Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.
-
MIUI Hellas XTRV ROM
Μήνυμαδοκιμασα να το εγκαταστησω και δεν μου δημιουργησε προβλημα... δεν κανεις μια καθαρη εγκατασταση της ρομ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?
-
MIUI Hellas XTRV ROM
Μήνυμαπαντως κι εγω που την εβαλα, ολα καλα! (se poco x3 pro)
-
MIUI Hellas XTRV ROM
Μήνυμαβαλατε τη 12.5.5? ειμαι επιφυλακτικος και ο φιλος @blackm76 εχασε το call recording απο τοτε που την εβαλε..
-
recovery
Μήνυμαπροσπαθησα να το ξαναβρω, αλλα δεν τα καταφερα. γραψε ακριβως το μνμ που βγαζει να το κοιταξω στο ιστορικο του browser mμου..
-
recovery
Μήνυματο ελυσα το θεμα σβηνοντας ενα αρχειο, αν καποιος ερθει εδω ψαχνοντας απαντηση, να γραψει για να το ξαναψαξω να το απαντησω..
-
Πρόβλημα στις κλήσεις..
Μήνυμαδε μοιαζει με θεμα hardware παντως. εκανες επαναφορα στις εργοστασιακες? δοκιμασες τα τελευταια updates? κατεβασε κ ενα προγραμμα sensor test να δεις οτι δουλευουν σωστα οι σενσορες της συσκευης... αν ολα αυτα αποτυχουν, πηγαινε το πισω.
-
POCO X3 PRO
Μήνυμαλογω ευρωπαικης νομοθεσιας, εχει απενεργοποιηθει η ηχογραφηση κλησεων. εναλλακτικα ψαχνεις εφαρμογη απο το xda developers ή εγκαθιστας xtrv. λογικα θα σου λυσει και αυτο με τα θεματα στο πληκτρολογιο
-
MIUI Hellas XTRV ROM
Μήνυμαδεν θα δεις μεγαλες διαφορες με την πρωτη ματια, εκτος του οτι εχεις τον miui launcher αντι του ποκο. η μεγαλη διαφορα ειναι "μεσα" που εχει καθαρισει πολυ bloatware για τις εφαρμογες που σβηνουν υπαρχει σε καποιες ρομ στο ντεβελοπερσ οπτιον η επιλογη να απενεργοποιησεις το miui optimization. δοκιμασε στη δικια μας στο miui lab-> AI preloading επισης δοκιμασε στις ρυθμισεις battery->γραναζι πανω δεξια->scenarios->απενεργοποιηση sleep mode. περιμενοντας τη 12.5.5 ειδα σ ενα βιντεακι οτι ριχνει το…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
nikapos - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 αν θες, προσθεσε αυτα στα ποστ για τους συμφορουμιτες που δεν ξερουν να το ψαξουν αλλου: poco x3 pro (vayu) android11 twrp-3.5.2-vayu-Nebrassy 04-07-21 androidfilehost.com/?fid=14943124697586360086 (ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!!)
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
nikapos - - Recoveries
ΜήνυμαΠολλους μηνες μετα την κυκλοφορια του ποκο χ3 προ (vayu), δεν το βρισκω στη λιστα με τα ρεκοβερις... χανω κατι?
-
οταν μου το εκανε αυτο, το προβλημα τελικα ηταν απο την τραπεζα. ειχαν εκδοσει νεα καρτα και ειχαν απενεργοποιησει τις nfc συναλλαγες απο το τηλ (χωρις καμια προειδοποιηση. το βρηκα μετα απο αλλεπαλληλα τηλεφωνα στην τεχνικη υποστηριξη (θεος να την κανει) της τραπεζας. Για να σιγουρευτεις οτι φταιει το τηλ, βαλε την εφαρμογη της τραπεζας σε αλλο τηλ να δεις πως συμπεριφερεται.
-
"εχω την εντυπωση οτι δεν μπορω να συνδεθω σε ανοιχτα δικτυα που κανουν redirect σε σελιδα για να κανεις login οπως γινεται συχνα σε ξενοδοχεια και αεροδρομια. βγαζει λαθος οτι δεν μπορει να κανει resolve το private dns. σε x3 pro με την xtrv 12.5.3 και broeser το default και το opera.." για να δουλεψει παμε: ρυθμισεις -> συνδεση και κοινοποιηση -> προσωπικο DNS -> αυτοματο. απο μονο του ηταν συνδεδεμενο στο ονομα παροχεα...
-
"εχω την εντυπωση οτι δεν μπορω να συνδεθω σε ανοιχτα δικτυα που κανουν redirect σε σελιδα για να κανεις login οπως γινεται συχνα σε ξενοδοχεια και αεροδρομια. βγαζει λαθος οτι δεν μπορει να κανει resolve το private dns. σε x3 pro με την xtrv 12.5.3 και broeser το default και το opera.." για να δουλεψει παμε: ρυθμισεις -> συνδεση και κοινοποιηση -> προσωπικο DNS -> αυτοματο. απο μονο του ηταν συνδεδεμενο στο ονομα παροχεα...
-
sunlight mode
Μήνυμαμε περασμενη την 12.5.3 (δεν το ειχα δοκιμασει σε προηγουμενη εκδοση): δοκιμασα την επιλογη sunlight mode on/off και δεν βλεπω διαφορα στη φωτεινοτητα της οθονης. το δοκιμασα και με auto brightness και manual. ολα κατω απο εντονο ηλιο. εχει να προτεινει καποιος κατι? το εχετε δοκιμασει σε αλλη εκδοση της ρομ? αν το δοκιμασετε βλεπετε διαφορα?
-
πολυ καλη επιλογη, μεταβαση απο midrange επεξεργαστη σε επιπεδου ναυαρχιδας. γρηγορο και αξιοπιστο. συμφωνω για το jack και το ραδιοφωνο. η επομενη επιλογη σε παρομοια χρηματα ειναι το redmi note 10s, με φωτεινοτερη οθονη που βοηθαει στον ηλιο, μικροτερο μεγεθος και βαρος, αλλα σαφως υποδεεστερο επεξεργαστη. κατι δινεις, κατι παιρνεις.. την οθονη θα τη δεις, μπορει στην αρχη να σπαστεις σε σχεση με τη αμολεντ, αλλα ακομα και σε πολυ ηλιο τη βλεπεις, εστω με καποια προσπαθεια. σου προτεινω, οσο ε…
-
εχω την εντυπωση οτι δεν μπορω να συνδεθω σε ανοιχτα δικτυα που κανουν redirect σε σελιδα για να κανεις login οπως γινεται συχνα σε ξενοδοχεια και αεροδρομια. βγαζει λαθος οτι δεν μπορει να κανει resolve το private dns. σε x3 pro με την xtrv 12.5.3 και broeser το default και το opera..
-
εχω την εντυπωση οτι δεν μπορω να συνδεθω σε ανοιχτα δικτυα που κανουν redirect σε σελιδα για να κανεις login οπως γινεται συχνα σε ξενοδοχεια και αεροδρομια. βγαζει λαθος οτι δεν μπορει να κανει resolve το private dns. σε x3 pro με την xtrv 12.5.3 και broeser το default και το opera..
-
se poco x3 pro κατεβηκε η 12.5,3 με τον απντειτερ, εκανε ρεμπουτ αλλα χρειαστηκε να του πω να περασε το ζιπ με το χερι. χαθηκε το ματζισκ. κατα τ αλλα ολα καλα,