Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Παράθεση από lorys1810: “Δεν έχω δοκιμάσει Android one και δεν ξέρω πως είναι πέρα από το λογισμικό είναι καλύτερο τηλέφωνο το Mi A2? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το mia2 είναι ελαφρώς καλύτερο σε επεξεργαστή και κάμερα (υποτίθεται για την κάμερα, σε megapixel τουλάχιστον) αλλά δεν έχει τρύπα για ακουστικά. Sent from my SM-T713 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vlad: “περιμένοντας να περάσουν οι 720 ώρες για να ξεκλειδώσω τον bootloader,υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω twrp για να κάνω root την συσκευή ???” 720? Δεν σε χωνεύει η Xiaomi ή άλλαξαν γενικά πολιτική; Sent from my SM-T713 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από koleoptero: “Όχι σοβαρά προβλήματα. Η φόρτιση ήταν γνωστό πρόβλημα που αργούσε πολύ. Τα full screen gestures δεν δούλευαν το ίδιο καλά όπως με το MIUI. Αλλά ειλικρινά ενώ είμαι και πρώην χρήστης Nexus τελικά το stock android δεν είναι πιο όμορφο από το MIUI, βαρέθηκα να κυνηγάω εικονίδια. Και πολλές από τις εφαρμογές της Xiaomi χρήσιμες είναι τελικά και δουλεύουν σωστά όπως ο καιρός, η ηχογράφηση κλήσεων και το scanner. Η κάμερα δούλευε οκ, είχε και 4κ β…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Editor: “Παράθεση από koleoptero: “Μετά από μια βδομάδα με άλλη rom επιστροφή σε MIUI δεν άντεξα. Μπράβο στη xiaomi. Sent from my Redmi Note 5 using ” Υπήρχαν θέματα? Πως πήγαινε στο θέμα κάμερα και μπαταρία?” Όχι σοβαρά προβλήματα. Η φόρτιση ήταν γνωστό πρόβλημα που αργούσε πολύ. Τα full screen gestures δεν δούλευαν το ίδιο καλά όπως με το MIUI. Αλλά ειλικρινά ενώ είμαι και πρώην χρήστης Nexus τελικά το stock android δεν είναι πιο όμορφο από το MIUI, βαρέθηκα να κυνηγάω εικονίδια. …
-
Καλησπέρα και πάλι στην κοινότητα! Σήμερα έκανα το βήμα και ξεκλείδωσα το κινητό. Έβαλα resurrection remix os, την πιο πρόσφατη έκδοση βασισμένη σε 8.1. Ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής δουλεύει σωστά, συμπεριλαμβανομένων των 4κ βίντεο από την κάμερα, full screen με gestures, και διπλή sim. Αν θέλετε κάποια άλλη πληροφορία ρωτήστε ελεύθερα. Δεκτά και οποιαδήποτε tip. Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sardelisp: “λυση στο προβλημα: MEDIA PATCH FIXES for Redmi Note 5 AI Global… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro” Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα το δικό μου. Γενικά πρόβλημα με την ένταση στα ακουστικά υπάρχει; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Προφανώς το δοκίμασα και δεν δουλεύει. Για αυτό και ρώτησα μήπως κάποιος ξέρει κάποιο τρόπο για να δουλέψει αλλιώς άδικα υπάρχει στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ενεργοποιείς quickball και επιλέγεις μια συντόμευση να είναι αυτό. Προφανώς αν δεν έχεις κουμπιά δεν μπορείς με τις δικές του συντομεύσεις. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από laios23: “Παράθεση από koleoptero: “Καλησπέρα παίδες, κάτοχος του 4/64 whyred εδώ και 10 μέρες και ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί τραγικά από το κινητό και από hardware και από software. Η μπαταρία δεν παίρνει χαμπάρι ακόμα και με παιχνίδια και Netflix όλη μέρα. Δεν μου έχει τύχει ούτε ένα bug, τα πάντα δουλεύουν ρολόι. Το έχω φορτώσει μέχρι και με εφαρμογές που δεν θα έβαζα σε κινητό και δεν μασάει μια, και δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα ακόμα και σε βαριές δουλειές. Το full screen με τα…
-
Καλησπέρα παίδες, κάτοχος του 4/64 whyred εδώ και 10 μέρες και ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί τραγικά από το κινητό και από hardware και από software. Η μπαταρία δεν παίρνει χαμπάρι ακόμα και με παιχνίδια και Netflix όλη μέρα. Δεν μου έχει τύχει ούτε ένα bug, τα πάντα δουλεύουν ρολόι. Το έχω φορτώσει μέχρι και με εφαρμογές που δεν θα έβαζα σε κινητό και δεν μασάει μια, και δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα ακόμα και σε βαριές δουλειές. Το full screen με τα gestures είναι γαμάτο, το συνήθισα τόσο φυσικά π…
-
Καλησπέρα στην κοινότητα. Είμαι κάτοχος του Redmi Note 4 (3GB/64GB) Nikel από τον Δεκέμβριο, και τόσους μήνες απολάμβανα τα καλά του MIUI με την Global Stable, καθώς και έκανα υπομονή με τις ιδιοτροπίες της. Τον τελευταίο καιρό όμως είχα πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας καθώς και με τραγική θερμοκρασία που έπιανε το κινητό όταν έκανα οτιδήποτε παραπάνω από τα βασικά (με παιχνίδια δεν πιανόταν στο χέρι). Στην αρχή το έριξα στον επεξεργαστή αποκλειστικά και είπα υπομονή μέχρι να πάρω άλλο …
-
Το έβγαλε και σε εμένα αυτό με την αναμονή. Είναι γιατί ήθελε να αντιστοιχήσουμε το κινητό με το Mi account, μια επιλογή παραπάνω μέσα στις ρυθμίσεις. Στο ξεκλείδωμα μετά λέει ότι μόλις έγινε, οπότε να δοκιμάσουμε ξανά σε 72 ώρες. Τελικά άλλαξα γνώμη δεν το ξεκλειδώνω, καλά είναι χαχαχαχαχ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk