Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 107.
-
Παράθεση από poseidvn: “Ξανά πέρνα το res μήπως κάτι δεν πήγε καλά Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα ξανά πέρασα εκανα unpaid και pair ξανα αλλα τίποτα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Κάνε τώρα ένα unpair /pair το band και ξανά δες το Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το εκανα 2 φορες αλλα παλι τιποτα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Προσπάθησε μια δυο φορές ακόμα κάνε και μια επανεκκίνηση. Αν δεν αλλάξει κάτι βάλε το gadgetbridge από playstore κ κάνε το με αυτό Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λοιπον έγινε και το ρες ολα καλα αλλα παλι εχω ερωτηματικα στην αρχικη. Πρεπει να βαλω και font? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Με το που περάσεις το. Fw αρχείο κ γίνει το update θα ξεκινήσει η σύνδεση με το mi Fit αυτόματα. Όταν γίνει συνεχίζεις το update του. Res αρχείου Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λοιπόν το εκανα και τα ελληνικά μπηκαν αλλα τωρα δεν περναει τα res και μου εχει ερωτηματικά στην μπαταρια Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Μόλις πάρεις το ένα αρχείο κ γίνει το update ξανά κάνεις την ίδια διαδικασία με το άλλο αρχείο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μισο μα το κανω ετσι και σας λεω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Όταν βάζεις για πρώτη φορά το ελληνικό mifit από την πρώτη σελίδα του νήματος και το miband έχει firmware μικρότερο από αυτό του miband η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα. Αλλιώς κατεβάζεις τα αρχεία από τη πρώτη σελίδα και τα περνάς με το notify.” Το εκανα και με το notify αλλα παλι τα ιδια. Εκτος αν δεν κανω καρι καλα. Μια διευκρίνηση οταν διαλέγω τα αρχεια απο το update στο notify πρωτα διαλεγω το firmware και μετα ξαναπαω ρυθμίσεις ξανα update και διαλεγω το res? Έτσι το…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gregbala: “Τα εκανα ολα αυτα φίλε, εχω την τελευταία εκδοση στο band τις miui αλλα δεν εχω ελληνικα. Αυτο δεν καταλαβαίνω ” μαλλον θα έκανες το update μέσω του mifit από το google play και τώρα χρειάζεται να το κάνεις ξανά μηχανικά.” Τι εννοείς μηχανικα? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από gregbala: “Καλησπέρα σας Προσπαθω να βαλω ελληνικά στο band 3 που πηρα χθες αλλα κατι δεν κανω καλα. Εχω κατεβάσει το τελευταίο mi fit απο το φορουμ εχω κατεβάσει το notify & fitness, εχω κατεβάσει το τελευταίο firmware 2.2.0.14 και το 46 res. Εχω κανει πολλές φορες την διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγο αλλα τίποτα. Στο about του κινητό λεει miui gr αλλα ελληνικα πουθενά. Αν μπορει να βοηθήσει καποιος. ” Κάνεις εγκατάσταση στο κινητό το mi fit 3.5.5, νομίζω κάν…
-
Καλησπέρα σας Προσπαθω να βαλω ελληνικά στο band 3 που πηρα χθες αλλα κατι δεν κανω καλα. Εχω κατεβάσει το τελευταίο mi fit απο το φορουμ εχω κατεβάσει το notify & fitness, εχω κατεβάσει το τελευταίο firmware 2.2.0.14 και το 46 res. Εχω κανει πολλές φορες την διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγο αλλα τίποτα. Στο about του κινητό λεει miui gr αλλα ελληνικα πουθενά. Αν μπορει να βοηθήσει καποιος.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Σου είπα είναι αξιόπιστο μαγαζί, κάνουν τα πάντα για να μην δυσαρεστηθεί ο πελάτης Πιστεύω όλα καλά θα πάνε :thumbsup:” Μακάρι να ειναι έτσι. Τι να πω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Παράθεση από gregbala: “Και μια ερώτηση ακομα, με την κινεζικη θα μπορεί να παιρνει αναβάθμισεις σωστά? Απλα θα εχει μονο αγγλικά ετσι? ” Παράθεση από makis1024: “Ναι θα μπορείς , αλλά μην κάνεις αναβαθμίσεις στην Αγγλοκινέζικη ρομ, υπάρχει λόγος. Θα τις απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις. Εάν θέλεις να το ψάξεις η λέξη κλειδί είναι arb. ” @gregbala Ναι η αγγλοκινέζικη φυσικά παίρνει κανονικά ενημερώσεις και ναι θα έχει αγγλικά απλά δεν θα έχει google play store (gap…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι, αγγλικά και κινέζικα μέχρι να ξεκλειδωσεις.” Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλα προσπαθώ να τον βοηθήσω γιατι εχει φρικάρει. Αν φτασω να ξεκλειδώσω (λογικα μετα απο 2-3 μήνες?) θα μπορώ να βαλω global? Η την δικιά μας? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ ξανα παιδια οταν με το καλο κανω τα παραπάνω και χρειαστώ βοήθεια θα σας πω. Και μια ερώτηση ακομα, με την κινεζικη θα μπορεί να παιρνει αναβάθμισεις σωστά? Απλα θα εχει μονο αγγλικά ετσι? Παράθεση από makis1024: “ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER Τζάμπα τα έγραψε ο @spideman3 ; Με την επιφύλαξη , clean all στο mi flash , και με το που ανοίξει κανονικά στην Αγγλοκινέζικη , δίνουμε την εντολή μέσω cmd και adb , fastboot oem lock.” Στάλθηκε α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σωστά, είναι με global rom, όχι Global Version :(” Τωρα τους εστειλε μυνημα μπας και καταφέρει κατι. Αν οχι τι κάνουμε? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από gregbala: “Εχω την εντύπωση global version. Απλα ρωταω γιατι πιθανόν δεν θα βγάλουμε ακρη με τους κινεζους ” Αν θες, βάλε το λινκ από το banggood, από τις παραγγελίες σου, να το δούμε ποιο έκανες παραγγελία ” δεν το έκανε ο ίδιος παραγγελία αλλά ο κουμπάρος του γιαυτό δεν είναι σίγουρος” Xiaomi Mi8 Mi 8 6.21 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 845 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com Αυτό είναι παιδιά, από τι ειδα μαλον ειναι με την …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “@gregbala Τίποτα φίλε μου Ναι το καλύτερο είναι να στείλει... Ρίξε κι εδώ μια ματιά : ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜI 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER” Οκ θα το δω ευχαριστώ και πάλι Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “@gregbala Είσαι σίγουρος ότι είναι κινέζικο έτσι? Κοίτα το Banggood είναι αξιόπιστο μαγαζί, αν είχε παραγγείλει όντως global version (κάνε έναν έλεγχο) καλό είναι να τους το πεις και να το στείλει πίσω για να στείλουν global. Αν είναι όντως κινέζικη version και έχει global rom, θα μπρικάρει αν κλειδώσει και κάνει ενημέρωση! Οπότε αν δεν το επιστρέψει καλό είναι να βάλει την αγγλοκινέζικη rom Επίσης καλό είναι να το ξαναξεκλειδώσει για να συνδεθεί το ξεκλείδωμα με τον δικό το…