Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 578.
-
Ταχυδρομική υπηρεσία - Εντοπισμός (10 - 19 εργάσιμες) για να διαλέξω και tax insurance κλπ. Μόνο σε αυτόν τον τρόπο υπήρχε διαθέσιμη η επιλογή. Αν έχω καταλάβει σωστά είναι διαθέσιμη ανάλογα με την τιμή του προϊόντος η επιλογή tax insurance με τρόπο αποστολής. Αυτή την εβδομάδα παραλαμβάνω θα σας ενημερώσω σχετικά με τελωνείο κλπ να ξέρουμε τι παίζει. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakis Teleios: “@Harrytzo apo poy h agora. Psaxno se ena m2 lite pos girnaei to pliktrologio ellinika kai den broski....” @Sakis Teleios light in the box Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το έχω και πολύ με τις παραγγελίες από εξωτερικό αλλά με κάποια άλλα site που έστειλα μνμ κάποια σου επιστρέφουν ότι πληρώσεις στο τελωνείο. Δοκίμασε σε κάποιο άλλο ίσως τελικά να σε συμφέρει περισσότερο. Το lightinthebox πχ σου επιστρέφει τους δασμούς που θα πληρώσεις στο τελωνείο. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Σχετικά με την διαδικασία επιστροφής από το κατάστημα την γνωρίζω. Αυτό που δεν γνωρίζω και ρωτάω είναι η διαδικασία του εκτελωνισμού. Μου γράφει από χτες αντικείμενο προς εκτελωνισμό. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ ή θα μου έχει κάποια ειδοποίηση στο track για αποστολή δικαιολογητικών; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΝαι αυτό το έχω. Τα δικαιολογητικά εννοώ που ζητάει το τελωνείο όντως τα δείχνει στο track κάποια στιγμή; Τηλεφώνησα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν θα μου τα δείξει στον εντοπισμό αν και να περιμένω λίγο ακόμα γιατί παρότι είναι τελωνείο δε σημαίνει πως θα πληρώσω κιόλας (αδύνατο το κόβω).Παράθεση από billphone: “Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία, νομίζω ότι πρέπει να πληρώσεις και μετά να ανοίξεις ticket και να τους ενημερώσεις για αυτά που πλήρωσες και μετά αυτοί θα σου τα βάλουν στην κάρτα σου.” Στάλ…
-
Κι εμένα με διαβεβαίωσαν πως αν πληρώσω κι ασφάλεια δασμών θα μου επιστραφούν όλα. Αλλά έχω μια απορία. Έχω ξανακάνει αγορές πιο παλιά αλλά ποτέ δεν είχα πληρώσει τελωνείο. 2 χρόνια πριν και παραπάνω. Ποια είναι η διαδικασία. Που πως τα πληρώνεις και τι χρειάζεται; Όταν δω ότι το πακέτο είναι τελωνείο επικοινωνώ μαζί τους; Τί φάση? Το πακέτο έχει φτάσει. Τώρα; 901852aaede1efdf6dab1b85eed738a0.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΑφού τα επιστρέφουν όντως εντάξει δε θα αγχωθω. Ευχαριστώ!Παράθεση από amavroudis: “Όχι, ο φόρος αποδίδεται στο σύνολο.” Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Για τελωνείο που με κόβω να πληρώνω δίνω το email της πληρωμής που μου ήρθε από lightinthebox που έχει την τιμή και τα έξοδα; Επίσης το "γραφείο συναλλάγματος εξωτερικού"(?) σημαίνει ότι απλά μπήκε το sticker CN22?06cf028a32d36b2f8229251ccbd3ad30.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk