Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Ναι είναι η 9.6.1 global. Όπως είπες έκανε reset αλλά τουλάχιστον έζησε η SD γιατί έκανα flash all except data and storage και πάνω απ'όλα το κινητό. Τον ποιόν κωδικό ζητούσε μάλλον θα παραμείνει μυστήριο. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

• Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση επίσης. Πρέπει να κάνω κάτι τώρα που πέρασα την νέα ρομ ή τρέχω κανονικά το κινητό μου?

• Έχεις δίκιο τελικά το έκανα unlock και νομίζω φλάσαρα τη νέα ρομ επιτυχώς αλλά ακομά έβγαζε εκείνη την οθόνη με το password. Δοκίμασα να βάλω τον κωδικό του google στην τελευταία προσπάθεια μετά το wipe έλεγε ότι μετά από 10 κωδικούς λάθος θα γίνει wipe η συσκευή. Μετά έκανε reboot και τώρα είναι στο mi logo power by android και ΑΝΟΙΞΕ!!

• Καλησπέρα παιδιά. Χθες πήγα να ελέγξω αν το 3ς μου είναι κλειδωμένο με το MiUnlock. Μου είπε ότι είναι ξεκλείδωτο και μετά που πήγα να το ανοίξω με πήγε σε μια οθόνη που βλέπω 1η φορά και μου ζητούσε κωδικό για να ξεκλειδώσω το android. Δεν δεχόταν ούτε τον κωδικό της συσκευής (unlock screen) ούτε της sim όποτε λέω για να το προσπεράσω θα βάλω καμία καινούργια ρομ μιας και δεν το είχα κάνει ποτέ ξανά (ήμουν με 7.3 stable). Anyways μετά από λίγο γκουγκλάρισμα έχω περάσει τα drivers που χρειάζοντα…

• Ευχαριστούμε για το giveaway. Καλή επιτυχία σε όλους.