Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 578.
-
Readmi 5 plus
ΜήνυμαΚαλημέρα! @g1annis Όντως στο μεγάλο widget δεν εμφανίζει τις σημειώσεις! Έχεις δίκιο. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Readmi 5 plus
ΜήνυμαΤώρα το είδα! Αρχικά τι εννοείς μεγάλο και μικρό widget? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρησιμοποιώ widget στο ημερολόγιο μπαίνω στο app.
-
Εγώ έχω βάλει. Δώσε μου λίγο χρόνο να θυμηθώ πως το έκανα και να στείλω τις οδηγίες. Δεν έχει όλους τους σταθμούς πάντως αλλά έναν συγκεκριμένο που ακούω τον έχει. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk XiMIRaGa - Xiaomi MI Radio Gateway Change Station English Εγώ το έκανα με τον δεύτερο τρόπο.
-
Καλημέρα. @kwstpap εγώ mainland China είμαι στο mi home και στις συσκευές timezone Athens. Οι συσκευές λαμβάνουν μόνο χειμερινή ώρα οπότε μέχρι να αλλάξει η ώρα τέλη του μήνα υπολογίζεις 1 ώρα πριν από αυτή που θες. Εγώ έτσι κατάφερα και ρύθμισα λάμπες κλπ. @Ronin Κι εγώ ιδέα δεν είχα (όχι πως τώρα γνωρίζω πολλά) αλλά ξεκίνησα με το mi home smart kit 5 in 1 με λιγότερα από 50€ και τώρα προσθέτω πάνω σε αυτό ότι θέλω και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Ψάξε το μήπως και σου…
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΟκ παιδιά λύθηκε. Απενεργοποίησα το Google Assistant κι επανήλθε (μέχρι στιγμής δλδ). Με το που το απενεργοποίησα επανήλθε η λειτουργία στα κουμπιά έντασης χωρίς restart... Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμα@makis1024 Καλημέρα! Η αγορά έγινε από σκρουτζαδικο. Να είναι όντως πρόβλημα με τις επαφές των πλήκτρων και να συνέρχεται με επανεκκίνηση; Κι εγώ στην αρχή αυτό σκέφτηκα αλλά αφου είδα ότι με την επανεκκίνηση λειτουργούσαν πάλι κανονικά το απέκλεισα.... Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Είμαι σε global stable miui 10 και τις τελευταίες 3 μέρες τα πλαϊνά πλήκτρα έντασης κάποια στιγμή σταματούν να λειτουργούν. Κάνω επανεκκίνηση και στρώνει. Δεν έχει πέσει κάτι υγρό στη συσκευή-πλαινα πλήκτρα (δε θα λειτουργούσαν και μετά την επανεκκίνηση φαντάζομαι) όπως δεν μου έχει πέσει και η συσκευή. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα τί μπορεί να φταίει; Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους! Διαβάζοντας τις απαντήσεις και έχοντας λίγες εμπειρίες (το τελευταίο διάστημα στις παραγγελίες από εξωτερικό) καταλαβαίνω ότι ο καθένας ανάλογα με τις προσωπικές του εμπειρίες προτιμάει και το ανάλογο κατάστημα. Πρέπει να ομολογήσω ότι πια έχω αρχίσει και μπερδεύομαι σχετικά με το τι μας συμφέρει. Μήπως υπάρχει κάποιο thread που συγκεντρωτικά να μας δείχνει ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής και τα τυχόν θέματα που ίσως αντιμετωπίσει κάποιος από το κάθε κατάστημα; Διάβασα κάτι π.…