Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 578.
-
Καλημέρα! Τόσο καιρό εννοείται ψωνίζω από banggood και όλα καλά. Ψάχνω όμως κάτι ενυδρειακο που γενικά δεν το βρίσκω πουθενά σε Ευρωπαϊκό κατάστημα ούτε στο banggood. Ψάχνοντας το βρήκα μόνο AliExpress που δεν υπάρχει ασφάλεια τελωνείου σίγουρα αλλά το βρήκα και στο zipy.gr και αναφέρει πλήρη επιστροφή δασμών που θα πληρώσεις από το zipy. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος μήπως;5ffdec7157b45077c7738a212087cf74.jpg Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από probug: “Παράθεση από Harrytzo: “Εγώ πάντως με τον macro δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένος. Η ανάλυση είναι αίσχος όποτε τον έχω χρησιμοποιήσει. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk ” το μακρο εχει χαλια αναλυση αν τραβας μακρινη φωτο,η συγκεκριμενη λειτουργια ενδεικνυται για πολυ κοντινες φωτο και μονο” Και στις κοντινές που έχω δοκιμάσει στο ενυδρείο μου αλλοιώνει τα πάντα... Ίσως επειδή υπάρχει πολύ πράγμα στο πλάνο βέβαια... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από probug: “εχω το ιδιο θεμα ακριβως μετα το τελευταιο update (android 10--- 11.0.4 stable) μετα απο επανεκινηση διορθωνεται αλλα μετα απο καποιες ωρες δεν δουλευει παλι,κολλαει στο χαμηλοτερο επιπεδο η καπου στην μεση και δεν φτιαχνει” Δεν είδα αλλαγή με επανεκκίνηση. Δοκίμασα σε δυνατό φως αυξάνει ελάχιστα την ένταση χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Έστειλα bug report και ιδωμεν... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Auto brightness
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Tο auto brightness δεν λειτουργεί. Έχω 11.0.3 stable global (EU) android 10 αρκετό καιρό αλλά άρχισε την τελευταία εβδομάδα μετά το τελευταίο security patch update. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΑααααα οκ! Ευχαριστώ! Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΔηλαδή ούτε MIUI 12 ούτε τίποτα μόνο security patches? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαXiaomi.eu: Τέλος η υποστήριξη για το Xiaomi Redmi Note 8 Pro | Techmaniacs Παιδιά τί γίνεται εδώ; Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Ζήτημα ασφάλειας;;;
ΜήνυμαΜισό γιατί δεν μου εμφανίζει την φωτό Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Ζήτημα ασφάλειας;;;
ΜήνυμαΚι εγώ το διάβασα. Διάβασα επίσης πως σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που κατά βάση συλλέγουν δεδομένα που αφορούν σφάλματα η Xiaomi τα αποκρυπτογραφεί με έναν τρόπο που δεν θυμάμαι πως λέγεται και μπορεί ανά πάσα στιγμή να συσχετίσει δεδομένα και χρήστη. Αυτό το κάνουν όλες; Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk