Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-107 από 107.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαοκ sorry,με πήγε στην μπλε οθόνη πάτησα unlock now και με πήγε την σελίδα για να κατεβάσω το το mi unlock το οποίο κατέβασα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαέκανα αναζήτηση στο search και μου έβγαλε τα παρακάτω εκτός αν τα έκανα όλα λάθος και εννοεις κατι αλλο 50 results found. - Download Mi Flash Unlock Tool v1.1.0317.1 English4469 59344Hi MIUIers, IEnglish version for the latest Mi Flash Unlock Tool v1.1.0317.1 for Redmi Note 3, Mi 4c and Mi Note Pro, Mi Max, Mi 5, Mi 4s, . Please read carefullybefore proceeding. Happy Unlocking! ...2017-3-11 18:57 - nabb - App - regarding mi account unlock tool9 57on the time of internet surfing I saw a tool , th…
-
ΜήνυμαΓιωργο 1)πήγα στην διεύθυνση που μου είπες έγινε ο λογαριασμός μου active άλλα δεν μπορώ να κατεβάσω το mi unlock tool.(το εχω ειδει) 2) δεν βλέπω πουθενά στο κινητό επιλογή για oem unlock
-
ΜήνυμαAυτη είναι η ρομ που φοραει.και το προηγούμενο που ξεκλείδωσα πάλι την ίδια είχε. Όσο άφορα τα ενεργά δικαιώματα για unlock μπορώ να κάνω κάτι για να τα αλλαξω?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά έχω ένα redmi note 4 64gb και προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader,έχω κάνει όλα τα βήματα του οδηγοί στην αρχική σελίδα άλλα κολαει πάντα στο σημείο που πάω να συνθεθω στο miflasunlock και μου λέει συνεχώς ''Your device isn't supported by Mi Unlock'' πριν από 3 μέρες ξεκλείδωσα και αλάξα ρομ σε ίδιο κινητό και όλα πήγαν καλα.φυσικα τώρα το κάνω με άλλον λογαριασμό miaccount αλλα τιποτα και ip αλλάζω άλλα πάλι τίποτα. Αν μπορεί καποιος να πει καμιά ιδέα ευχαριστώ Γρηγόρης
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή τύχη σε όλους