Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 578.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τους κρατάς καμία κακία τελικά ή όχι? :huh:” Χαχαχαχαχαχα. Ναι μια πισινή σίγουρα γιατί στείλαμε παρά πολλά mail μέχρι να μου το πουν. Καλά το ποσό είναι ένα τπτ δεν το συζητάμε απλά φοβήθηκα μήπως στο μέλλον έκανα πιο ακριβή αγορά και γινόταν πολύ παραπάνω το ένα. Τέλος καλό όλα καλά γι'αυτό αυτό και το παραδέχομαι! Δεν ξέρω αν ισχύει γενικά πάντως από banggood μου απάντησαν επίσης πως αν με priority direct mail γίνει κανένα κακό και πληρώσω τελωνείο τα επιστρέφουν και αυ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εσυ δεν είσαι που το χες στολίσει κανονικά το banggood ή με απατά η μνήμη μου?? 8|” Ναι αλλά τελικά το 1€ ήταν όντως δική τους χρέωση! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@OMAN καλημέρα! Είσαι τυχερός κι εγώ πήγα και ρώτησα και δε μου το έδιναν. Θα πρέπει να περιμένετε ταχυδρόμο μου είπε....(yeelight σιγά το μέγεθος μου έχουν φέρει και κούτα ολόκληρη) Εντάξει το πήρα την μεθεπόμενη δε χάθηκε κι ο κόσμος πια! Για DHL δεν έχω ιδέα... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Firem@n Οτι και να λέμε λίγο πολύ όλοι τα ίδια είναι. Το ίδιο που έπαθα σήμερα με τα ΕΛΤΑ το έχω πάθει και με εταιρία κούριερ... Πρέπει να είμαι ειλικρινής όμως. Όταν μου είχε συμβεί με εταιρία courier το κουδούνι έγραφε μόνο επίθετο το οποίο χρησιμοποίησε η εταιρία ως δικαιολογία (ήταν έγγραφα). Τα ΕΛΤΑ αυτό το χαρτί δεν μπορούν να το παίξουν. Το όνομα και το επίθετο είναι πεντακάθαρα! Από εκεί λοιπόν πηγάζει η γνώμη μου για τα ΕΛΤΑ. (Κι επειδή πολλές φορές είναι αγενέστατοι). Σίγουρα κάποιοι …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Harrytzo: “Ένα έχω να πω. ΕΛΤΑ gtp! ” Αποστολη συστημενου σε δημοσια υπηρεσια της Μεγαλης Βρετανιας,με παραδοση σε 3 ημερες και κοστος ΕΞΙ ευρο H ACS ηθελε 30 :dash:” Η μία είναι εταιρία express κι άλλη ταχυδρομείο. Τελειως διαφορετικά τιμολογια. Λίγο λογικό το βρίσκω... Έχω χάσει δέμα από ΕΛΤΑ απλά δεν ασχολήθηκα γιατί η αξία του ήταν αρκετά μικρή. Από την άνοιξη του 2017 ακόμα δεν έχει έρθει, κι ούτε πρόκειται. Σήμερα τους περίμενα με δέμα φάκελο (2 άτομα ήμ…
-
Δε απαγόρεψα κάτι σε κάποιον . Μάλλον δεν κατάλαβες σωστά μέχρι στιγμής την κατάσταση πως έχει και κυρίως το τελευταίο μου q. Κάθε γνώμη-συμβουλη είναι ευπρόσδεκτη. Νόμισα πως παρεξήγησα το πρώτο σου q αλλά και το δεύτερο τελικά το βρίσκω επιθετικό. Δεν υπάρχει λόγος επειδή εσύ έχεις εμπειρία πόσων χρόνων να κρίνεις το σκεπτικό-αποφαση το δικό μου ύστερα από μια δική μου άσχημη εμπειρία. Η προσφορά είναι μεγάλη καθένας διαλέγει το κατάστημα που του γουστάρει! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρη…
-
Καλησπέρα σε όλους. @kted εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω είμαι τόσο ανίδεος που μερικές λέξεις μου φαίνονται "κινέζικα". Μετά την χθεσινή αναβάθμιση (5.4.10 mi home) ο χρόνος απόκρισης με το gateway από την είσοδο είναι αρκετός. Το παρατήρησε και κάποιος άλλος μήπως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ ολους για τις απαντήσεις. Εντάξει 1€ ας το κρατήσουν ούτε τυρόπιτα δεν παίρνεις . Ο μόνος λόγος που το κοινοποίησα εδώ είναι επειδή η συγκεκριμένη χρέωση έγινε ΠΡΙΝ κάνω πληρωμή. Αν είχα κάνει την πληρωμή κι η χρέωση είχε γίνει μετά το βρίσκω λογικό αλλά όχι πριν την πληρωμή. Σε verification που μου έχει ξανασυμβεί, μετά από λίγο το ποσό έστω και 1€ μου είχε επιστραφεί. Ο χρόνος θα δείξει... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Από το επίσημο τιμολόγιο της Πειραιώς -> PricingList_22-08-2018.pdf” Ξαναλέω μίλησα με Πειραιώς δεν είναι δικιά τους μου είπαν και ως αιτιολογία βγαίνει πληρωμή στην banggood...για να χρεωθώ από Πειραιώς θα έπρεπε να κάνω την πληρωμή πρώτα. Εδώ χρεωθηκα το 1€ χωρίς να έχω κάνει την πληρωμή απλά βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας στο περιβάλλον πληρωμής της banggood. Αυτό είναι το θέμα μου. Όχι τόσο ότι χρεωθηκα αλλαγή συναλλάγματος αλλά ότι χρεωθηκα ΠΡΙΝ ΠΛΗΡΩΣΩ το προϊόν Στάλθ…