Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostaskk: “Παιδια καλησπέρα σ'ολους Γίνεται να πει κάποιος πιο αναλυτικά την διαδικασία εγκατάστασης της νεας rom v6και ποια ακριβως πρεπει να κατεβασω απο stable 40 5.2.10 v5 που εχω τωρα σε redmi note 3g επειδή χρησιμοποιειτε καποιες ορολογίες που για μενα που ειμαι λιγο ασχετος προσπαθω να καταλάβω τι γινεται και καταλαβαίνετε υπάρχει δυσκολία . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοηθεια. Επισης αν κανω backup tiianium με τον τροπο που εχω δει απο το …
-
Παιδια καλησπέρα σ'ολους Γίνεται να πει κάποιος πιο αναλυτικά την διαδικασία εγκατάστασης της νεας rom v6επειδή χρησιμοποιειτε καποιες ορολογίες που για μενα που ειμαι λιγο ασχετος προσπαθω να καταλάβω τι γινεται και καταλαβαίνετε υπάρχει δυσκολία . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοηθεια. Επισης αν κανω backup tiianium με τον τροπο που εχω δει απο το forum το backup που θα κανω με τη v5 που εχω τωρα θα ανταποκριθεί στη v6 που θέλω να βάλω; ευχαριστώ και πάλι.
-
Παράθεση από kostaskk: “Φιλε Bodai όχι είναιτο τηλ lenovo s8 gold 5,5'' με τα χαρακτηριστικά του redmi note 3g και τα ελληνικά του είναι..... άστα!!απλα μήπως το βελτιώσουμε λίγο!”
-
Lenovo S8
ΜήνυμαΌχι λάθος είναι 5,3" αν θυμάμαι καλά.
-
Lenovo S8
ΜήνυμαΦιλε Bodai όχι είναιτο τηλ lenovo s8 gold 5,5'' με τα χαρακτηριστικά του redmi note 3g και τα ελληνικά του είναι..... άστα!!απλα μήπως το βελτιώσουμε λίγο!
-
Lenovo S8
ΜήνυμαΠαιδιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ελληνική rom για lenovo s8 ή αν μπορεί να περαστεί κάποια ελληνική rom miui;δε με άκουσε ένας φίλος και το πήρε ενω του πρότεινα xiaomi και τώρα το πουλάει. ευχαριστώ!!
-
Redmi note 3g
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ όλα οκ τελικά!!!
-
Redmi note 3g
ΜήνυμαΣήμερα πέρασα τη νέα rom 5.2.10 με επιτυχία ! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του forum για την πολύ καλη δουλεια!! Θα ήθελα να ρωτησω γιατί όταν παταω το αριστερό παρατεταμενα buton για καθαρισμο μνήμης τώρα βγαίνει υπηρεσία google και επίσης έχουν εμφανιστεί και εικονίδια mikey . Τι ακριβώς είναι αυτό;;είμαι λίγο άσχετος......
-
Redmi note 3g
ΜήνυμαΦιλέ σε ευχαριστώ παρα πολύ!!!
-
Redmi note 3g
ΜήνυμαΟποτε ναμεινω σε αυτή πο εχω:;αξίζει;απλα ζήτω την εμπειρία σας
-
Redmi note 3g
ΜήνυμαΕνα ακόμη που θέλω να ρωτησω είναι αξιόπιστη σε σχέση με αυτή που έχω τώρα η έχει προβλήματα; ευχαριστω και για την προηγούμενη απάντηση.
-
Redmi note 3g
ΜήνυμαΑπο την 4.11.14 με ποιο τροπο θα περάσω την 5.2.10 ;χρειαζεται κάποιο backup?