Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.

• Xposed Modding [SOLVED]

ChristosS - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Συγγνωμη για τον χρονο που πηρε για να σου δωσω μια απαντηση . Φταιει το Xposed πρεπει να κατεβασεις την εκδοση για το MIUI λογισμικο. γιατι η κανονικη εκδοση του xposed δεν τρεχει χωρις θεματα πανω σε MIUI Εδω ειναι η εκδοση για το Xposed MIUI Edition forum.xda-developers.com/xpose…cial-xposed-miui-t3367634

• Πολύ καλός διαγωνισμός καλή επιτυχία σε όλους!

Μήνυμα

Αποκατασταθηκε υποθετω βλεποντας το κινητο μου να τρεχει κανονικα εδω κα 2-3 μηνες χρησης με xposed ( απο τοτε που το πηρα) καποια περιοδο ειχα βγαλει το framework αλλα το ξαναβαλα και δεν παρατηρισα καμια διαφορα.

• MOD καμερας για το Redmi Pro

ChristosS - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Βρηκα λυση τελικα. Αποφασισα να κατεβασω ξανα το Open Camera να δοκιμασω και ενεργοποιωντας την επιλογη Force 4K UHD Video , αυξησα την αναλυση σε 3840χ2160. Εκανα εγγραφη 2 Video και να πω την αληθεια δεν μπορω να καταλαβω απο την εικονα τους στο κινητο αν οντως αυξηθηκε η αναλυση. Τραβηξα τα ιδια πραγματα με ιδιες ρυθμισεις και αλλαξα την αναλυση. 1080 : 4 δευτερολεπτα βιντεο , 1,24 MB 4Κ : 5 δευτερολεπτα βιντεο , 21,24 ΜΒ Οι ρυθμισεις ηταν οι ιδιες. Στην περιπτωση εγγραφης 1080. 1)Video Bit R…

• 3D Printer

ChristosS - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τελεια τοτε θα ποσταρω και φωτο με επονυμα και ανονυμα αναλωσιμα να δειτε τιμες πανω κατω... Επεξεργασια : Τα αναλωσιμα αναλογα το υλικο ειναι επονυμα Colorfab Πχ η ανονυμα OEM απο εκει και περα αν εχεις την σωστη διαμετρο (Για τον Α8 ΕΙναι 1,75mm Τοτε κανουν ολα) Η φωτο δειχνει ανονυμα και επονυμα PLA και ABS πλαστικα ολα με διαμετρο 1,75 χιλιοστα και ολα του 1 κιλου. Απο διαφορα καταστηματα. =============== Μαρ 30th 2017, 11:54am =============== Καλησπερα Φιλοι.Λοιπον να ενημερωσω οτι τον ψωνι…

• 3D Printer

Μήνυμα

Το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα.... Αν ειχα την ευκαιρια θα πηγαινα για τον Α6 (καλυτερη οθονη και τροπος οδηγησης) Η τον Α2 (τα παραπανω πριμ του Α6 + καλυτερο πλαισιο ) (με χειροτερη ομως στηριξη του πλαισιου) Απο αποψη αναλωσιμων συμφαιρει γιατι εγω προσωπικα τουλαχιστον δεν θα εκτυπωνω μεγαλα ογκοδη αντικειμενα .... Απλα δεν ξερω αν απο aliexpress ειναι κομπλε ... δεν εχω παραγγειλει ποτε...

• 3D Printer

Μήνυμα

Λοιπον παιδες συνεχζω εδω το θεμα μου ... Λοιπον αυτη ειναι η φωτο απο το καταστημα στην περιγραφη εινια ολα καλα και νορμαλ ... απο εκει και περα δεν ξερω αν παιζει κατι αλλο.. οσο για την χρηση του θα ειναι αποκλειστικα για προτοτυπα enclosure και μικρολυσεις για το σπιτι.. περα απο τα διακοσμητικα μικροπραγματα οπως το millennium falcon που εχω βρει

• 3D Printer

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Μην μας ανάβεις τέτοιες φωτιές τώρα. Να ξέρεις έχουν ακριβά αναλώσιμα όλοι αυτοί οι εκτυπωτές και ναι δεν φαίνεται να έχει κάποιο catch. Αν περιμένεις 3 ημέρες θα τον πάρεις στα 151. ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Αλλά βγάλε τα link απαγορεύεται. ” Ευχαριστω για την απαντηση. Το ξερω οτι ειναι ακριβα (σχετικα ) τα αναλωσιμα αλλα ειναι 25 ευρω /κιλο απο ελλαδα κιολας. Ευχαριστω επισης για την αφαιρεση των λινκ συγγνωμη δεν ηξερα για την απαγορευση Επειτα εφοσον υπηρχαν και τα ειδατε τι πρεπει …

• 3D Printer

Μήνυμα

Παιδες βοηθεια! Εδω και κατι μηνες μπανιζω εκτυπωτη 3D και τον βρηκα aliexpress σε νορμαλ τιμη (παρομοια με Gearbest) και ειναι διαθεσιμος απο Γερμανικη αποθηκη και τον στελνουν δωρεαν με DHL παιζει κατι περιεργο ? απο κατω αφηνω τα λινκ που βρηκα (χωρις affiliate) ΑΝΕΤ Α8 ΑΝΕΤ Α8 2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

• Xposed Framework

Μήνυμα

Συγγνωμη εγω αναφερομουν στο MIUI 8Tweaks

Μήνυμα

πουθενα να πω την αληθεια σε οσες εφαρμογες καμερας δοκιμασα δεν υπηρχε επιλογη καταγραφης 4κ. Απο εκει και περα το αφηνω το θεμα...

• Xposed Framework

Μήνυμα

Λοιπον για αρχη να πω οτι εγω προσωπικα δεν πειρατευω εφαρμογες.Αν μου αρεσουν και με βολευουν τις αγοραζω.Βεβαια για να τις δοκιμασω ειδικα καποιες φορες αν η τιμη ειναι μεγαλη της πειρατευω και μετα τις αγοραζω η δεν τις χρησιμοποιω.

• Xposed Framework

Μήνυμα

Κανονικα η πειρατικα ?

• 3D Printer

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ θα ξεκινήσω από τώρα την έρευνα για το ποιόν θα ψωνίσω

• 3D Printer

Μήνυμα

Καλησπερα παιδες! Λοιπον εδω και αρκετα χρονια εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι θελω ενα 3d printer μπορω να πω οτι ξερω αρκετα για το θεμα και θελω να μαθω ακομα περισσοτερα ομως εχω ενα και κυριο προβλημα.Το τελωνειο! Το προβλημα προκυπτει γιατι σε ολα τα μαγαζια (κινεζικα) που εψαξα κανενα δεν στελνει 3d εκτυπωτη απο ευρωπαικη αποθηκη και σε καποια μπορεις να επιλεξεις κανονικα ταχυδρομιο. Τι να κανω για να παραγγειλω ενα εκτυπωτη και να πληρωσω μονο μεταφορικα ? Επισης αν εχει ψαχτει κα…

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση θα στειλω αμεσως

• Google Assistant με χρηση Xposed.

Μήνυμα

Οντως μπηκα πολυ αναλυτικα στην διαδικασια ομως γενικα σε οτι οδηγο εχω κανει μεχρι τωρα προσπαθω να γραφω πολυ αναλυτικα τα βηματα οπως θα ηθελα να τα διαβαζω και εγω.Απο εκει και περα για να μπει ο αλλος στην διαδικασια να ψαξει για το πως να περασει Google Assistant σε Marshmallow θα εχει δει τις λειτουργειες αλλα οταν βρω χρονο θα τις περασω και αυτες

Μήνυμα

Τρέχω XTRV Rom των παιδιων απο εδω την σταθερη εκδοση... απο εκει και περα εψαξα στο build.prop και δεν βρηκα κατι σχετικο με την καμερα (την αναλυση που θα τραβαει) απο εκει και περα δεν ξερω ποιο ειναι το επομενο βημα... Δοκιμασα καθε αξιολογη εφαρμογη δωρεαν και μη (δεν τις πληρωσα απλα τις εγκατεστησα να δω αν πιανουν την αναλυση και τις διεγραψα) αλλα καμια δεν φαινοταν να εχει επιλογη καταγραφης 4Κ.

Μήνυμα

Καλησπερα παιδες εβλεπα διαφορα βιντεο και σαιτ που ελεγαν οτι με τον αισθητηρα που εχει το Redmi Pro και το chipset του μπορει να καταγραψει 4Κ βιντεο. Εψαξα ολο το Google και δεν βρηκα τιποτα ισχυει κατι τετοιο και αν ναι πως μπορουμε να το κανουμε ? Δοκιμασα να ψαξω στο build.prop για να δω αν υπαρχει κατι αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Καλησπερα. Αυτος ειναι ενας βασικος και πολυ απλος "οδηγος" για να αποκτησετε και εσεις την εμπειρια του Google Assistant στο MIUI ρομ σας. Αυτα ειναι απλα τα βηματα που ακολουθησα και εγω και ΔΕΝ θα ηθελα την ευθυνη για μπρικαρισμενες συσκευες. Προυποθεση ειναι μια rooted συσκευη με το Xposed Framework φλασαρισμενο και λογισμικο 6 εκδοση Android! Δεν ειναι επισημος οδηγος η κατι τετοιο το νημα το δημιουργω γιατι απλα θεωρω οτι ειναι ενα χρησιμο mod για αυξηση της λειτουργικοτητας των voice comm…