Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.

• Έχω την αίσθηση ότι δεν θέλουν τους κινέζους να μπαίνουν δυνατά στις παγκόσμιες αγορές, όχι μόνο στα κινητά, γενικά. Πιο συγκεκριμένα, στα κινητά, δεν μπορώ να φανταστώ το τι ζημιά θα πάθουν Apple, Samsung, LG και λοιπές εταιρίες αν η Xiaomi και άλλες κινέζικες (έμπιστες και ποιοτικές όπως η Xiaomi) μπουν για τα καλά στην παγκόσμια αγορά (κυρίως Ευρώπη και ΗΠΑ) και διατηρήσουν τις χαμηλές τιμές. Ξέρω ότι υπάρχουν ξεροκέφαλοι που αν τους δώσεις το ακριβώς ίδιο κινητό με άλλο όνομα και πολύ χαμηλό…

• Θα ήθελα πολύ να βάλω την MIUI στο κινητό της γυναίκας (Kingzone N5) γιατί δεν με εντυπωσιάζει το λογισμικό που "φοράει". Επίσης έχω ένα tablet της Samsung, το T320 Galaxy Tab Pro 8.4, και θέλω να το κάνω μία αλλαγή ROM γιατί πρώτον το έχω αφήσει πολύ πίσω σε updates και δεύτερον αν βρω κάτι σε MIUI θα είναι τέλειο!

• Αν και νεότερος από τους περισσότερους εδώ, τα έζησα όλα αυτά και πραγματικά ήταν κάτι μαγευτικό. Εγώ είχα την ατυχία να ακούω αυτόν τον ήχο της pstn 56k μέχρι να φύγω για φοιτητής το 2006 ή το 07 δεν θυμάμαι ακριβώς. Καθώς το χωριό που ζω και μεγάλωσα είναι μικρό, το τηλεφωνικό κέντρο βρίσκεται στο χωριό μου μεν, αλλά τροφοδοτεί με τηλεφωνικές γραμμές άλλα 2 χωριά με κατοίκους όχι πάνω απο 400, και 2 συνοικισμούς των 50-100 κατοίκων, δηλαδή μιλάμε για ένα σύνολο το πολύ 1500-1700 κατοίκων, οπότ…

• Καλωσήρθες Βασίλη! Καλοτάξιδο και το mi 4c μόλις έρθει!

• Ευχαριστώ! Μόνο του δεν δούλεψε αλλά σε συνδιασμό αυτής της ρύθμισης μαζί με: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Δικαιώματα => FaceBook Messenger => Ενεργοποίηση της τελευταίας επιλογής κάτω κάτω "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου" Έπειτα restart και τώρα δουλεύει κανονικότατα! Ευχαριστώ και πάλι!

• Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δεν έλυσε το πρόβλημα, ακόμα δεν ανοίγει το Messenger σαν Pop-Up και όταν είναι ανοιχτό το πλαινό "εικονίδιο" με την εικόνα του συνομιλητή δεν υπάρχει καν...

• Όπως γράφω και στον τίτλο, έχω την έκδοση 5.9.27 στο Redmi Note 2 Prime μου, και δεν λειτουργεί για κάποιο τρόπο το pop-up του messenger, γενικά δεν δείχνει κάν το εικονίδιο με τις φωτογραφίες στα πλάγια. Και όταν έχω κάποιο μήνυμα και πατάω στην top bar στις ειδοποιήσεις για να μου ανοίξει το μήνυμα δεν ανοίγει καν. Δοκίμασα κάθε option αλλά δεν βλέπω να διορθώνεται, είναι θέμα της ROM ή δεν βρήκα τη σωστή ρύθμιση;

• Antutu score από τα xiaomi

DaFFyNaSH - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με την 5.9.27 Yy95b1D.jpg

• Γεια και απο μένα, η αφεντομουτσουνάρα μου είναι διαθέσιμη ως avatar οπότε να μη σας χαλάσω άλλο την μέρα... Με λένε Σάββα, είμαι απο Σέρρες, 27 ετών, αρραβωνιασμένος.Σπούδασα (χωρίς να τελειώσω) Λογιστική στο ΤΕΙ Σερρών, είχα μια καφετέρια την οποία και πούλησα για να ασχοληθώ με τους αγρούς την οικογενειακή μας επιχείρηση. Απο 8 χρονών που έφερε ο πατέρας μου τον πρώτο υπολογιστή στο σπίτι έχω ένα μαμημένο μικρόβιο με την τεχνολογία και καταπιάνομαι μόνος μου σχεδόν με τα πάντα, αλλά στο 95% τ…

• Πήρα μέρος σε 2-3 που ήταν ενεργά... Καλή μας επιτυχία!

• Επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall Διεύθυνσή (URL): Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Tι αγόρασα: 1x Xiaomi Redmi Note 2 Prime (για μένα), 1x Kingzone N5 (για την γυναίκα), 1x Leagoo Lead 5 (για την αγαπητή μητέρα) και 1x Powerbank Xiaomi 16000mAh Ημερομηνία αγοράς: 07/09/2015 Αξιολόγηση για την παραλαβή (1-10): 10/10 Σε πόσες μέρες παρέλαβα: 14 μέρες απο την αγορά (8 απο την άφιξη στην SG Post) το πρώτο πακέτο (N5 & Lead 5) 21 μέρες απο την αγορά (NL Post) το δεύτερο πακέτο με…