Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Καλημερα σε ολους και ολες Απο εβδομάδα παραλαμβανω ενα ΜI4C 2/16 απο geekbuying και θέλω να σιγουρευτω οτι θα περασω την Stable Gkalen σωστα ωστε να μην εχω προβληματα κ τρεξιμο εκ των υστερων εχω διαβασει πολυ στο φορουμ και ετσι εφτιαξα μια μιξη απο οδηγους αλλων, παρακαλω επιβεβαιωστε οτι τα βηματα ειναι σωστα η παραθεστε τις παρατηρησεις σας (με ενδιαφερουν πολυ τα wipes που πρεπει να γινουν σε καποια βηματα) ευχαριστω εκ των προτερων ΒΗΜΑ 1 ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER Ξεκλειδώστε το Bootloader τ…

• παιδες μια ερωτηση στα γρηγορα ,θελω να περασω μια stable rom ,να σεταρω το τηλεφωνο κ μετα να την αναβαθμιζω να περασω τηn stable του gkalen η την ελληνικη miui?

• ευχαριστω πολυ για την απαντηση διαβαζω πολυ αυτες τις μερες κ κατεληξα οτι λογω υποστηριξης κ tweaks k αναβαθμισεων προσανατολιζομαι στο να φλασαρω την stable του gkalen [STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms καπου διαβασα για smiui ,ποια rom ειναι αυτη? επισης επειδη πηρα το 16αρι μοντελο,υπαρχει καποιος οδηγος για να αφαιρεσω οτι περισσοτερο γινεται για να αυξηθει ο ωφελιμος χωρος?

• καλημερα παραγγειλα κ εγω το κινητο απο geek στα 2/16 μιας κ δεν εχω φοβερες απαιτησεις κ θα με υπερκαλυψει υπαρχει καποιος λογος να περασω την ελληνικη rom περα απο το να εχω ελληνικα στα μενου? γενικοτερα θελω να περασω καποια απροβληματιστη οσο γινεται rom,να στησω το τηλεφωνο κ να αναβαθμιζεται ota ,οποτε ποια rom να φλασαρω? επισης υπαρχει καποιος οδηγος για root? ευχαριστω εκ των προτερων