Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Ευχαριστουμε και πάλι για την άπειρη δουλειά που προφανώς ριχνετε. Μπηκε σε mi-4c. Από 7.3.16. Πάνω κάτω τα ίδια θεματακια που είχα γράψει και στο νήμα της xtrv 7.3.16. θερμοκρασία-δεν μπορώ να βάλω 160sms και το κινητό αποκρίνεται πολλές φορές αργά στην αφή (καμιά φορά χρειάζονται και 2-3 πατήματα. Που πήγε το mi τηλεχειριστήριο οεο. Και το είχα βολευτεί γμτ.. δεν έψαχνα το control tv και ac
-
Ευχαριστουμε για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε με τις ρομ. Και γενικά με αυτό το φόρουμ και ελληνική ρομ δεν χρειάζεται να μιλάς με τους Κινέζους οι οποίοι σε ερωτήσεις στο παρελθόν κάναν τον Κινέζο (όνομα και πράγμα). Εγκατάσταση επιτυχής της 7.3.16 σε mi4c με τα ακόλουθα προβλήματακια 1. Ζεσταίνεστε εύκολα. Βαράει θερμοκρασία 47βαθ. 2. Κάτι παίζει με το google play : όταν πάω να βάλω μία εφαρμογή μου βγάζει το μήνυμα αναμονή για wifi ενώ αυτό είναι ενεργό 3. Δεν έχω καταφέρει ακόμη τους 160…
-
Ακολούθησα τον οδηγό.Στο adb oλa ΟΚ. Εκανα restart. Ενω ο Η/Υ το εβλεπε το wifi κανονικα εβγαζε πάνω το κιτρινο θαυμαστικο Ετρεξα τον troubleshooter των windows αλλα μου εβγαλε μνμ DNS may experience problem. Please contact your network administrator. Btw βγαζοντας την καρτα και βαζοντας την σε αλλο κινητο εκπεμπει και συνδεεται κανονικα
-
Για τα Mi 4C/Mi 4S/Mi Note PRO εάν κάνετεupdate σε ROM πριν της 7.3.9version,ακυρώστε το Pattern unlock screen πριν από το Flash της νέας ROM Για δώστε λίγο τα φώτα σας . Τι είναι αυτή η ακύρωση του pattern unlock screen (για mi4c με την xtrv 7.2.23 beta) Thx
-
Xiaomi mi4c
Μήνυμαευχαριστω πολύ !! Κακώς άνοιξα νέο θεμα . Αλλά έψαχνα με keyword hotspot
-
Xiaomi mi4c
Μήνυμακαλησπερα,όταν προσπαθώ να κάνω το κινητό hotspotδεν μπορώ να μπω στο δίκτυο που φτιάχνω με άλλη συσκευή (laptop κινητο). Μάλιστα τρέχω και τον troubleshooter των windows και μου βγάζει ότι κάτι παίζει με τον dns server. Έχει κανείς καμμία ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαδίνω την εντολή fastboot flash recovery twrp.img μου γράφει 'sending recovery' OkaY ' writing recovery' OkaY Μολις γράφω fastboot reboot με το Vol+ πατημένο με βγάζει στο TWRP 3.0.3 που το είχα εγκαταστησει από πριν με βάση αυτά που μου είχε γράψει ο BanditGR στο post #192 =============== Μαρ 12th 2017, 1:07am =============== SOLVED!!! Tελικά δεν ήταν θέμα του TWRP αλλα της ελληνική stable 5.1 libra_ XTRV_V8.2.1.0 που εγκαθιστούσα Όπως είχα γράψει και παραπάνω στο xiaomi μου Mi-4c με original an…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαπροσπαθώ να το κάνω αλλα μου φορτώνει το προηγούμενο και δεν μπορώ να το διαγράψω απο το κινητο
-
Μήνυμαπάνω από 10 λεπτά μπορεί και 20. Ξαναέκανα την διαδικασία από την αρχή και πάλι κανα 20λεπτο
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι, κατέβασα το TWRP-3.0.3-1-libra.img | by AndropaX for Mi 4c και το έβαλα στον φάκελο C:\adb. Έκανα την διαδικασία όπως περιγράφεται στον οδηγό μου άνοιξε κανονικά επιτέλους το TWRP και αφού προχώρησα βάσει των εικόνων φλάσαρα την τελευταία ελληνική stable 5.1 libra_ XTRV_V8.2.1.0. Συνέχισα κανονικά, εγκατεστησα και τα TWRP-SUPERSU και αφού τσέκαρα ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος μέσω του cmd μέχρι εδώ χωρίς errors και κάνοντας το τελευταίο βήμα πατησα fastboot reboot και μο…
-
Μήνυμααν τελικά πετύχει αυτό που μου είπες και μπω στο twrp,να προχωρησω με την τελευταία unofficial ελληνική stable 5.1 libra_ XTRV_V8.2.1.0 ή θα έχω πρόβλημα? Αν ναι ποια προτείνεις? Δυστυχώς για μένα τα twrp, nougat και τα Libra είναι μουντζουρες στο χαρτί σιγά σιγά μαθαίνω..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Το κινητό μου πήγε σε έκδοση android 7.0 Πέστο ρε άνθρωπε. Εικάζω ότι προσπαθείς να φλασάρεις TWRP για έκδοση Android 6.0 του libra σε Android 7.0. Έτσι εξηγείται πολύ σωστά το dtb not found, καθώς όπως προείπα η έκδοση του TWRP προφανώς δεν είναι συμβατή. Θα πρέπει να βρεθεί TWRP που να είναι συμβατό με το libra σου αλλά για την έκδοση 7.0. Η διαδικασία δεν αλλάζει. =============== Μαρ 10th 2017, 12:26am =============== Αδερφέ για κατέβασε και φλάσαρε αυτό: TWRP-3.0.3-1-…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Angelos Antonopoulos: “τι εννοείς μολις τελειώσει το φλασάρισμα? Μετά από ποια εντολή? ” Επειδή παιδεύεσαι πολύ δοκίμασε πρωτα αυτό που σου έγραψε ο @BanditGR Παράθεση από BanditGR: “Τυραννιέσαι άδικα. Μετά το fastboot flash recovery recovery.img δώσε 'fastboot boot recovery.img' και περίμενε... ” Αυτην την εντολή θα την δώσεις αμεσως μετά το Οκ που παρνεις από την εντολή fastboot flash recovery recovery.img Αφού ξανακατέβασα το twrp για to Mi-4c για να είμαστε …
-
Μήνυμαευχαριστω πολύ όλους σας για τις απαντήσεις και την πολύτιμη βοήθειά σας. Μόλις τα δοκιμάσω θα πω αποτελέσματα και ποιο από όλα έλυσε και αν το πρόβλημα για μελλοντική χρήση
-
ΜήνυμαTWRP 3.0.2.0 by mic Libra. Αυτό δεν είναι το σωστό για mi-4c? Έκανα αποσυμπίεση πήρα to recovery.img και το έβαλα στον φάκελο c:adb μαζί με τα αρχεία του adb.
-
ΜήνυμαΜετά το fastboot flash recovery recovery.img έδωσα 'fastboot boot recovery.img' και downloading 'boot.img'... OKAY [2.714s] booting... FAILED (remote: dtb not found) finished. total time: 2.773s Δεν είμαι προγραμματιστής - ειμαι αρκετά άσχετος με το θέμα. Και ότι και να έχω κάνει κολλάω σε αυτό το βήμα. Αν μπορείτε πιο αναλυτικά θα σας είμαι ευγνώμων Φίλε Bodai μου γράφεις "Επειδή μερικες φορές δεν πιάνει αυτό με το fastboot reboot δεν πιάνει, μόλις τελειώσει το φλασαρισμα κάντο πατωντας συνεχει…
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση αλλά γραφω την εντολή --> πατάω το Vol Up --> και κρατώντας πατημένο το Vol Up πατάω enter περιμένω 2 λεπτά με πατημένο συνέχεια το Vol Up αλλα πάλι τπτ. Μήπως εννοείς να πατήσω το Vol UP μεχρι να μπει σε recovery και μετά να πατησω enter =============== Μαρ 8th 2017, 9:26pm =============== Εκανα ξανα την διαδικασία εγκατάστασης του TWRP απο την fastboot flash recovery recovery.img και κάτω και με τους δυο τρόπους γραφω εντολή , πατάω το Vol Up και κρατώντας πατημένο τ…
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το δουλεψω από αυριο και ότι είναι θα στειλωPM =============== Μαρ 8th 2017, 8:48pm =============== Γεια σας και πάλι παιδιά. Προσπαθώ τόσες μέρες για να περάσω μια ελληνική ρομ... Ήμαρτον πια. Και που να μην υπήρχε και τόση βοήθεια από εδω μέσα. Μετά τα χίλια ζόρια κατάφερα και εκανα to unlock στο Mi-4c μέσω τοy site (official τρόπο) Και τώρα ακολουθω αυτό τον οδηγό για να περασω ελληνική ρομ α) Adb Ok β) διαβασε την συσκευη Ok γ) reboot fastboot Ok δ) to adb…
-
Thx παίδες για τον πληρη οδηγό. Έστειλα χθες τα μεσάνυχτα το mail μου απάντησαν μετά από 2 ώρες και σήμερα το πρωί voila... Ξεκλείδωσα τον bootloader the official way