Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ο οδηγός με το miflash και γύρισμα σε edl δεν λειτουργεί; Δεν σε γυρίζει σε edl; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έλεγα μήπως γινόταν να το κάνω ακόμα από το mi suite που είναι πιο εύκολη και ασφαλής διαδικασία. Ξεκινάω τώρα το miflash.
-
Δεν έπιασε. Καμία άλλη ιδέα πριν ξεκινήσω την πιο περίπλοκη διαδικασία; Και τι είναι αυτό που μου βγάζει το κινέζικο; Ποιος ξέρει κινέζικα να μου πει; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32709/
-
Παράθεση από demakhs: “Δώστου το λινκ με ην αυτοματοποιημένη διαδικασία που φτιαξες, αλλιώς θα του δώσω τη δικιά μου!! ” Την είδα αυτή την αυτοματοποιημένη διαδικασία και κρίμα που δεν την είχα δει νωρίτερα. Μπορώ να τα βάλω τώρα, που έχω κάνει ήδη όλη τη διαδικασία με τους drivers; Πάντως έχω βάλει όλους τους drivers, αλλά μάλλον κάτι δεν έβαλα σωστά. Θα το τρέξω μία το αυτοματοποιημένο και θα ξαναπροσπαθήσω, αλλιώς πάω με το λινκ του @George Kaggelaris.
-
Παράθεση από NasDriver: “ακολούθα τις οδηγίες μας από εδώ και πέρα ” Είμαι όλος αυτιά!
-
Sorry ήθελα να το γράψω και το ξέχασα, τον έκανα τον έλεγχο και είναι κλειδωμένος.
-
Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι βοήθεια! Πήρα το mi5 μου από geekbuying και μου ήρθε με μαϊμουδορόμ και θέλω να βάλω global stable. Αρχικά, έκανα όλα τα βήμα που αναφέρονται εδώ, όπως μου υπέδειξε ο @spideman3. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τώρα όμως με το Mi PC Suite δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Κατ'αρχάς με το αγγλικό δεν μου αναγνωρίζει το κινητό. Βγάζει ένα κόκκινο θαυμαστικό και γράφει κάτι σαν "cannot read device info". Πάω να το κάνω manually και να επιλέξω την rom που κατέβασα, αλλά μου βγάζει το ίδιο πρ…
-
Να μην το κάνω δηλαδή από το updater? Ειδα έναν οδηγό στο en.miui.com που σαν πρώτο βήμα είχε το updater, ενω αν δεν πετύχει σαν δευτερο είχε το mi pc suite. Μαϊμουδορομ ειναι σιγουρα. (Hidden Content)
-
Καλησπερα παιδιά. Έχω τρεις μέρες το καινούριο μου Mi5, όμως με μαϊμουμοδορομ από geek. Κατέβασα την official stable, την πέρασα στο κινητό και όταν πάω από το updater να την περασω μου λέει ότι πρόκειται να κάνω revert σε προηγούμενη έκδοση miui. Να φανταστώ ότι δεν δίνω σημασία και προχωραω;(Hidden Content)
-
Παράθεση από dnomikos: “[..]ειδικά απο χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης ο φόρος είναι δεδομένος. ” Και οι 40 μέρες αναμονή; Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι κάνουν -ή τουλάχιστον προσπαθούν- τη δουλειά τους, αλλά όταν ο ένας λέει ότι στο τηλέφωνο του έκαναν κήρυγμα ότι πήγε να εξαπατήσει το ελληνικό δημόσιο(!!) με εντελώς ανάρμοστη συμπεριφορά, οι υπόλοιποι λένε ότι παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα και δεν απαντάει κανείς, δεν μπορούμε να υποκρινόμαστε ότι όλα πάνε καλά. Κάποιος(-οι) έχει…
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Απ οτι ειχα διαβασει εδω στο forum δεν ειναι απαραιτητο να γραφει κατι για τελωνειο ή ΥΕΔ ή οτιδηποτε τετοιο σε περιπτωση που βρισκεται στο τελωνειο! Επισης επειδη πηρα τηλεφωνο στο Κ.Δ Θεσσ/νικης μου ειπαν οτι ειναι στο τελωνειο και οτι λανθασμενα γραφει οτι βρισκεται στο Κ.Δ... Αν δεν ειναι ομως στο τελωνειο ποιος ο λογος να καθεται εδω και 10 μερες στο Κεντρο Διαλογης; Δεν το 'χω ξαναδει αυτο! ” Εγώ δεν το έχω διαβάσει κάπου αυτό, να είναι τελωνείο και να μην το δεί…
-
Παράθεση από george8686: “Ναι μάλλον γι'αυτό.. το 4X Oταν εννοείς 50αρι εννοείς ευρώ έτσι;; Συγνώμη αλλά αμα είναι και θέλεις 50 ευρώ παραπάνω πλησιάζει(σχεδόν)τιμές των μικρών συνοικιακών καταστημάτων. Στα σκρουντζομάγαζα το έχει 250 το 64gb. και στο geekbuying το είχα βρει(το redmi note 4) κοντά στα 190. +50 τα έξοδα του τελωνείου έρχεται μια η άλλη. ” Ναι