Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
Το πρόβλημα μου λύθηκε δια χειρός @dnomikos Αν δεν ήταν ο Δημήτρης ακόμα θα παιδευόμουν!!!
-
Θα το δοκιμάσω αργότερα, μεγάλη διαδικασία μέχρι τώρα όλα ήταν καλά με τον updater γιατί το αλλάξαν;
-
Ναι 100%... Μέσω κινητού το έκανα και είναι σωστά... (μέσω του 1ου τρόπου αναβάθμισης, μου είχε βγάλει το ίδιο πρόβλημα και στην 10.16 και δεν την έβαλα τελικά)
-
Προσπαθώ να περάσω την τελευταία ROM στο redmi note 2 prime μου και μου βγαζει: Install update.zip failed! update.zip signature verification failed Το update.zip υπαρχει κανονικά στη εσωτερική μνήμη, και έχω κάνει wipe cache. Καμιά ιδέα;; (με τον 1o τροπο επίσης δεν γίνεται καθως κανει ρεμπουτ και μου βγαζει τα ιδια)
-
Παράθεση από vipercubic: “Καλησπέρα και από μένα. Μιας και νέος στη Miui θα ζητήσω την υπομονή σας! Καταρχήν περιμένω ένα mi4c που λογικά από εβδομάδα θα είναι εδώ. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Για μένα το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς, άρα ίσως είναι καλό να μην περάσω Developer και να μείνω με τις stable? Επίσης νομίζω πως δεν υπάρχει Ελληνική stable για mi4c ακόμα σωστά;” Συνεχίζοντας την απάντηση του Δημήτρη πιο πάνω, μιας και η Developer είναι μονόδρομος. Μπορείς να βρεις μία έκδοση η οποία…
-
Ναι είναι ακριβώς αυτό που λέει ο φιλος @aleksgiab, αν δεις σου λέει "Για να διατηρήσετε το φακό αναμένο, πατήστε το power button"
-
Πήρα μέρος και γω στο iPad Mini 4 Giveaway Δεν θα με χαλούσε καθόλου
-
Δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι δημιουργία. Τέχνη ΔΕΝ είναι, δημιουργία είναι όμως, μπορεί να χρησιμοποιείς "πρώτη ύλη" από άλλους αλλά δεν παύει να είναι μία δημιουργία... Στην ουσία είναι βουνό, όσο ανακαλύπτεις τα εργαλεία του photoshop καταλαβαίνεις ότι όσο και να το σκαλίσεις πάντα υπάρχει κάτι καινούριο... Είναι πως θες να το προσεγγίσεις, μπορείς να "κόψεις" ένα θέμα απο το background με 1002 τρόπους, άλλοι είναι πιο λεπτομερείς και άλλοι λιγότερο. Τεσπα αυτά μπορούμε να τα πούμε και στ…
-
Προς θεού δεν ήθελα να φανεί επιθετικό το σχόλιο μου και δεν μίλησα για υποκλοπή. Δεν έχω κανένα θέμα, απλά εφόσον υπάρχει το .psd και η όρεξη να το κάνω, γιατί να γίνεται κοψοράψιμο πάνω στο psd και να φαίνεται καμια φορά και άσχημα; Όσο για το ιδέα/δημιουργία, αν κολούσα 3 png και ένα κείμενο θα ήταν όντως αυτό που λες. Το MIUI (και το frame γυρω γυρω) δεν είναι καν κείμενο, το έφτιαξα με pen tool έτσι πως ήθελα εγώ γιατί δεν μου καθόταν καλά οι γραμματοσειρές που είχα. Επίσης ο συγκεκριμένος …
-
Sorry, σκέφτηκα να το γράψω, αλλά δεν ήξερα αν παίζει ρόλο, και είναι το πρώτο report μου. Την επόμενη θα ξέρω!
-
Χαίρομαι που σας άρεσε και το προχωράτε και παρακάτω. Απλά μία παράκληση, όταν πρόκειται για "δουλειά" δικιά μου (δική μου δημιουργία), αν κάτι πάνω στις δημιουργίες μου δεν σας αρέσει (ακόμα και ένα pixel να είναι) ζητήστε το και θα την κάνω εγώ την αλλαγή. Δεν τίθεται κάποιο θέμα, απλά εγώ το έχω σε .psd με τα layers και τα όλα του, και μια πιθανή επεξεργασία είναι πιο εύκολη και βγάζει καλύτερα αποτελέσματα, από το να γίνεται κόψιμο-ράψιμο σε ένα jpeg και σε κάποιες περιπτώσεις "Χαλάει" και τ…
-
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αν θέλετε να μπει εκεί, μπορώ να το κάνω στις ανάλογες διαστάσεις για να πιάνει ακριβώς μία οθόνη (αλλά μετα στην περιστροφή οθόνης τι γίνεται;)... Και ίσως το Greek να γίνει Hellenic (μιας και βλέπω -ορθώς- χρησιμοποιείτε αντί του Greek σε πολλά σημεία/σλόγκαν του site) Edit: Κάτι τέτοιο δήλαδη: 5iHZiLp.jpg *To έκανα πρόχειρα, αν είναι να χρησιμοποιηθεί κάπου να μου πεις Δημήτρη γιατί το background το ξέσκισα από τη βιασύνη, ωστε να το διορθώσω...
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
ΜήνυμαΧρόνια πολλά Δημήτρη, ευτυχία και υγεία για σένα και τους αγαπημένους σου!
-
Ακριβώς έτσι... Τότε που πήγα για Χριστούγεννα πάνω, έλεγε η ξαδέρφη του πατέρα μου, ότι είχε 10άρα και λόγω αναβαθμίσεων στις γραμές της πρότειναν με 30ε/μήνα να έχει 100άρα... Και εμείς πληρώναμε εδώ 100 ευρώ το μήνα για την pstn, ήταν με χρονοχρέωση και πέρα απο μένα που ήμουν όλη μέρα στο internet, χρησιμοποιούσε και ο πατέρας μου ίντερνετ για κάποιες δουλειές... Και έπειτα μέχρι να σπάσει το μονοπώλιο του ΟΤΕ (με την ιδιοτικοποίηση του αν δεν κάνω λάθος, αν κάνω διορθώστε με) οι τιμές ήταν …
-
Έκανα 2 αγορές από paypal τον τελευταίο μήνα, η μία χωρίς να έχω balance και μία που είχα balance αλλά ήταν μικρό και τράβηξε ΚΑΙ από την κάρτα απευθείας το υπόλοιπο αναγκαίο ποσό. Πιο συγκεκριμένα: wSmqgob.jpg 5vqDOwe.jpg Βέβαια και τα 2 ήταν μικρά ποσά, δεν ξέρω τι θα γινόταν στην περίπτωση που ήταν άνω των 100 ή 200 ευρώ... Πάντως απ'ότι φαίνεται για μικροαγορές, δεν χρειάζεται να επιβαρυνόμαστε το 3,4% + 35 σεντς για να στέλνουμε από την κάρτα στο Balance μας. Οι αγορές έγιναν με κάρτα Visa …