Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από spyrros: “Κι ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα και άλλαξε κανάλι στο router (για την ακρίβεια έβαλε auto επιλογή). Για δοκίμασε... ” Στα 2.4GHz στο κανάλι 13 και ίσως στο 12 δεν το βλέπει καθόλου το δίκτυο. Με την νέα ενημέρωση δεν το δοκίμασα. @Kostis89 κάνε την νέα ενημέρωση και δοκίμασε. Όπως δοκίμασε και με το παλιό ρούτερ. Αφού το διαγράψεις πρώτα και ξανά συνδεθείς εκ νέου. ” Ευχαριστω παίδες... Θα τα δοκιμασω...
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από Kostis89: “Καλησπερα σας, ειμαι νεος στην σελιδα. Εχω μια ερωτηση. Αλλαξα το ρουτερ του σπιτιου και παω να κανω συνδεση με το mi box s αλλα δεν κανει τιποτα. ” Παράθεση από Kostis89: “Μενει στο σημειο οπου ειναι να μπει ο κωδικος αλλα δεν εμφανιζει ουτε πληκτρολόγιο ουτε τιποτα. ” Σε άλλες λειτουργείς σου το εμφανίζει κανονικά και λειτουργεί καλά; ” Κανα μηνα το εχω και λειτουργεί αψογα... Μονο αυτο εχει... Εκανα επαναφορα και περασα το καινουργιο... Να κανω τη…
-
Μενει στο σημειο οπου ειναι να μπει ο κωδικος αλλα δεν εμφανιζει ουτε πληκτρολόγιο ουτε τιποτα.
-
Καλησπερα σας, ειμαι νεος στην σελιδα. Εχω μια ερωτηση. Αλλαξα το ρουτερ του σπιτιου και παω να κανω συνδεση με το mi box s αλλα δεν κανει τιποτα.