Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 226.
-
Xiaomi FIMI A3
ΜήνυμαΝαι ηρθε. Ολα καλα. Τελικα το θεματακι που διαβαζα οτι εχει με τον οριζοντα ισχυει ανκαι οταν σηκωθει και ναεις μια πριστροφη κατι ισσιωνει. Απ την αλλη δεν εχω κανει ολη τη διαδικασι με το καλιμπραρισμα του gimbal να δω. Μου εχει κανει εντυπωση που δε μου εχει ζητησει ποτε μεχρι τωρα να κανω καλιμπαρσισμα πυξιδας κλπ 2-3 πραματακια θα ηθελα να ρωτησω 1. Τι ρυθμισειςκαμερας χρησιμοποιεις 2. Το βιντεο απο το dvr πολλες φορες επανω ειναι κομμενη μια λωριδα και την εμφανιζει κατω. Αυτο γιατι συμβαι…
-
Xiaomi FIMI A3
ΜήνυμαΟχι! την πατησα?
-
Xiaomi FIMI A3
ΜήνυμαΤο εχω παραγγειλει καμμια 10 μερες τωρα απο τσεχια και το περιμενω
-
Προβλήματα συνδεσιμοτητας
ΜήνυμαΤο κοιταξα και με κλειστο wifi δυστυχως τα ιδια. Απο οσο μπορω να καταλαβω δε μπορει να διαχειριστει πολλαπλες bluetooth συνδεσεις οπως επίσης ξερω αν ειναι θεμα software η οχι ωστε να ελπίζω σε λυση απο μελλοντικη αναβαθμιση.
-
ΜήνυμαΤο νεο φρεσκο κολπο που μου κανει ειναι οτι μεγενθυνει κατα ενα περιεργο τροπο το μενου και κοβει στις ακρες δεξια αριστερα
-
ΜήνυμαΝαι αλλα το RN8 κυκλοφορησε αφου ειχε βγει η MIUI 10. ΠΟια ειναι η πιο παλια που μπορω να περασω? 1. To downgrade εχει αλλη διαδικασια? 2. Ειναι διαθεσιμη η V11.0.8.0.PCOMIXM (MIUI11) αλλα μαλλον δεν θα εχει καμμια διαφορα αφου δεν θα ναι major update
-
ΜήνυμαΟταν λεμε πιο παλια εκδοση? Παλιοτερη ROM? Να παω κι ολα απο την αρχη. Αλλα σε ποια? Σκεφτομουν μηπως μπορουσε να αντικατασταθει η εφαρμογη bluetοοth με αλλη ή δε παιζει σα σεναριο καν? Ρωταω γιατι δε το χω
-
ΜήνυμαΤελικα περασα την xiaomi-miui.gr 11.0.3 Stable αλλα εχω ακομα τα ιδια θεματα, δλδ amazfit app, android auto και bluetooth συνδεμενο δε παιζουν με τιποτα!!! ΟΠως ειχα αναφερει και στο πρωτο ποστ to RN6pro τα δουλευει ολα μαζι και ταυτοχρονως χωρις κανενα θεμα αλλα δεν εχω ουτε τις γνωσεις ουτε την εμπιερια να καταλαβω τι μπορει να πηγαινει στραβα με το RN8. Στα developer options και τα 2 τηλεφωνα εβαλα στο RN8 τις ιδιες ρυθμισεις του RN6pro οσον αφορα το avrcp, aurio smaple raet,a audio bits per …
-
Περασα στο RN8 την τελευταια XTRV και δοκιμαζω διαφορα ωστε να δω αν τυχον εχω ακομα τα προβληματα με bluetooth Κλπ. Ομως ειδα μια περιεργη κατασταση κατα την φορτιση του κινητου και δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο. Εχω εναν επιτραπεζιο 8πορτο πολυφορτιστη με display. Η συγκριση εγινε με το RN6pro που δουλευω ακομα. Στην νορμαλ φορτιση ολα πανε καλα. Σε quick charge (Qualcomm QC 3.0) το RN8 ενω εμφανιζει τις σχετικες ενδειξεις γρηγορης φορτισης τραβαει 2-3 αμπερ για 2 δευτερολεπτα και μετα πεφτει σ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Εφόσον εισαιε ξεκλειδωτο bootloader πέρασε twrp για το κινητό σου από εδώ TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI και μετά κάνεις εγκατάσταση τη xtrv, γενικές οδηγίες εδώ Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi ” Ευχαριστω
-
Παράθεση από NasDriver: “Πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” Επειδη το εχω ηδη ξεκλειδωμενο, να προχωρησω με αυτον το γενικο οδηγο? ευχαριστω
-
Παράθεση από silverpalm: “σκέφτομαι να αγοράσω το note 8. Αυτή τη στιγμή έχω ένα mi play (το 4ο μου xiaomi). ο κύριος λόγος που θέλω να αλλάξω είναι γιατί αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο και δυστυχώς το mi play δεν λειτουργεί με τίποτα ότι κι αν δοκίμασα με το android auto. Χρησιμοποιεί κάποιος εδώ κάτοχος του note 8 το android auto στο αυτοκίνητο του για να βεβαιωθώ ότι είναι compatible και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα? ” Το RN8 (οπως και το RN6pro) με official global stable δουλευει με το android …
-
ξεχασα να το γραψω ...Το εχω ξεκλειδωσει
-
Καλησπερα Το RN8 τρεχει την 11.0.4 Stable PCOMIXM. Ο παρακατω οδηγός ειναι σωστος ? Αλλιως ποιος ειναι ο καταληλος οδηγος για να περασω XTRV Stable? xiaomi-miui.gr/community/index…CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/ Εχω κατεβασει να περασω αυτην : xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8_V11.0.6.0.PCOCNXM_v11-9.zip Συνδεω το κινητο . Με εντολη adb devices δε το βλεπει. Σε fastboot το κινητο και εντολη fastboot devices το βλεπει. Προχωραω?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από X4nd3r: “Παράθεση από elpa02: “περασες τελικα XTRV? Βελτιωθηκε η κατασταση? ” Σορυ για την καθυστερημενη απαντηση, περασα XTRV αλλα τελικα την εβγαλα και περασα stable γιατι καποιες φορες δεν εμφανιζοταν οι προσφατες κλησεις.Απο wifi και bluetooth εχω την εντυπωση οτι ηταν καλυτερα αλλα δεν εκανα και εκτεταμενες δοκιμες γιατι ξενερωσα με το παραπανω θεμα και την εβγαλα γρηγορα. ” H stable που ξαναπερασες ειναι η official ή καποια άλλη? Εχεις link? Εχεις τα ιδια προβληματα?
-
Μήνυμαπερασες τελικα XTRV? Βελτιωθηκε η κατασταση?
-
Μήνυμα1. Καλησπέρα, Πριν μία βδομαδα πήρα το RN8 4/64. Τρέχει την 11.0.4 Stable PCOMIXM Από την πρώτη στιγμή έχει θέματα και εδώ και μια βδομάδα ψάχνω μπας και βρεθεί καμμία λύση. 1. συνδέεται με το Bluetooth του αυτοκινητου αλλά στη πρώτη κλήση χάνεται η συνδέση το λογω λεει μη υποστήριξης avrcp. Το τηλεφωνο δείχνει να μένει συνδεμένο και μετά το χάος. Ακόμα και unpair να κάνω και πάλι από την αρχή δε συνδέεται. Διάβασα κάπου ότι φταίει η εφαρμογή amazfit για το smart watch. Πράγματι αφού την απεγκατ…
-
Ψαξε ψαξε τελικα το Mirrolink δε νομιζω οτι παιζει. Τo android auto ομως παιζει. Το κατεβασα απο https://bit.ly/aa48594323 το εγκατεστησα και ολα καλα. Το μονο πρόβλημα ειναι οτι o voice assistance ειναι μονο στα αγγλικα όπως και η αναζητηση σε χαρτες . Οι χαρτες ειναι επίσης στα αγγλικα και το πληκτρολογιο (οταν το αυτοκνινητο ειναι σταματημενο) ειναι μονο στα αγγλικα. Αν ομως χρησιμοποιήεσεις το πληκτρολογιο του κινητου και γραψεις στα ελληνικα αυτα εμφανιζονται κανονινκα και κανει και σωστη α…
-
Καλημερα και καλη χρονια, προσπαθω να συνδεσω το τηλεφωνο με καποιο τροπο στην οθονη αυτοκινητου skoda που υποστηριζει και android auto και mirrorlink. Στο playstore απο το κινητο δεν φαινεται καν το android auto για κατεβασμα αν μπω στο playstore απο pc μου λέει οτι δεν ειναι συμβαtο με το τηλεφωνο μου. Το τηλεφωνο ειναι η 4/64 έκδοση με την 11.0.2.0 PEKMIXM stable και android version 9PKQ1.180904.001 Με mirrorlink δεν δουλευει. Το τηλεφωνο συνδεεται η οθονη το βλεπει με ρωταει πως θελω να το σ…