνω στο κινητό υπάρχει μήνυμα που με ρωτούσε αν επιτρέπω usb debugging και με το που είπα yes, άλλαξε από unauthorized σε device. Όμως κολλούσε στο "waiting for device". Για κάποιο λόγο, οι drivers δεν εγκατάσταθηκαν σωστά απλώς με την εγκατάσταση του MiSuite. Όλα καλά πάντως. Να ρωτήσω κάτι, τώρα που έχω εγκαταστήσει Dev Mod, αν θέλω να εγκαταστήσω S…
-
Καλησπέρα, Είμαι στη φάση που έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και έχω φτάσει στο βήμα του να φορτώσω την TWRP. Εκτελώ λοιπόν την εντολή fastboot flash recovery twrp3.0....... και έχει περάσει κανά 10λεπτο και ακόμα βλέπω <waiting for devices>. Τι να κάνω? Εννοείται ότι πριν λίγο εκτέλεσα την εντολή adb devices και είδα τη συσκευή και τώρα είμαι σε fastboot. Ευχαριστώ.
-
Καλησπερα παιδιά, Έχω κάνει αίτηση στην Xiaomi για ξεκλειδωμα και είμαι στην αναμονή. Στο περίμενε ειπα να.δοκιμασω λίγο το κινητό έστω όπως είναι, ώστε αν κάτι δεν πάει καλά (πχ hardware), να τους το πω έγκαιρα. Το κινητό το παρήγγειλα από Vickmall και ενώ τους είχα ζητήσει Global ROM, βλέπω ότι έχω την MIUI 7 6.5.28 beta. Αυτή είναι κάτι τέτοιο ή κινεζική Dev Rom? Ενώ συνδεομακ με 3G, το wifi δε μπορεί να ενεργοποιηθει με τίποτα. Δηλαδή, από τα settings πάω στο wlan, το κάνω On και μετά δε βρί…
-
Εντάξει αλλά ήδη έχω πρόβλήμα στην διαδικασία της αίτησης όπως αναφέρω παραπάνω. Κάνω login και μου βγάζει το μήνυμα που αναφέρω παραπάνω: "Your device isn't supported by Mi lock". Go to "unlock.update.miui.com" to apply for MI unlock support and view the progress. Όμως όταν πηγαίνω εκεί που μου λέει, είναι Κινέζικα. Σε αυτό μπορεί κάποιος να μου πει? Δίοτι ήδη έχω θέμα στο 1ο βήμα..
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Να ρωτήσω κάτι όμως όσον αφορά την Stable ή Dev. Το θέμα μου είναι ότι θέλω Ελληνική γλώσσα και φυσικά όχι κινέζικες εφαρμογές. Επομένως γιαυτό κατέληξα στο να βάλω Developer. Επομένως α) Υπάρχει Stable που μπορώ να περάσω απευθείας από πάνω από την δική μου Stable (που έχει μόνο Αγγλικά-Κινέζικα) και η οποία έχει Ελληνικά και δεν έχει κινέζικες εφαρμογές που δεν αφαιρούνται? β) Αν τελικά καταλήξω στο να βάλω Developer Rom, ποια είναι η τελευταία που έχει φτιαχτε…
-
Καλησπέρα, Μόλις παρέλαβα και γω το Note3 Pro και αν και είχα ρίξει μια ματιά στις διάφορες σελίδες του φόρουμ, ομολογώ πως μπερδεύτηκα λίγο ξαναδιαβάζοντας και θέλω να σας ρωτήσω: α) Έχω την έκδοση Αγγλική/Κινέζικη γλώσσα και άρα την Stable. Στην πρώτη σελίδα του νήματος λέει ότι ο οδηγός έιναι μόνο για Developer ROM και όχι για Stable. Να προχωρήσω? β) Προσπάθησα να εγκαταστήσω το MIPhone αλλά δυστυχώς δε μου βρίσκει τη συσκευή δίοτι επειδή δεν ειμαι administrator, υποθέτω ότι κάποια αρχεία υπ…