Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 393.
-
Περάστηκε σε whyred η απλή xtrv όλα καλά! Ευχαριστούμε πολύ!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα! Περάστηκαν και σε αυτή την έκδοση και για άλλη μια φορά όλα λειτουργούν άψογα! Ευχαριστούμε πολύ @UserXP!!!
-
Καλησπέρα στην κοινότητα! Περάστηκε σε whyred η απλή xtrv και όλα άψογα! Ευχαριστούμε παιδιά!
-
-
Ευχαριστούμε @UserXP για άλλη μια φορά! Όλα λειτουργούν άψογα!
-
Καλησπέρα στην κοινότητα! Περαστηκε σε whyred η απλή xtrv και όλα λειτουργούν άψογα! Είχα FC στο micloud με καθαρισμό δεδομένων λειτουργήσε σωστά! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά για τον κόπο σας και τον χρόνο σας!!!
-
-
-
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Και εγώ μέσα είμαι.. άλλωστε είμαι ο πρώτος που το είχε προτείνει.. @dnomikos στείλε σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην αγορά λογαριασμο να καταθέσουμε όσα θελει ο καθένας να αγοράσετε καμία συσκευή να της βγάλετε τα μάτια!!Παράθεση από sgatz: “Τι φλασάρισμα έχουν φάει τα band μας... Σκέψου τα δικά σας που τρώνε και τις δοκιμές από πάνω... Είμαι μέσα στη συγκέντρωση ενός ποσού για την αγορά δύο band για τα παιδιά εδώ που ρισκάρουν τα δικά τους, χώρια το χρόνο που χαλούν…
-
Περαστηκε σε whyred! Όλα καλά! Ευχαριστούμε παιδιά για την άψογη δουλειά σας!
-
Στο changelog της 8.11.1 global αναφέρει "Fix - The float notification content is incomplete display (Redmi Note 5 Pro)". @MIUI_ART Γνωρίζουμε αν θα ισχύει και για τη δικιά μας xtrv αυτό το fix μιας και υπάρχουν θέματα με τις ειδοποιήσεις στην 8.10.25 και whyred (έχουν αναφερθεί και στο xiaomi.eu)?
-
Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά @UserXP όλα δουλεύουν μια χαρά, και περαστικά να είναι τα όποια προβλήματα σου! Απλά τώρα με την εγκατάσταση των patches κάποιες ρυθμίσεις εμφανίστηκαν δύο φορές (μιας και προϋπήρχαν από την rom) και χωρίς να ενεργοποιήσουμε από τα patches δουλεύει αν το είχαμε ενεργοποιήσει από την rom (πχ. κάθετο ρολόι)
-
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από kostas_thess: “Σε μένα το MiCloud λειτουργεί κανονικά ενώ βλέπω πολλά μηνύματα ότι έχει θέματα συγχρονισμού και σύνδεσης. Ίσως επειδή έχω πληρώσει παραπάνω αποθηκευτικό χώρο ...??? ” ήθελες να πληρώσεις για cloud Και τα έδωσες στο Mi ;; :)))))))) ” Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και τα τελευταία 3 χρόνια με συσκευές xiaomi... Σε συνδυασμό με titanium (plus) φέρτε μου fr να κάνω
-