Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Admin έχω την 5.4.24και όλα είναι στα ελληνικά μέσα στο τηλ την κατέβασα από το site Βέβαια δε γραφεί κάπου GTV ούτε στον updater ούτε στις πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο. Τι να κάνω;
-
Παιδιά μου ήρθε ενημέρωση στον updater η 5.5. 1με μεγεθος 101mb και έχει κινέζικα. Να επιτρέψω να γίνει αναβάθμιση η θα γεμίσω κινέζικα;
-
Παιδιά καλό μήνα σε όλους. Μετά τη αναβάθμιση το ραδιόφωνο είναι ιντερνερτικο και στα κινέζικα όλοι οι σταθμοί, ενώ το μενού του τηλ είναι όλο στα ελληνικά. Μήπως δεν πέρασα την rom σωστά; συμβαίνει και σε άλλους αυτό; (note 3g) Παρακαλώ τη βοήθεια σας
-
Καλημέρα. Πως μπορώ να αποθήκευση εφαρμογές στον εξωτερικό χώρο της συσκευής γιατί μου λέει ότι αυτός πού έχω την τώρα δε είναι επαρκής. (redminote 3g)με αναβάθμιση 5.4.24.)
-
Παράθεση από Emplokeas: “Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.24 ROM για το Redmi Note 3G/WCDMA...- Redmi Note 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery) ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<span style="font-size: 12pt"><b>RedMi Note 3G/WCDMA</b></span>“- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση - Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.24 MIUI ROM - Aναβάθμιση των apks στο data/app - Κατάργησ…
-
Καλησπέρα Όλα καλά είμαι την 5.4.14 σε redminote 3g δουλεύει πολύ καλά. Ευχαριστούμε όλο το team για τη προσπάθεια.
-
Έβαλα την 5.4.24 και εκτός του ότι δε δουλεύει το GPS δηλαδή δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για εντοπισμό GPS απεγκατεστησα το GPS και τα δεδομένα του και το ξανακατεβασα αλλά δεν αποθηκεύει τους χάρτες Ελλάδας στην sd απλά βγάζει error κλπ Αυτά θα διορθωθούν με την rom που περιμένουμε;
-
Καλησπέρα. Πέρασα τη νέα GTV 5.4.17 στο redmi note 3g και μετά το Fix του και μόλις τελείωσα μου έβγαλε μέσω Updater ενημέρωση 5.4.10 Τι ακριβώς είναι αυτό; δεν είναι πιο παλιά rom από την5.4.17; Παρακαλώ τα φώτα σας!!
-
Καλημέρα . Πως Θα την περάσω επάνω στη 5.4.10; τα διαγράφω όλα η την περνώ από πάνω; με ποιον τρόπο; (redmi note 3g)
-
Με ποιο τρόπο θα την φλασαρουμε επάνω στη 5.4.10 v6; καμιά βοήθεια;
-
Παιδιά ήρθε στο τηλ μου redmi note 3g μέσω ota αναβάθμιση gtv 5.4.17 να την κάνω; ή πρέπει μέσω κάρτας sd; τωρα έχω gtv5.4.10 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για κάποιες βελτιώσεις; Ευχαριστώ!!
-
Παιδιά σε περίπτωση που δεν αρέσει κάτι στη νέα rom υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στη GTV 5.2.10 V5 που έχω τώρα;το τηλ είναι redmi note 3g
-
Σε ρωταω γιατί διαβάζω οτι σε κάποιους έχουν πρόβλημα οι επαφες το ιστορικό κλήσεων λκπ
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από kostaskk: “Την εβαλες σε redmi note 3g; Έχει προβλήματα;” οπως ειδες στο μηνυμα ποιο επανω γραφω ολα λειτουργουν κανονικα το μονο που δεν μου αρεσε ηειναι η μπταραρια πλεον με κραταει μια μερα” ευχαριστώ φιλέ μου.αν την περάσω κι εγώ και δεν μου αρέσει μπορώ να επιστρέψω στην ελληνικη 5.2.10 v5;
-
Την εβαλες σε redmi note 3g; Έχει προβλήματα;
-
Χρόνια πολλά και απο μενα σε ολους και ευλογημένα ειρήνη στις οικογένειες σας
-
Για το note 3g ευχαριστώ για τη βοήθεια απλα στις οδηγίες που μου εγραψες στο φάκελο εργαλεία και μετα αναβαθμιση δεν υπαρχουν 3τελιτσες πανω δεξια για να συνεχίσω την εγκατάσταση (έχω την ελληνική stable 40 5.2.10) πως θα συνεχίσω;