Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 578.

• RE:

Harrytzo - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Αν έχει 9.6.4 το κόβω πολύ πιθανό. Δεν είχα τέτοιο θέμα (ακόμα) αλλά διάφορα άλλα. Από μπαταρία, μνήμη μέχρι το touch που μερικές φορές αργεί αρκετά έως δεν δουλεύει για κάποια δευτερόλεπτα.Παράθεση από valantis8: “Παιδιά μια βοήθεια, το 5 plus 4/64 global version που έδωσα στον κουμπάρο μου, χθες εκεί που δείχνει το σημα κ το λογότυπο του φορέα στην προκειμένη περίπτωση wind ειχε ένα Χ κ όταν ήταν κλειδωμένο του έγραφε δεν υπάρχει μέσα κάρτα sim. Το έκανε επανεκκίνηση κ βρήκε σήμα. Του το εκανε…

• RE:

Harrytzo - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αυτό εννοείται! Παράθεση από amavroudis: “Αν βέβαια έχεις επιλέξει την ασφάλεια τελωνείου, όπως σου έγραψα πριν. Αν δεν το έχεις διαλέξει και προπληρώσει δεν παίρνεις τίποτα...” Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περιμένω παραγγελία από lightinthebox. Θα ενημερώσω όταν έρθει σχετικά με χρέωση τελωνείου και επιστροφή. Αλλά και να χρεωθείς απ' ότι έχω διαβάσει το lightinthebox τα επιστρέφει ΟΛΑ και σχετικά άμεσα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είχα διαβάσει κάτι για επιλογή priority line αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι σίγουρος. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αθήνα είμαι. Μακάρι να πάνε όλα έτσι εγώ υπολόγιζα διμηνακι... Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πότε πρόλαβε; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα! Σχετικά με την παραγγελία που έρχεται από Κίνα. Departed on flight from origin φαντάζομαι εννοεί Κίνα παρ' ότι γράφει Σουηδία σωστά;8d0f1fadce52018605b6312c7ed04f47.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 5 plus Global Rom

Μήνυμα

Παιδιά αναβάθμισε κανείς σε 9.6.4 global stable? Μετά την αναβάθμιση κολλάει το touch στην οθόνη πολλές φορές δε μπορώ να γράψω. Το έχει και κάποιος άλλος μήπως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 5 plus Global Rom

Μήνυμα

Εγώ σκρουτζομαγαζο γνήσια global. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενημέρωση εφαρμογών

Μήνυμα

Όχι δε μου βγάζει πάτησα αγνόηση. Άλλαξα τη χώρα σε Ινδία και μου εβγαλε την ενημέρωση την έκανα. Το ξαναγύρισα σε Ελλάδα και έχω χάσει το shortcut για τα θέματα. Για να δημιουργήσουμε shortcuts σε app τι κάνουμε; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiami tv box 3

Μήνυμα

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν με xiaomi tv box μπορώ να συνδέσω ασύρματο ηχείο μέσω bluetooth ή η μόνη έξοδος ήχου που έχει πάει τηλεόραση λόγω HDMI; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενημέρωση εφαρμογών

Μήνυμα

Παιδια τα φώτα σας. Μου έβγαζε ενημέρωση εφαρμογών συστήματος και κατά λάθος πάτησα αγνόηση. Στο miThem. Μπήκα στην εφαρμογή από ρυθμίσεις και δεν μπορώ να κάνω update από πουθενά. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi A1 vs Redmi 5 plus vs Redmi Note 5

Μήνυμα

Εγώ με redmi 5 plus είμαι γενικα υπέρ ευχαριστημένος. Το μόνο που θα προτιμούσα καλύτερο είναι η κάμερα που για Κιν είναι μια χαρά. Αλλά λίγο ακριβό νομίζω το έχεις βρει... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νευρα Τσαταλιαααααα

Μήνυμα

Παιδια τα φώτα σας. Μου έβγαζε ενημέρωση εφαρμογών συστήματος ενημέρωση και κατά λάθος πάτησα αγνόηση. Μπήκα στην εφαρμογή από ρυθμίσεις και δεν μπορώ να κάνω update από πουθενά. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νευρα Τσαταλιαααααα

Μήνυμα

Μόλις παρατήρησα αυτό με την 9.6.4. Δεν υπήρχε πριν. Θέματα9e60dc6ad3d993eb83745782a5b4e4fa.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νευρα Τσαταλιαααααα

Μήνυμα

Δεν έχω βάλει sd οπότε δεν έχω καμία ειδοποίηση για sd. Όσο για τα ακουστικά χρησιμοποιώ ασύρματα emtec κι εννοείται πως στις ρυθμίσεις μουσικής στο equalizer είναι όλα γκρι και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Φάουλ καλό αυτό! Όσο για μπαταρία είμαι όλη μέρα στο χέρι οπότε το φορτίζω σχεδόν κάθε βράδυ (Προτιμώ μικρές φορτίσεις παρά άδειασμα). Με την 9.6.4 νομίζω το πρόβλημα της θερμοκρασίας της μπαταρίας ψιλολυθηκε.

• Ωχ ωχ ωχ και παρήγγειλα χτες το mijia 5 in 1 ελπίζω να διορθωθεί σύντομα... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Ikariapower Ευχαριστώ πολύ! Μόλις το τσεκαρα πάει για 15 Αυγούστου και μετά. Μέχρι τότε ίσως να έχω δει με πιο γλυκό μάτι την Yi 1080p. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως κάποια sites σου ξεκαθαρίζουν τι πρέπει να διαλέξεις για να γλυτώσεις το τελωνείο εδώ. Με λίγα λόγια να το πληρώσεις από πριν με την παραγγελία σου... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα! Μια λίγο άσχετη ερώτηση... Το gateway είτε ως kit είτε ως αγορά μεμονωμένων sensors κλπ δουλεύει και με το απλό router που μας προμηθεύουν οι πάροχοι ή χρειάζεται xiaomi router? Έψαχνα για smart cam όμως διαβάζοντας σχόλια συνειδητοποίησα πως ξεκινώντας με door sensor και gateway μπορώ να συνεχίσω αργότερα με smart cam κλπ. Όντως είναι καλύτερα; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk