Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 94.

• Redmi 3 Πρόβλημα με το imei

Pluto TheBullie - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Pluto TheBullie: “Τώρα όμως μόλις είδα πως έχω βάλει μονάχα το 2o imei σωστά (όπως έγραφε στο κουτί της συσκευής). Το 1o imei είναι λάθος, όπως επίσης και το MEID... Λέτε να υπάρχει κανένα πρόβλημα;;; ” Το MEID δεν πειράζει αλλά το IMEI No1 πρέπει να το διορθώσεις διαφορετικά δεν θα σου αναγνωρίζει sim στο αντίστοιχο slot ” επανω στο κουτί της συσκευής είχε μόνο ενα imei. Προφανώς θα πρέπει να είναι το ίδιο imei και για τα δύο slots... Σωστά? Ή μήπως υπάρχει κάτ…

Μήνυμα

Τώρα όμως μόλις είδα πως έχω βάλει μονάχα το 2o imei σωστά (όπως έγραφε στο κουτί της συσκευής). Το 1o imei είναι λάθος, όπως επίσης και το MEID... Λέτε να υπάρχει κανένα πρόβλημα;;;

Μήνυμα

Επιτέλους τα κατάφερα μετά από κανά 2 brick της συσκευής και πολύ κόπο. Χρησιμοποίησα έναν συνδυασμό των παραπάνω οδηγών οι οποίοι μου άνοιξαν τα μάτια προκειμένου να καταλάβω τι πάει στραβά για να βρω και με ποιον τρόπο θα το διορθώσω. [*IMEI REPAIR*] Redmi Note 3. Snapdragon Version - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum How to Fix Invalid IMEI Problem in Xiaomi Mobiles After MIUI 8 - Tech Sarjan [*ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ IMEI*] Redmi Note 3 Pro [Snapdragon Version] Οδηγός flash νέας ROM στο REDMI 3 χω…

• στο mi account δε συνδέεται γιατί υπάρχει πρόβλημα στην αναγνωριση του ID της συσκευής λόγω imei. Τελικά προχώρησα σε root χωρίς να ξεκλειδώσω το bootloader μιας και παρόλο που πήρα άδεια δεν γίνεται τίποτα. Θα δείξει τώρα η πορεία...... =============== Ιαν 19th 2017, 5:19pm =============== χρησιμοποίησα αυτόν τον τρόπο youtube.com/watch?v=quNAkht1Lwc το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Έχω αρχίσει να βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου στείλει κάποιο λινκ για να περάσω …

• Συνεχίζει να μου βγάζει το "Couldn`t verify device. Current account is different from the account info on the device." Στη συσκευή δεν μπορώ να μπω στο Mi Account που έχω δημιουργήσει γιατί δεν μπορεί να διαβάσει γενικά το ID της συσκευής.

• Προσπαθώ να ξεκλειδώσω κι εγώ το Redmi 3 που έχω αλλά κολλάει στο 50%. Έχω βάλει official global developer αλλά παρόλα αυτά δεν προχωράει. Υπάρχει περίπτωση να μην προχωράει επειδή υπάρχει "θέμα" αναγνώρισης της συσκευής μου με τα ΙΜΕΙ?

• Γεια σας. Μετά από αρκετό ψάξιμο και διάβασμα εξακολουθώ να νιώθω πολύ άσχετος και θέλω τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω root στη συσκευή μου προκειμένουν να επεξεργαστώ κάποιο αρχειο για να περάσω τα IMEI ξανά μιας και δεν δουλεύουν οι sim. Ελπίζοντας πως έτσι θα είναι rooted έχω περάσει μια official china developer ROM αλλά η συσκευή δε φαίνεται να είναι rooted. Προσπαθώντας στον ESexplorer να ενεργοποιήσω τον "root exlporer" η επιλογή αυτή δε δουλεύει! Θα μπορούσε μήπως να με βοηθήσει κάποιος;;; …

• Έχω μια συσκευή Redmi 3. Ο οδηγός νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλός αλλά κολλάω στο βήμα που πρέπει να εκτελέσω την εντολή "su". Δεν κάνει δουλειά παρόλο που έχω βάλει μια official chinese developer ROM. Υπάρχει κάτι επιπλέον που πρέπει να κάνω; =============== Ιαν 19th 2017, 12:30pm =============== /system/bin/sh: su: not found Νομίζω πως θα διορθωνόταν κάνοντας ένα edit μέσα σε ένα αρχείο συστήματος με τον ESexplorer αλλά ούτε ο ES Explorer μου δίνει root δικαιώματα.

Μήνυμα

οποιαδηποτε έκδοση; Η μόνο κάποιες παλιές;;

Μήνυμα

μήπως έχει κανείς κανένα λινκ με prerooted rom για το redmi 3? Για να περάσω μια τέτοια rom θα πρέπει να είναι unlocked ο bootloader? σκέφτομαι να περάσω μια pre-rooted και στη συνέχεια να κάνω τα βήματα του οδηγού για να περάσω τo imei και μετά να επανέλθω σε μια official global stable rom.

Μήνυμα

αν και ο οδηγός αυτός δεν έχει την ποιότητα που βρίσκεις στο xiaomi-miui.gr τον προσπάθησα. Κολλάω σε πολύ αρχικό στάδιο. Βασικά δεν έχει λινκ για το .qcn των Redmi 3. Το βρήκα από αλλού και το πάλεψα λιγάκι. Και πάλι όμως όταν είμαι στο περιβάλλον του Minimal ADB and Fastboot setup δεν μπορώ να τρέξω την εντολή "su". Μήπως αναφέρεται σε super user κάτι το οποίο σημαίνει πως θα έπρεπε να είμαι rooted? Επίσης υπέθετα πως θα πρέπει να είμαι σε fastboot mode όσο βρίσκομαι σε αυτό το περιβάλλον, αλλ…

Μήνυμα

ούτε με την global developer έγινε κάτι... το μόνο που άλλαξε είναι πως συχνά-πυκνά πετάει μήνυμα σφάλματος για το ID της συσκευής πως δεν παίζει σωστά λόγω του imei. Θα περιμένω να έρθει το ξεκλείδωμα γιατί με εκείνον τον οδηγό θα μπορέσω να βάλω και τα 2 imei. Αφού μπλέκω που μπλέκω ας γίνει σωστά... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δώσατε.

Μήνυμα

Μπααααα... ούτε το factory reset έφερε αποτελέσματα. Αν ρίξω χύμα στη μνήμη του τηλεφωνου την τελευταία global developer και κάνω το update μέσω του updater της συσκευής λες να έχω ελπίδες;

Μήνυμα

Πιστεύεις πως έχει νόημα να δοκιμάσω να περάσω την τελευταία Global Developer? Λέω να το δοκιμάσω με αυτόν τον τρόπο... Xiaomi MIUI Official Forum αν και δεν ελπίζω σε πολλά... θέλω απλά να εξαντλήσω όλες τις εύκολες λύσεις πριν περάσω στα άλλα..

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Στην παρούσα φάση έχω την τελευταία Stable Global και δεν διορθώθηκε. Σκέφτομαι μήπως να δοκιμάσω με την Global Developer αλλά αυτό που φοβάμαι είναι ένα ενδεχόμενο brick γιατί για να πω την αλήθεια ακολουθώ τον οδηγό που υπάρχει για το Redmi 3S (εγώ έχω Redmi 3) και εκεί λέει να αποφύγουμε την Global Developer. Να το επιχειρήσω λες; =============== Ιαν 16th 2017, 9:12pm =============== έχω δοκιμάσει επίσης και china Stable και china Developer (κάποιες σχετικά πιο …

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από Pluto TheBullie: “Θα προχωρήσω με τον οδηγό [MIUI Device Team] Restore IMEI on Redmi 3/Pro - Redmi 3/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile ” τωρα ειδα οτι στο προφιλ γραφεις το redmi3s ενω στο 1 ποστ εγραφες για redmi 3 αν εχεις το 3s εδω [MIUI Device Team] Restore IMEI on Redmi 3S/Prime! - Redmi 3S/Prime/3X - Xiaomi MIUI Official Forum ” Έχουν περάσει από τα χέρια μου 4-5 xiaomi αλλά δεν είμαι αρκετά έμπειρος. Προς το παρόν προχωράω με το ξεκλέιδωμα το …

Μήνυμα

για να ξεκλειδώσει ο bootloader θα πρέπει να κάνω αίτηση. Σωστά; Αυτό είναι μια διαδικασία που δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν μπορώ να κάνω mi account έτσι ώστε να στείλω την αίτηση.

Μήνυμα

ήθελα να αποφύγω τη διαδικασία ROOT... θα κάνω μια τελευταία δοκιμή με μια china developer ROM. Δεν μπορώ όμως να βρω link από κάποια παλιά version.. =============== Ιαν 16th 2017, 1:02pm =============== τελικά με την china developer που βρήκα (η οποία δεν είναι και τόοσο παλιά) δουλειά δεν έγινε. Θα προχωρήσω με τον οδηγό [MIUI Device Team] Restore IMEI on Redmi 3/Pro - Redmi 3/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile αλλά αυτό που δεν γνωρίζω είναι πως να κάνω root την συσκευή.

Μήνυμα

Γεια σας και χαρά σας! Έχω στα χέρια μου ένα Redmi 3 το οποίο για κάποιον λόγο τον οποίο δε γνωρίζω απέκτησε πρόβλημα με τα imei. Είχε μια unofficial rom και ακολουθόντας κάποιες συμβολές τις οποίες βρήκα σε άλλα posts πέρασα αρχικά την τελευταία Global stable με την οποία το πρόβλημα παρέμηνε. Στη συνέχεια έψαξα και βρήκα μια παλιά rom China Stable 7.5.20 με την οποία το πρόβλημα επίσης δεν λύθηκε. Επειδή όμως η china μου τα πόνεσε τα μάτια αυτή τη στιγμή επιστρέφω στην global και θα ήθελα να μ…

• REDMI 3S Πρόβλημα IMEI

Pluto TheBullie - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

τώρα που πέρασα την τελευταία global stable όμως μπορώ να ξαναπεράσω με τον ίδιο οδηγό μπορώ να ξαναπεράσω την china? Ή πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία. Το ξεκίνησα και κολλάει σε αρχικό στάδιο.