Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 393.
-
Καλησπέρα! Παιδιά έχετε δει κ εσείς θέματα με κάποιες ειδοποιήσεις στην τελευταία 8.10.25? πχ στο messenger δεν μπορώ με τπτ να απενεργοποιήσω τα "σήματα". δεν θέλω να βγαίνει η ειδοποίηση πάνω πάνω στην οθόνη αλλά μόνο με chat heads όπως το είχα μέχρι τώρα...τώρα βγάζει και τα δυο! Επίσης δεν μου δουλεύει το adway (δεν ανοίγει μένει κολλημένο κ μετά μόνο reboot πρέπει), όπως και το viper4android δεν έχει επιρροή στο stock ραδιόφωνο. προβληματάκια που δεν υπήρχαν σε προηγούμενες rom. καμιά ιδέα?
-
Περάστηκε σε whyred όλα τέλεια! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Δύο παρατηρήσεις μόνο: 1. το πρόβλημα με το chrome παραμένει (βγαζει αναφορά σφάλματος μόλις επιστρέψεις με home button.) 2. Δεν ανοίγει το adaway. έκανα κ καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή κ πάλι τα ίδια...
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΜμμ... Αλλαγή σε χειμερινή ώρα... Το κινητό άλλαξε αυτόματα αλλά το band? Αλλεπάλληλους συγχρονισμους από την αλλαγή και μετά αλλά δεν λέει να την αλλάξει.. Τι λέτε λοιπόν? Edit: κατάργηση σύζευξης, σύνδεση εκ νέου κ ενημερώθηκε κ το band!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΕυχαριστούμε για άλλη μια φορά παιδιά για την εξαιρετική δουλειά σας που προσφέρεται έτσι απλόχερα!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Περάστηκε σε whyred και η συσκευή πετάει, κάθε ίχνος lag εξαφανίστηκε (με εγκατεστημένο Magisk)!! Πολύ ωραίες οι νέες προσθήκες όπως face unlock, θέματα, κλπ (βέβαια εμείς του whyred τα είχαμε από τον @UserXP ). Περνάει και πιστοποίηση play protect!!! Τώρα μια ερώτηση: μου ήρθε mail από την google ότι ο λογαριασμός μου περάστηκε σε νέα συσκευή (λογικό μετά από fr) και ότι δεν έχω εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές google στο MiMix2s!?!?!? Γιατί το βλέπει σαν MiMix2s? Να υποθέσω για να περνάει την …
-
-
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα το δούμε..... Από ότι φαίνεται το RedMi Note 5/PRO θα το γυρίσουμε μαζί με άλλες συσκευές σε CN/Xiaomi.eu Source ROM, γιατί το έχουν ξεφτιλίσει εκεί στην Xiaomi με τα Security Patches και τους περιορισμούς που έχουν βάλει στις Global ROM. ” Στο δικό μου global edition whyred όλα άψογα!!! Τώρα η ερώτηση μ, Αν το γυρίσετε σε CN/Xiaomi.eu Source ROM θα εχουμε θέμα εμέις με global συσκευές και κίνδυνο brick?
-
Περάστηκε σε whyred όλα πολύ καλά! Ευχαριστούμε πολύ!!
-
-
-
-
Περάστηκαν και όλα λειτουργούν άψογα!!! Ευχαριστούμε @UserXP
-
-
@Valmans10 Την είχα κατεβάσει από χθες το βράδυ τις πρώτες που έδωσαν. Με ένα απλό wipe cache/davlik cache πέρασα την απλή XTRV και όλα πάνε πολύ καλά.
-
Περάστηκε σε whyred! Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! Η rom προς το παρόν δείχνει να πετάει. Ευχαριστούμε πολύ τους "φουρναρέους" που ξενυχτάτε για να έχουμε νέες rom!!!