Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• RE:

Guthuq - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Guthuq: “Καλησπέρα τυχαίνει σε κανέναν όταν κλείδωνει το κινητό να σταματάει το wifi ή δεδομένα!;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Ρυθμίσεις-Wi-Fi-Προχωρημένες ρυθμίσεις Το πρώτο εκεί μέσα ” Έχω την global έκδοση και ψάχνω αρκετή ώρα το πρώτο τι λέει ; fc76681622f9b12bb7d9bb011e864d5c.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλησπέρα τυχαίνει σε κανέναν όταν κλείδωνει το κινητό να σταματάει το wifi ή δεδομένα!;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά έστειλα αίτημα και περιμενωωω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Χαχαχα να σαι καλα. Μόνο που δεν ειμαι... : ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Δεν έχω υπολογιστή μπροστά μου οπότε αύριο. Πατησα πάνω στο κουτακι που λέει MIUI 5-6 φορες και μου εβγαλε (now you are a developer). Κι όταν ξαναπαταω μου βγάζει αυτό 6be4c5ba431e381a52ba991627f443ac.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλησπέρα μου ήρθε και μένα πριν από δύο μέρες το κινητό, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν είναι κλειδωμένη ή rom ; cd0df40f1ad1917e2ad7223024dde4a5.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk