Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Λοιπον ολα καλα ευχαριστω και παλι οσους μου απαντησαν.Για την ιστορια τελικα το bootloader ειναι lock και έβαλα αυτη εδω που εχει και ελληνικα και ολα καλα [MIUI Device Team][Ported] MIUI 8 Global Beta ROM 6.12.8 for Redmi Note 3 MTK - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum απλα εχω μια απορια ειδα οτι σε beta stable υπαρχει για το εν λογο κινητο το Marshmallow υπαρχει και για την εκδοση με MTK ή ειναι μονο για τον Qualcomm/Special Edition. Μιλαω παντα για Redmi Note 3 MTK.
-
Δηλαδη να ειναι για MTK; Εβαλα το Geekbench και μου ελεγε σναπντραγκον οτι να 'ναι δηλαδη.Απο πειρα τι λες εχει unlock bootloader;ΕΚανε βεβαια αιτηση ο αδερφος μου για να ξεκλειδωσει σε περιπτωση που δεν ειναι.Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια....
-
Καλησπερα στο φορουμ εχω μια ερωτηση εχει ο αδερφος μου ενα Redmi Note 3 SD (standard edition) και εχω μερικες ερωτησεις: 1) Το κινητο εχει ελληνικα αυτο σημαινει οτι εχει custom firmware αρα και unlock bootloader; Στην version μου λεει MIUI Global 7.2/Stable/7.2.3.0(0LHNCNDA) 2) Θελει να βαλει την τελευταια Version που εβγαλε αυτη εδω en.miui.com/download-301.html {Version: V8.1.1.0.MHOMIDI (MIUI8)} εαν εχει lock bootloader μπαινει αφου ειναι official ή θέλει τον ξεκλειδωσει πρωτα;Εγω κατεβασα …