Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 107.
-
Παράθεση από gregbala: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από dfoust: “Αυτά τα 3 ερωτηματικά ξέρει κάποιος τι είναι;; , μετά τι πέρασμα της ελληνικής ρομ τα έβγαλε. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από poseidvn: “Το ποσοστό της μπαταρίας είναι Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα δεν δείχνει τίποτα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται... Είσαι ο δεύτερος μαζί με το…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από dfoust: “Αυτά τα 3 ερωτηματικά ξέρει κάποιος τι είναι;; , μετά τι πέρασμα της ελληνικής ρομ τα έβγαλε. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από poseidvn: “Το ποσοστό της μπαταρίας είναι Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα δεν δείχνει τίποτα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται... Είσαι ο δεύτερος μαζί με τον @gregbala μέσα σε λίγε…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΚαλημέρα σας Καμια τυχη και σημερα παλι τα ιδια Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gregbala: “Και τωρα αυτο. Δεν ξερω τι να πω Και ειναι συνδεδεμενο Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάνε κατάργηση σύζευξης από το MiFit και ξαναδοκίμασε με το GadgetBridge χωρίς να το ξανασυνδέσεις με το MiFit.” Το εκανα και αυτο αλλα παλι δεν το περνει. Θα σταματήσω για σημερα γιατι θα το σπασω στο τελος, και ειναι και της κορης μου, χιλια ευχαριστώ για τις γνώσεις σας και τον χρονο σας παιδια Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντ…
-
Παράθεση από gregbala: “Παράθεση από dnomikos: “Το αποσυμπίεσες; Αν ναι, τότε κάντο με το GadgetBridge ” Ναι το αποσυμπίεσα, παω με το gadgetbridge Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και τωρα αυτο. Δεν ξερω τι να πω e03a4eeec41e946b625ce6325e7879f9.jpg db26523a7e61e92d0e77907ee7fdbab5.jpg Και ειναι συνδεδεμενο Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gregbala: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gregbala: “Η διαδικασία ειναι αθτη που λεει στην αρχη για το band 2 μεσω gadgetbridge? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όπως θέλεις... κάντο όπως πέρασες και τα άλλα δύο αρχεία. ” Αυτο μου βγάζει Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το αποσυμπίεσες; Αν ναι, τότε κάντο με το GadgetBridge ;)” Ναι το αποσυμπίεσα, παω με το gadgetbridge Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοπο…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gregbala: “Η διαδικασία ειναι αθτη που λεει στην αρχη για το band 2 μεσω gadgetbridge? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όπως θέλεις... κάντο όπως πέρασες και τα άλλα δύο αρχεία. ” Αυτο μου βγάζει 9954c786d29eef3013ec47cc4d614e38.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από poseidvn: “Έλα ρε Δημήτρη γιατί δεν ήξερα τι άλλο να πω. Τελικά είναι το international? Ζητώ συγνώμη από τον φίλο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μη σκας βρε... και εγώ από κεκτημένη ταχύτητα τα είχα γράψει παλιά ανάποδα και το έκανα edit πριν το πάρετε χαμπάρι :D” Η διαδικασία ειναι αθτη που λεει στην αρχη για το band 2 μεσω gadgetbridge? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Έλα ρε Δημήτρη γιατί δεν ήξερα τι άλλο να πω. Τελικά είναι το international? Ζητώ συγνώμη από τον φίλο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αρα πρεπει μα βαλω την γραμματοσειρά? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gregbala: “Δεν λείπει το τσεκαρα τωρα απλα μαλον ο φωτισμός φταίει Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν και από τον αισθητήρα φαίνεται πως έχεις το International μοντέλο ( το Κινέζικο έχει τετράγωνο αισθητήρα) και επειδή δεν έχω δει ποτέ πως είναι απο κάτω το μοντέλο με NFC, δες από το κουτί μήπως σου έδωσαν Mi Band 3 με NFC. Φοράνε το ίδιο res και ας είναι διαφορετικό όνομα αρχείου και δεν ξέρω τι γίνεται αν περάσεις το firmware του απλ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gregbala: “Τα εκανα ολα φιλε μου αλλα παλι τιποτα και χαθηκε και ο καιρος Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στη φωτογραφία της κάτω πλευράς που έχεις ανεβάσει, βλέπω ότι λείπει ένα μικρό πλαστικό κομμάτι στο εξωτερικό πλαίσιο του αισθητήρα καρδιακών παλμών (αριστερά και λίγο πάνω από τη μέση). Σίγουρα σου έδωσαν καινούργιο band και όχι μεταχειρισμένο; Αυτή τη στιγμή, σε ποια σημεία από όλο το μενού και τις οθόνες έχεις ερωτηματικά;” Δεν …
-
Παράθεση από poseidvn: “Λοιπόν έχεις το κινέζικο Band και μέσω του mi Fit από το playstore σου πέρασε τα αγγλικά. Πιστεύω ότι δεν έχεις και τα δύο mi Fit απλά το λέω. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, βρες το Mi Fit και κάνε εκκαθάριση όλων των δεδομένων. Και ξαναδες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Πρώτα όμως θα κάνεις unpair και μετά log out από την εφαρμογή. Αν τίποτα δεν αλλάξει ξανά πέρνα fw και res q Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα εκανα ολα φιλε μου αλλα παλι τιποτα…
-
Παράθεση από poseidvn: “Ναι Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οκ59bb141139a226f63f7514f4888c4a39.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Μπορείς να βγάλεις κ μια φώτο την κάτω πλευρά του band για να είμαστε σίγουροι αν είναι international ή όχι ; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Απο πίσω εννοείς? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Ποια εφαρμογή mi Fit έχεις στο κινητό σου;; εννοώ του playstore ή εδώ; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την εδω 3.5.5 Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Όταν έβαλες του playstore σου έκανε κάποια αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Νομίζω πως εκανε Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Άλλες ερωτήσεις. .. 1.Έβαλες κατευθείαν το εδώ mi Fit ή του playstore? 2. Ποια έκδοση του mi Fit εδώ έβαλες 3. Ποιο από τα δύο αρχεία ( fw-res) έβαλες πρώτο;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πρωτα εβαλα του play store Η έκδοση ειναι η 3.5.5 Πρωτα το firmware και μετα το res Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Όχι ρε συ δεν κούρασες κανένα απλά επειδή δεν παρακολούθησα το νήμα από την αρχή πες μου σε παρακαλώ ποια αρχεία fw κ res περνάς, αν έχεις Internacional ή όχι band ή αν είχες βάλει κάποιο άλλο custom fw αλλού site? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το πηρα απο σκρουτζ και ειχε αγγλικά αρα μαλον international, αλλο firmware δεν εβαλα τα αρχεια τα στελνω σε φώτο bc9f60d858a98791ec80e36c00f384c2.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Κάνε κ μια επανεκκίνηση μήπως τυχόν φτιάξει Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εκανα αλλα τιποτα παλι. (σας ζαλισα σόρυ) Μήπως να περάσω απο την αρχη το firmware και το fes? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΝα και φώτο 18b2dcb4b535aab89e4c27bbca4061fa.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk