Παράθεση από zananiro: “Αγορά από banggood με αποστολή υποτίθεται από UK (one week delivery) ήρθε σε 20+ ημέρες από Ολλανδία. Ότι να ναι δηλαδή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk” Αυτό ακριβώς. Κι εμένα μου έχει έρθει από Post NL και ψιλιαζομαι πως δεν ισχύει ότι έρχονται από Ευρώπη αλλά από Κίνα εξ' ου και οι καθυστερήσεις. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Καλησπέρα. FR warehouse σε banggood είναι Γερμανία Φρανκφούρτη; Ως αποστολή μου βγάζει μόνο German post air mail και eu standard shipping. To eu standard δεν έχει tracking number μήπως ξέρει κάποιος για το German Post? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Το μόνο που μπορώ να σου πω αλλά δεν ξέρω αν θα βοηθήσει είναι πως οι Yeelight bulbs που έχω παίζουν και μέσω Google home, Yeelight app και mi home app. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Κι εγώ mainland China είμαι όλα τα σενάρια παίζουν κανονικά και οι ειδοποιήσεις αλλά δεν έχω πρόσβαση στο hub. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Αναβάθμιση σε 5.8.27 mainland China τα σενάρια παίζουν κανονικά αλλά δεν έχω πρόσβαση στο hub, βγάζει αυτό το μήνυμα: Please download the China version. Έχεις κάνεις ιδέα τί γίνεται;0d114751fc25ef30c56c756843a35689.jpg Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Αν ως τρόπο αποστολής διάλεξες eu standard shipping δεν έχεις tracking number. Πρέπει να διαλέξεις eu tracked για να έχεις tracking number. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Μια εβδομάδα κάνει σίγουρα cz τώρα με τί θα έρθει δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, μπορεί με ΕΛΤΑ, μπορεί με γενική ταχυδρομική κλπ.... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Το banggood το προτιμώ ΑΛΛΑ όταν γίνει μ@λ@κι@ με την παραγγελία ή το προϊόν κάνουν αυτό που ξέρουν, τους Κινέζους.- Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Καλησπέρα. Παρατήρησα πως σε link για π.χ. telegram μέσω YouTube app οδηγεί σε άνοιγμα μέσω chrome και ενός ακυρου app που έχω χωρίς να μπορώ να διαλέξω εγώ με ποια εφαρμογή θα ανοίξει. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι μου τα γυρνάει κι εμένα αλλά όταν έχω το κιν σε ανάποδη θέση δοκίμασε σε φωτό με όρθιο προσανατολισμό εάν στο κάνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Μετά την χθεσινή αναβάθμιση (EU) αντιμετωπίζω κάποια θεματακια. Αρχικά το ξεκλείδωμα πια έχει καθυστερηση 1" ενώ με πριν ήταν άμεσο. Επίσης κάποιες φορές τα εικονίδια των εφαρμογών είναι τα μισά σε κάθετη διάταξη και τα μισά σε οριζόντια διάταξη. Σαν να έχω το κινητο σε όρθια θέση ας πούμε και μετά πλάγια αλλά μαζί . Κάποιες φορές έρχεται επίσης και πέφτει το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο. Κάποιες φορές ξεκολλάει κάποιες άλλες μαυρίζει η οθόνη και μόνο με επανεκκίνηση συνέρχεται. Είμαι …
Άλλαξα αλλά και πάλι τα ίδια. Έχω και καθυστέρηση στον αισθητήρα αποτυπώματος ελάχιστη βέβαια αλλά πριν δεν υπήρχε. Έρχομαι στον άλλο νήμα Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. EU έκδοση κλειδωμένο χτες αναβαθμίστηκε σε MIUI 12 και έχει φρικαρει η συσκευή (μαζί κι εγώ λίγο). Ανοιγοκλείνει Bluetooth, τρώει σκαλωματα η οθόνη. Τα μισά εικονίδια εμφανίζονται σε όρθια θέση και άλλα σε οριζόντια κολλάει μαυρίζει και αναγκαστικά επανεκκίνηση. Έχει κάποιος άλλος θέματα ή είμαι απλά πολύ τυχερός; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk