Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 578.
-
Auto brightness
ΜήνυμαΚαλά με τα Xiaomi ότι και να κάνεις στον ήλιο χαίρε άρχοντα του σκότους είναι η φάση. Το δικό μου έφτιαξε ξαφνικά μόνο του.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως από κανά δυο περιπτώσεις που έχω διαβάσει (και εδώ) όσο πιο κοντά στην πόρτα είναι το gateway τόσο πιο σίγουρο είναι να το βγάλει από την πρίζα και να συνεχίσει ανενόχλητος την δουλειά του ο κος Κλέφτης. -- Απορία. Έχει δοκιμάσει κάποιος το Xiaomi smart doorbell II? Ή κάποιο κουδούνι-καμερα (ή σκέτο καμερα) για είσοδο ώστε να ενημερώνεσαι αφού είναι ήδη έξω από την πόρτα σου και όχι όταν έχει πια ήδη μπει στο σπίτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχαμε κανένα νέο; Παραλίγο να την πατήσω και να το τσιμπήσω αλλά χωρίς NFC κλπ ποιός ο λόγος; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Παράθεση από Harrytzo: “Δηλαδή παιδιά όλα οκ με το mi home τώρα; Δείχνουν τα πάντα offline. ” Δηλαδή η "ασφάλεια" του σπιτιού σου είναι offline...? μην νομίζεις οτι είσαι μόνος σου, και σε μένα ένα σενάριο με air condition, να ανοίγει σε ένα χώρο που έχω, δεν έτρεξε και παραλίγο να ψηθούν κάποια πράγματα εκεί μέσα... 8)” Με το τελευταίο update χτες αν θυμάμαι σωστά όλα καλά. Τα σενάρια έπαιζαν τώρα για το θέμα συναγερμού δεν το χρησιμοποιώ ως συναγερμό γιατί είναι εντελώς μα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Έχει δοκιμάσει κάποιος το χακαρισμένο mi home...? δηλαδή αυτό που "μεταφέρει" συσκευές από Τσάινα σε Γιούρο σέρβερ...? το πρόβλημα σε εμένα δεν είναι οι ειδοποιήσεις αλλά το οτι ο Κινέζικος σέρβερ πολλές φορές σέρνετε... και οι Κινέζοι ως συνήθως κάνουν τους Κινέζους... :D” Χακαρισμενο mi home??? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Bugs?
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Κάτοχος redmi note 8 pro από τον προηγούμενο Οκτώβριο. Global EU stable. Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει κι έχω θεματακια αρκετά. Κανά δυο φορές έχει επανεκκινήσει από μόνο του την ώρα που δέχτηκα κλήση, δεν πρόλαβε καν να χτυπήσει. Προσπάθησα άλλη μέρα να κάνω επανεκκίνηση και δεν ήθελε να κλείσει. Ύστερα από αρκετές προσπάθειες έγινε πατώντας το κουμπί power για αρκετή ώρα. Σήμερα άρχισε να κάνει έναν ήχο σαν μπζζζ χαμηλό από το ηχείο. Πάλι power button reboot έδειχνε να κάνει reboo…
-
Παιδιά κουλό αλλά αυτή είναι η απάντηση των PostNL. I see that we are just the gateway for your parcel. This means that we only forward your parcel to the country of destination and that we don't actually handle its delivery. So I don't have any information about it. Please contact the sender or your local postal agency for more information and help. Kind regards. Με λίγα λόγια το postNL σε απάντηση ερώτησης μετά σχετικά με το αν το δέμα τελικά έχει φύγει από Ολλανδία δεν ξέρει και να επικοινωνή…